reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Nie masz za co przepraszać :-) Jesteśmy po to by gadać. Nika bardzo się cieszy bo od 3 lat bardzo chciała mieć rodzeństwo ( psa juz ma ;-) ) A jak to będzie to okaże się w praniu. Jako,że jestem teraz na zwolnieniu to spędzamy ze soba bardzo dużo czasu bo do tej pory pracowałam jak debil ;-) Dzięki tym miesiącom dopilnuje jej mam nadzieje :-)

Hej kochane wpadłam napisac tylko jak po wizycie. A więc dostałam leki mam je brać a jak się nie poprawi mój gin ma w sobotę dyzur to mam zgłośić się na oddział pod kroplówkę na kilka dni. Mam nadzieję, ze przejdzie. Dziś zobaczylismy tylko serducho, bije cudownie i jest z maleństwem w porządeczku a normalna wizyta 21 i wtedy umówimy sie na Usg kończące 1 trymestr. Ciesze się przede wszystkim, ze z maleństwem dobrze , no i mam nadzieję, ze przejdzie i obejdzie się bez szpitala.

Wisienka super :-) Ze sposobów na mdłości słyszałam też o wodzie z ogórkiem i cytryną. Do litra wody dodać pół ogórka w plasterkach i troszkę cytryny . Do lodówki i za godzinę gotowe :-)

No ja juz wykąpana i pachnąca uff wam też przeszkadza zapach ciala???:eek: normalnie czuje od siebie kwaśny zapach a myje sie przecież.... ogólnie ostatnio wszystko mi śmierdzi:-D
Wisienka fajnie, że z dzidziusiem wszystko Ok ;-)

Wisienka fajnie ze wszytsko ok!!! cieszę się a kroplówa zeby nie bylo odwodnienia... pewnie. Dobrze ze juz wszytsko cacy i wiesz co i jak.
Co do usg mi gin mówi ze brzuszne juz można robić po 11 tyg ciązy zalezy od gina.A powiem wam ze mój mąż byl ze mną jak mialam dowcipne siedzial se na kanapie mnie takie scianki ladne zaslanialy polokrągle i mnie nie widzial on mial swoj ekran ja swoj i gin swoj i laska co zapisywala cos też swoj wiec fajnie zrobione ze maz nie musi lukac na żonę heheh. Ja mam 10 stycznia juz jak bede w 14tc na genetyczne wiec chyba juz na bank bede miala brzuszne. A ponoć takie robi sie z pelnym pecherzem... ech... jak ja to wytrzymam.... ;-) życze zdrówka kochane mi sie oczka juz zamykaja... a ja znow sama... a ja chyba nie chce zeby maz bym przy mnie przy porodzie tym etapie parcia itp.

Margeritko ja też tak śmierdzę :-( Nie mogę wytrzymać sama ze sobą. Zuzu2 mój C jesst przy każdej wizycie w ciazy. NAwet na usg dowcipnym. Jakoś nie mam oporów, może dlatego że w 1 ciązy jak byłam bardzo młoda to też mi towarzyszył i dzięki temu czułam się bezpieczna ;-)

Czesc laseczki

Czy mogę prosić o streszczenie he he kilka dni mnie nie było i proszę ....

Mam problemy z netem z mdłosciami i z moim szefem ha ha

Zaraz luknę co tam u Was bo u mnie nic nowego Usg dopiero 21 grudnia więc cos będe widziała

reklama
Witam piątkowo wszyskie piszące i poczytujące:)
Mój M. też był ze mną na dowcipnym usg i teraz i w pierwszej ciąży.
To pierwsze usg gdzie naocznie widać jak coś z nas rozwija się we mnie więc nie mógł sobie tego odmówić:) A ja sie go nie wstydzę więc nie mam oporów żeby uczestniczył. Doktorka jest dość dyskretna, zasłania ręcznikiem papierowym a M siedzi z boku doktorki a nie na wprost mnie więc widzi tylko ekran.
Ale jak facet sam nie chce to absolutnie nie można zmuszać.
Chociaż przy pierwszym porodzie nakłaniałam M. żeby był przy mnie. Nie odmówił choć wiedziałam, że się obawia i po wszystkim stwierdził, że nie żałuje, że to niesamowite przeżycie i przy drugim porodzie też będzie.

Cześć Evinka. A co to za kłopoty z szefem?

Wisienka
super, że z maleństwem ok i serduszko żwawo bije. Trzymam kciuki aby leki pomogły.

Ostatnia edycja:
Do góry