reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
danuska, no ja mogłam iść juz wczoraj do szpitala, bo po 7 dniach biora, ale w weekend i tak by mnie przetrzymali, więc wolałam w domku siedzieć:)

uciekam już, do zobaczyska:)

Hej !po pierwsze to kciuki dla emki,dodi juz niedlugo utulisz i ty swoja malenka chociaz naprawde cie rozumiem ze juz masz dosc tego czekania ,i ta mysl o wywolywaniu ,bendzie dobrze :)jeszcze was niedoczytalam ,ja po szpitalnej wizycie ,ktg wporzadku ale mam teraz codziennie sie zglaszac na to badanie ,a w domu zapisywac ruchy ech jak ja tego nielubie ale coz ,dostalam globulki jeszcze na ta moja infekcje bo cos niemoge doleczyc jej ,szyjka miekka ,rozwarcie na 1 cm ,czyli pomalu cos sie dzieje ,huurra!!pozdrawiam wszystkie lipcoweczki:)

Emka, Nil - trzymam &&&&...
To sie bidulka (Emka) nameczyła z tymi skurczami.... Ale i tak zazdroszcze ;)

Ja sie obudziłam dzisiaj o 4.30 - skurcze co 10 - 15 minut, do wytrzymania ale troche bolalo. Wykapalam sie, wypilam herbate i po ok 2 godz przeszlo! :wściekła/y:A juz bylam dobrej mysli bo wczoraj 3,5h chodzilam + 3 razy w ta i z powrotem z 3 pietra (z psem) + odchodzacy od dwóch dni po trochu czop.
I nadal nic! Zalamka... :dry:

Balkan - gratuluje synusia :) Wczoraj szukalam na watku smsowym i dzis dopiero tu doczytalam :)
Dodi - ciesze sie ze masz lepszy humorek. Tak czy siak w pon jak pójdziesz do szpitala, to pewnie i tak juz urodzisz, dobrze mysle? beda juz wywolywac?

Dodi jak masz klime to jedź, co bęzie w domu sama siedzieć. Pobądź z małżem.
To się Emeczka uwinęła super :-)
Ja idę kupować meble do kuchni, później mam ktg

reklama
Mailuj - udanych łowów ;) To chyba fajna sprawa takie wybieranie mebelków.. Powodzenia!

Kurcze, rozczarowałam sie tymi skurczami moimi - ze przeszly.. Myslalam, ze moze juz dzis przytule maja Nadinke :-( Chociaz z drugiej str i tak ta cala ciaza tak szybko mi minela.. Pamietam jak dopiero co w styczniu Was odnalazlam i zalilam sie ze juz od 2 miesiecy non stop haftuje :-p A tu najpóźniej w piatek bede miala moja kochana kruszynke przy sobie :-)

Do góry