reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Ja dopiero wróciłam z basenu bo Nika miała zawody. Zajęła 2x5 miejce, raz była 2. A my powinniśmy dostac dyplom za siedzenie na trybunach od 10do17 bleeeeeeeee. Gorąco jak cholera. Czuje jak mnie teraz grypa jakaś rozbiera, chyba wezmę po raz pierwszy apap.
Wisienko nie myslisz o sobie tylko o dzidzi i to jest naturalne !!!!!!!
Tylko tyle na razie nadrobiłam i uciekam do łózia bo czuję się fatalnie

Hej Dziewczyny!
Widzę, że dziś forum na leżąco...:) ale, jak to dziś usłyszałam, pamiętaj te chwile słodkiego lenistwa, potem już tak słodko nie będzie....

Dziś mój mąz rozpoczął sezon motocyklowy.... oj zazdroszczę mu..... On sobie jeździł, a ja musiałam do Arkadii wstąpic, bo kompletnie nie mam płaskich butów oprócz tenisówek.... no i kupiłam jakieś tanie płaszczaki.... i spodnie - normalne, ale tak zrobione, że brzuch jest gdzie upchnąć.... :)

no i od znajomych bujaczek kupiliśmy
100_8037.jpg

Wydrusia, ja na skurcze zawsze brałam potas, oprócz magnezu, ale to lekarz musi Ci powiedzieć, czy możesz....

A u nas taka śliczna pogoda!!! I jutro też taka ma być!!!! Muszę Mamę na spacer wyciągnąć, bo Marek się z kumplem umówił.....

Dziewczyny konik krótki bo jaki jeździec taki konik:-D
Mój Pol w koncu wraca a ja z nudów napastowałam wszystkie podłogi. Obiadek tez mi wyszedł palce lizać. Jak wróci i zje idziemy na spacer i do jakiegoś marketu po kilka rzeczy bo nam brakuje np. pieprzu
Dobrze, że już wraca będa sobie 2 wisienki

Miłego wieczorku kochane

Wisienka, mnie soli brakuje, ani grama nie mam dziś..ale dopiero jutro kupię...
Miałam głoda i zamówiłam sobie kurczaka curry od chińczyków...pychota z sajgonkami.. 13 zł a porcja taka że chyba się skicham a nie zjem!

reklama
Do góry