reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pipi, sushi można, tylko nie z surową rybą - ja tez mam przeciwciała przeciwko toxo, ale też wolę nie ryzykować....

a mój jednoślad nieco większy niż rower - mam ukochany skuter....
IMG_2505.jpg

a.... i jeszcze będzie mi brakowało chodzenia na obcasach, jak się ciepło zrobi - ja prawie nie mam butów na płaskim obcasie....

reklama
Basieniak- rodząc pierwsze dziecko powiedziałam ze zostanie jedynakiem- ja drugi raz nie zamierzam rodzic i co? 17 tydz;), organizm kobiety jest mądry i 'zapomina' cały ten ból porodowy-także głowa do góry

Można sushi tylko nie z surowizną :-) Ja jestem uzależniona od tego ;-) Raz na 2-3 tyg robimy sobie sushi-ucztę z meżem (sami zwijamy). Mąż z surowa rybką a ja z wędzoną, ale na ciepło (wtedy mięsko jest takie jakby ugotowane), krewetki też ida w ruch (obgotowane) i do tego wszelkie możliwe dodatki. Aż mi slinka pociekla... czy wspominalam że dziś tylko o jedzeniu myslę, bo ciągle jestem głodna? :-D

o no to możw takie wędzone na ciepło jak Corin piszesz... hmmm aż ślinka leci

Balkan ha ha ja też nie mam butów na płaskim, tylko addidasy i japonki, reszta same obcasy...
nawet teraz w zimie mam na koturnie kozaki, a w pracy normalnie w szpilkach zasuwam tylko takich niewysokich i stabilnyvh

a jednoślad rzeczywiście inny niż mój :-)super, musi być fajnie sobie pojeździć, ale myślę, że spokojnie na jesień sobie go odkurzysz

balkan ja na motorze z mężem pomykam od kilkunastu lat. W lipcu mieliśmyjechać na włóczegę po Europie. No ale wyszło jak wyszło i powłóczymy sie po domu z dzidzią :-)

mailuj, co sie odwlecze... ;-) My w te wakacje planowaliśmy miesięczne wojaże po Europie, na dwa samochody (2 rodziny), spanie pod namiotami, na plazy itp.... Trzeba będzie poczekać jeszcze z kilka latek...

elleth,
a dlaczego boisz się karmienia?

balkan ja na motorze z mężem pomykam od kilkunastu lat. W lipcu mieliśmyjechać na włóczegę po Europie. No ale wyszło jak wyszło i powłóczymy sie po domu z dzidzią :-)

my mieliśmy na początku lipca do Oslo na zlot pojechać..... raczej nie pojedziemy..... ale to rzeczywiście będzie można jeszcze nie raz powtórzyć..... :-)

reklama
Do góry