reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalijanka chyba już uciekła..
sestina u mnie tez pogoda straszna, a jutro sobie nie pospię, bo muszę rano przed 9 byc z autem do prania tapicerek..w końcu trzeba sprzedać nasze małe autko..a ja tak lubie spac jak jest brzydka pogoda:)

poszłam na kolację utrzeć marchewki z jabłkiem bo mam nadmiar tej pomarańczowej:)- dw adni temu napisałm smsem listę zakupów małżowi a on zamiast 2 kg ziemniaków odczytał 2 kg marchwi:) no to teraz niech trze:)

No na szkraby popatrzyłam i aż się łezka w oku zakręciła :D:D a terz żegnam Was kobitki kochane i idę dalej oglądać kolekcjonera kości na axn luie bardzo ten film :zawstydzona/y: spokojnej nocki i kolorowych snów zycze Wam do jutra kochane :*:*:* Aaaa mała mi daje dziś nieźle popalić kopie i kopie hihihi u mnie wieję cholernie mocno :( dobranoc śnijcie o czym marzycie ;) :D

hihi:) a ja obeszłam się smakiem bo zamiast frytek marchewka w surówce- no przynajmniej zdrowo. Mam dzis jakis dziwny dzień, miejsca nie moge sobie znalezc a mała tez wierci sie wiecej niz zwykle- ta pogoda jakis niepokoj wywołuje we mnie chyba

reklama
A no widzisz jak dba o ciebie ten twoj mąż..zdrowo sie odzywiasz bynajmniej:) moja tez sie wierci jak szalona:) chyba jtro wstawię pierwsze pranie ciuszków..takie wstepne, bo duzo mam uzywanych, wiec najpierw wypiorę je z dodatkiem vanisha żeby zarazki zabiło heh a tak w czerwcu wypiorę w proszku dla dzidzi i wtedy wyprasuję! a te co sa nowe to wstawie dopiero w czerwcu na płukanie:)
No taki mam plan właśnie:-D

Do góry