reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
czy ktoś mnie pamięta?

na trochę znikłam :zawstydzona/y: długo mnie nie było....oj dłuuuugo....

ech doczytałam o Mailuj :-( taka wielka tragedia. Pamiętam jak ciężko mi się było wbić w wątek -ona zawsze widziała gdzieś tam mojego posta...To było miłe. Ogromnie mi żal jej dzieci :-(

Weszłam złożyć życzenia-zdrowych i wesołych świąt, oby przyniosły szczęście naszym rodzinom

Witam kochane
biggrin.gif

Jesteśmy u taty i świąteczna atmosfera bije z każdego kąta. Zapach gotowanych grzybów i kapusty do farszu, słodkiego makowca i choinki dopełniają całości. Przygotowania już wrą. Milusia grzeczna i kochana. Niestety wszyscy jesteśmy przeziębieni.
W święta na pewno nie zaglądnę a myślę, że forum będzie świecić pustkami i w sumie tak powinno byc.
Życzę wam kochana Świąt słodkich jak makowiec i pachnących jak choinka. Atmosfery pełnej miłości i radości. Spokojnego Świętowania i rączki małego Jezuska na waszych czołach. Wesołych Świąt
kartki-z-zyczeniami-na-boze-narodzenie.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wymianę życzeń świątecznych przerwę niespodziewanie radosną dla mnie wiadomością!!! Stwierdziłam, że muszę się Wam pochwalić!!!! :)))
Weszłam w moje Levisy sprzed ciąży!!!!! :))))) Ale wspaniały prezent świąteczny :)
Nie spodziewałam się hihi

No to jeszcze raz WESOŁYCH i ZDROWYCH!!!!!
buzi i pewnie do po świętach ;)

Hej kochane,widze że atmosferka świąteczna się udziela...ja jakos nie czuje tych świąt, mężus nie moze przylecieć, więc zostajemy same...tzn nie same bo święta spędzę u mamy, ale jakoś tak mi dziewnie, bo zawsze mąż był...

To ja tez złożę wam zyczonka:)

Niech te święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!!!

Witam wszystkie mamuśki:) Od samego początku jestem z Wami tylko jakoś nie potrafiłam się wstrzelić w Wasze tematy. Chociaż ze dwa posty napisałam;) Świąteczna atmosfera sprawiła że zapragnęłam do Was dołączyć i poudzielać się troszkę.
Strasznie mi przykro z powodu Mailuj. Straszne kiedy tak młode i dobre osoby odchodzą.
Jak będę miała chwilę napiszę coś o nas, a na razie pragnę Wam wszystkim życzyć zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt w rodzinnym gronie:-)

reklama
Do góry