reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Veronique zdrówka! kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia. Może Twoje bobo lubi Eltona? Albo wręcz przeciwnie bo teraz to nie wiadomo czy kopie ze szczęścia, czy kopie bo słuchać nie może :-D

Wiecie co, to mój Małż też jest dziwny - jemu jest wszystko jedno co będzie. Zresztą mnie też ;-) na prawdę. tak samo będę cieszyła się na dziewczynkę jak na chłopczyka. Może dlatego, że to pierwsze.

Danusia gratuluje dziewuszki!!! ja sie może dowiem w pon o ile się dobrze uloży! Cmoki jakoś mam zly nastrój a raczej melancholijny... taka smutna jestem... ech....

Zuzu, dzięki :), ja tak miałam też ostatnio... nagle mnie coś wzięło, najpierw byłam zła nie wiem na co, potem smutna i płakać mi się chciało, ale podobno w ciąży tak bywa. Trzymaj się kochana.

Dzięki kochana..... niby nic takiego sie nie dzieje a takie dziwne uczucia... jakby jakaś niepewność i nie wiem na co zlego czekala.... ale może minie mąż wróci przytule się do niego.... ale jeszcze ze 2 godz .....musze czekac w samotności.;...

zuzu włącz sobie fajną komedyjkę mi zawsze pomaga na taki nastrój ;-) a z tym płaczem to też tak mam 3min popłaczę i już jest ok :zawstydzona/y: :-D mi dziś dzidzia dała porządnego kopniaka.. a datę dziś mam pamiętną,,równo 16.02.2007r straciłam dzidzie :baffled:

danuska kopia żony jest baaaardzo możliwa, a raczej na 100% pewna:tak:
Nie było dziś anuli
veroniqa szczerze współczuję, kuruj się kochana i wracaj do nas w dobrej formie.

Ostatnia edycja:
Dzięki kochana..... niby nic takiego sie nie dzieje a takie dziwne uczucia... jakby jakaś niepewność i nie wiem na co zlego czekala.... ale może minie mąż wróci przytule się do niego.... ale jeszcze ze 2 godz .....musze czekac w samotności.;...

Mówiłam, że coś w powietrzu wisi. Ty przynajmniej przytulisz się do męża, a ja się na nim jeszcze wyżyłam :sorry:

Corin moze i zalezy od lekarza ale ja przed samym usg polecialam do kibelka i nic mi nie mowila lekarka ze mam pusty pecherz wiec mysle ze wiekszego znaczenia nie ma..

a wiecie co sie ostatnio dowiedzialam od kumpeli ktora pracuje z moim D? ze jej powiedzial ze chce miec dziewczynke :-D a mi tego nie mowil ... bo niby jak sie naogladal tych programow co dzieci terroryzuja swoich rodzicow to stwierdzil ze gorsi sa chlopcy niz dziewczyny :-D takze zostaje nam czekac ^^

a teraz slucham sobie kolysanek dla dzieci, az mi sie fajnie zrobilo, posciagalam pelno i teraz sie relaksuje. Za chwile na MTV leci 16-latki w ciazy, co dzien to ogladam takze bede za jakies 30 min :-D

reklama
Orchidea juz ogladam swoje tasiemce pierw na tvn a teraz polsat... ale jakoś nie pomaga.. a na dvd nie mam komedii ......
Co do kopniaków to dziś moj bąblek tez coś pomalu szaleje....

Do góry