reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Mamuśki!!
od rana walczyłam z netem. Wyłaczyli nam wczoraj prad i dzis ruter zwariował. na szczescie małz przyjechał i rycersko naprawił:):):)
anula mam nadzieje, ze dojdziesz z ojcem do porozumienia, bardzo ci tego zycze:*
wydrusiu:*
corin bidulko chyba po prostu nie mozesz sie wogole denerwowac - postaw sobie to za priorytet i wrzucaj na luz jak ktos Cie wpieni. Wiem ze to nie łatwe, ale szkoda Twoich nerwów i szkoda zeby Maleńka tez sie denerwowała. sciskam:*

cała reszte Lipcóweczek witam niedzielnie:) mam nadzieje ze humorki dopisują i maluszki pieknie w brzuszkach buszują - ale mi sie zrymowało hihi:-D

reklama
ja nie wnikam, po prostu lekarz mi zabronił, więc nie jem.. jego wytłumaczenie mi starczyło.. inna sprawa, że akurat orzechy za mną nie chodzą:)

u nas niestety pogoda niezbyt grillowa, więc zadowolę się zwykłymi żeberkami..ale jakoś jeść mi się nie chce zbytnio..
corin, chyba już niestety tak będzie.. też tak reaguje, no i tez miałam dzisiaj ścięcie..a przecież to ja jestem w ciąży..tyle, ze on czasem się tak zachowuje, ech :) ale już jest dobrze ;-)

ja wczoraj z wieczora miałam spięcie z małżem. Heh raz na jakiś czas musi "pozrzędzić". Staram się olewać i wychodzić z pokoju....Na szczęście olać mogę bo to głupoty zazwyczaj się szarpnie, potem po fakcie pomysli heh

Ostatnia edycja:
Corin wrzuć na luz, jednym uchem go słuchaj a drugim wypuszczaj, szkoda twoich nerw widzisz teraz od tego stresu brzuczek Cię boli.

dodi myślę że na allegro moze szybciej pójdzie, bo nie oglądać będzie kilkanaście osób ale wszyscy zainteresowani z całej poski. Życzę powodzenia ;-)

maqnio :-)

reklama
Witajcie dziewczyny!no wczoraj cale popoludnie przelezalam z tym brzuszkiem twardniejacym ,no spa troszke pomogla ale w nocy jednak niemoglam spac bo tak dziwnie w brzuszku mi bylo ,wiec dzisiaj byllam na ip zrobili ktg i na szczescie wszystko dobrze mam brac no spe i odpoczywac i jakby cos to przychodzic.uffff

Do góry