reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
em_ka ja widze,że nawet jak jestem dopisana i ktoś ma zablokowaną galerię nie zobacze jej ;) dlatego my sobie jeszcze zaproszenia wysłałysmy nio,ale jak uważasz;)

em_ka to rzeczywiście lepiej uważać z takimi publicznymi kontami.. w sumie nie pomyslałam o tym, żeby tylko Was dziewczynki prywatnie zapytac o konto i dodac na nk:)

Chyba tak zrobię, że tylko będę dodawala kobietki do znajomych, bo tez nie lubie jak każdy może mnie znaleźć i oglądać:)

Ostatnia edycja:
Corin juz cie mam, teraz musisz zaakceptowac :-D zaraz obczaje czy na FB moge utworzyc ptywatne konto tylko dla lipcowek zeby sie mozna bylo widziec.

no wlasnie na tym to polega, ze wyobrazamy sobie ludzi w inny sposob po stylu ich wypowiedzi, a w trzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Ale wygladam korzystniej czy nie? HAHAH bo nie wiem co teraz mam myslec :-D

za to ty swoimi zdjeciami nie pogardzilas, nie ma ani jednego xD :-D

Corin, em_ka, mogę też, mogę też? dacie mi namiary na wasze konto? bo tak jestem ciekawa waszych twarzy, orchidee, Anulke i Marzene juz mam:) Normalnie tak zobaczyc jak wyglądacie to co innego niż sobie wyobrażać..

dodi_misia ale na FB bo na Nk sie nie pisze na te zgromadzenie. Ty musisz mi wyslac dane na priva to cie znajde bo mnie znalezc sie nie da bo mam wszystko zablokowane z wiadomych przyczyn :-D

no wlasnie na tym to polega, ze wyobrazamy sobie ludzi w inny sposob po stylu ich wypowiedzi, a w trzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Ale wygladam korzystniej czy nie? HAHAH bo nie wiem co teraz mam myslec :-D

za to ty swoimi zdjeciami nie pogardzilas, nie ma ani jednego xD :-D

Wyglądasz super (teraz ja będę ci słodzić ;-) ). Mam jedno swoje zdjecie, ale w kasku i w okularach przeciwslonecznych ;) Nie kazdy moze chwalic się swoją faciata, bo nie kazdy ma co pokazywac ;)

reklama
No to niestety ja pozostaję incognito, bojkotuję NK od początku i tak pozostanie... Będę sobie Was nadal wyobrażać, np Em_kę z futrzakiem przy uchu :) no, no, ładnie Ci Em_ka...

Do góry