Ello
ewa ja bym tej lekarce tez co nieco na zywca sciagnela, nie jestem facetem ale na sama mysl cos mnie na dole boli
nie lubie jak ktos dotyka moje dzieci nawet lekarz a jak starszaka kiedys lekarka chciala postraszyc ze jak nie otworzy buzi to mama wyjdzie i zostanie z nia sam to od razu uslyszala ze mama nigdzie nie wyjdzie a ona ma natychmiast przestac straszyc dziecko porozmawialam z nim i sie udalo a pani doktor nakopalabym do tylka za podejscie do dzieci, teraz z mlodym tez jak cos malo delikatnie to zwracam uwage, albo mowie wrecz to nie lalka, bo niektorzy lekarze to tak popadli w rutyne ze pasowaloby ich ostro trzepnac zeby do pionu wrocili
jasia b nie cierpie gotowania i nie wyremontowanej kuchni z wieczie gotujaca obiad babcia i narzekajaca jak ja to meczy, ale ona cale zycie glownei obiady gotowala bo nie pracowala wiec musi miec minimum dwie surowki do obiadu i na szybko nic tylko od podstaw to co ja poradze. Zamowie DHL do ciebie po prowiant :-)
agatka natalia rozmowy nie polecam dzis znowu pobudka co 2 godz byla i nawet po kapieli nie dospal do polnocy co bylo norma :-( i dalej nie spi tylko sie buja chwilowo bo mama zarzadzila przerwe na bb:-)
m jak rasowy samiec moj jak zmienia pieluche to zuzyta laduje pod lozeczkiem a chusteczki zostaja otwarte
ninia :-) dobre Maksiu mial juz nie raz wysmarowana poope kremem na uczulenie do buzi zamiast tym poopianym coz dla tatusia tubki sa prawie identyczne (jedna biala druga niebieska)
tiffi wspolczuje tych wieczorow, strasznie pozno panna Zuzanna chodzi spac. Podziwiam cie ze po takim dniu dlluuugggiiimmm jeszcze masz sile na bb
agatha moj m tez tak dziecko wisi na jednym rameiniu a on w lapka wgapiony to go ofuknelam ze nie dosc ze caly dzien go nie ma dziecko to jeszcze dziecko olewa, a jak mlody podrosnie bedzie pamietal i dopiero wtedy zobaczy dumny tatus co to znaczy olewka, chyba sie przestraszyl tylko nie wiem czy mlodego w przyszlosci czy mnie bo juz tak nie robi. Tym bardziej ze kiedys powiedzialam do dziecka "ten pan co nam wanienke do kapieli przynosi jutro bedzie wczesniej" wtedy sie obruszyl. Jesli chodzi o klate to nic nie robie, nie zawsze dziala, ale staram sie go trzymac po lewej stronie bardziej bo tak mi sie wydaje ze bicie serca go uspokaja. On w ogole tulasny jest wczoraj strasznie plakal i wszedzie zle a jak wzielam na rece jak do karmienia przytulilam mocniej cisza i za chwile spal cos jednak jest w tej bliskosci.
vanilka zazdroszcze tego pazdziernika, ale ja mam mame na miejscu i kicha
bo ona ma jakies dziwne podejscie ze jak mam dzieci to juz nic mi sie nie nalezy :-(
ewelad no za taki obiad to ja mam juz zaslinionego laptopa
te nalesniki powodzenia na szczepieniu
jedyneczka nie umiem w rekawiczkach :-(
perla ja mam dzialajaca dietke przy karmieniu zostal mi 1 kg do wagi sprzed ciazy a bylo 12
ale dieta taka ze nie polecam tym bardziej ze boje sie ze jak dieta sie skonczy to jak jak balon napuchne od dobrych rzeczy do jedzenia
Wczoraj skonczylam skrobac siany, sama :-( bo m poskrobal chwile i stwierdzil ze juz mu sie nie chce, wiec poszedl ogladac tv. Doskrobalam do konca teraz musze posprzatac ten bajzel zeby sciany myc. Powinnam zrobic zakupy do domu ale mam gdzies obiad jest na zakupy pojade z m bo raz nie bede sie meczyc z wszystkim sama a dwa nie bede placic bo z kaska krucho chwilowo wiec musze pooszczedzac i zachomikowac troche ;-)
Ubralam sie dzis bardziej normalnie tzn porzucilam dresowe spodnie na rzecz dzinsow i od razu lepiej sie czuje
O mlody kimnal to ide przatac ten pokoj nieszczesny bo tam pylu jak diabli :-(