reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mnie tez wymioty nie meczyly, za to mdłosci dosc długo, masz racje pipi ile ciąż tyle róznych jej przebiegów i chyba nie ma takiego pojecia jak "ciąża książkowa"

reklama
moqnio kazałam i musza posłuchać. :-D
pippi u mnie każda była inna a czwarta mam nadzieję będzie bezobjawowa

A ja ogladam na allegro fotele bo chcę jakiś do pokoju maluszka, do karmienia kupic

Kurcze Kochane moja mama ma zapalenie płuc !
A ja nie moge za bardzo przy niej chodzic... :( lekarz powiedzial abym nie ryzykowala dostala zastrzyki i bedze pelegniarka przychodzc do domu :( sama nie wiem czuje ze cos zaczyna mnie tez lamac ale nie chce krakac . Moja mama jest tak UPARTA ze nie chce zadnej pomocy az mi sie ryczec chce dusi sie i kaszle jak stary traktor ZETOR

Witam moje brzuszki,

Mailuj, fajnie, że z dzidzią wszystko dobrze. :-)
Psota, nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale może masz takie skurcze jak ja. Mnie boli i robi mi się brzuch strasznie twardy tzn macica, bo podczas takiego skurczu widać ją dokładnie, wyodrębnia się od reszty brzucha... Mi na to lekarz kazał brać 3 razy dziennie nospę, i odpoczywać. Trochę puściło po 4 dniach leżenia, bo wcześniej codziennie pracowałam, więc chyba Wisieńka ma rację z tym przeforsowaniem. Po tygodniu mam iść na kontrolę czyli jutro. Trzymaj się kochana, musi być dobrze.

Wiesieńka, biedulko współczuje. Mnie szarpie tylko tak co drugi dzień ale to tylko rano i to jak muszę wcześnie wstać. Chociaż dzisiaj mogłam pospać, a wylądowałam na przytulanku w kibelku...

reklama
Miczka doszło , doszło))))
danuska to ja na codzien tez mam rano ale dziś mnie pocisneło. Teraz juz przeszło ale znowu straszna zgaga. A jeszcze cały czas jestem głodna. Znowu zjadłam 2 bułki:zawstydzona/y:

Na razie zmykam ogladac filmik z Polem. Może jeszcze zajrzę, a jakby nie to szczypaweczki

Do góry