reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No kupię później bo nie mam w domku, dziś się mało poudzielam poczytam więcej nie mam wogóle nastroju ani chęci na nic

Orchidea tak moze być nawet do 25/27 tygodnia, Maleństwo czasem wejdzie jeszcze głeboko pod jelita i słabiej czujemy. Moja psiapisułka przypomniała mi ostatnio jak panikowałam jak w 24 tyg. Zuzia przestała kopac na całą noc i do południa. Pojechała do szpitala i nie mogli znaleźć tętna. okazało się po chwili, ze tak się zawineła, ze nie mogli jej znaleźć. Oczywiście teraz ma 2 lata. I jutro przyjezdżają do nas w gości na weekend.

witam ciezarówki
ja juz po połowie pewnie szybko zleci byle dzieciaczka donosic bo jakos wczesniej nie mialam dane
Czeąć Dziewczyny :-)Nie przeginajmy z tym jedzeniem. Wiadomo,że żeby coś zaszkodziło to trzeba tegoz 3 tony zjeśc ;-) Ciągle są nowe badania i wnioski. Ostatnio mówili,że karmienie piersią szkodzi. Dlatego jakis kawałek ryby nikomu nic nie zaszkodzi !!!!!!!!!!!!!
pierwsze słysze ze karmienie piersia szkodzi:szok: a mi lekarka mowilam ktora usg piersi mi mowila ze 1 dziecko to za mało bo karmienie wielokrotne chroni przed rakiem piersi i nas pare lat temu zachecala do kolejnego dziecka
no i w szpitalach jest taka nagonka ze jak nie karmisz piersia to jestes wyrodna matka, stawiaja b. na utrzymanie laktacji i jak najduzszy okres karmienia
moje dzieciatko po urodzeniu lezalo 14 na intensywnej i co 4 godz chodzilysmy sciagac pokarm bo chyba by nam głowe urwala przełozona, ale warto było, ja karmilam mala rok i 9 miesiecy troche moze za długo ale odstawianie obyło sie bez łez

u mnie juz po połowie:-) a za 2 tyg połówkowe:-D

Corin, to ja Ci wyślę w listopadzie takiego oryginalnego;) Wszystkim lipcóweczką podeślę;)

Orchidea, Ty się sis nie stresuj, może w nocy łobuzował maluszek i teraz sobie śpi.

reklama
psocia nie wiem sama chyba hormony mi szaleć zaczęły,bo mam doła i jakaś podłamana chodze,wszystko na raz się zebrało i chyba już nie wytrzymuję... dobra nieważne nie będę się użalała tutaj.
wisieńka oby kochana,bo strasznie się boję :-(

Do góry