reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

wydrussia hmm, łatwo radzić ale skup się na Waszym "dwupaczku"- Wy jesteście najwazniejsi. Moj małz dzis tez na mnie huknął jak okazało sie ze maliny ktore moja mama kupiła i podrzuciła nam po drodze okazały się spleśniałe;( Ze wywalam pieniądze na takie g....To wtedy ja huknełam tez ze nie ma prawa mnie stresować i niech sie wypcha!I spotulniał...

reklama
no to proszę bardzo:
100_8003.jpg

normalnie wychodzą puchate, ale tym razem postanowiłam zrobić bezy amaretto z migdałami - no i te migdały chyba tak je spłaszczyły...

U mnie lody chodziły za mną przez jakiś czas. Kupiłam i jak to w moim przypadku bywa, poleżały spokojnie bo mi się odechciało :)

orchidea tez chce taka paczuszke na meila

mamucica na zaparcia pomagaja pestki ze słonecznika lub orzech włoski na 1000% z zaparciem nie bedzie problemu zadnego

wydrusia91 ja w takich wymówkach jestem bardzo podejrzliwa , a tym bardziej zastraszaniem ze mozesz nie wracac , co on to pan i władca nie daj sie dziewczyno i postanów na swoim , ze chcesz jechac i juz , jak nie sa inne srodki komunikacji i mozesz sama pojechac do rodziców jak mu bdzie zalezało to szybciutko po ciebie przyjedzie , jesli nie to znaczy ze cos jest nie tak , ja bym go własnie na taka próbe wzieła

Jej zaczytałam się o porodach dziewczyn z lutego :happy: sporo tam cesarek było,,,nawet naturalne niektóre skończyły się cc.

reklama
słuchajcie za mną od jakiegoś czasu chodzi arbuz :-) ale gdzie tu o tej porze roku kupic i do tego żeby jeszcze był dobry soczysty tak jak latem :-) a lody tez ostatnio kupilam tak jak Aneta_85 i do tej pory stoją w zamrażalniku i trwają w oczekiwaniu ;-)

Do góry