Witajcie panie
My na razie w domu bo pada i nie robią i jak dla mnie git bo by mi się tu za duże zaległości narobiły
Niunia mi na rękach zasypia
ewcik moja się huśta ale jak widzę że się wierci po 10min to ją zabieram od razu żeby jej nie znienawidziła
Póki co to ją tam sadzam kiedy jest w dobrym nastroju i nie na długo ale i tak to dla mnie pomoc bo w 10min jak się człowiek spręży można zrobić mnóstwo rzeczy
I nie pozwalam tam zasnac.
ewelad e to się teoria z tym jedzeniem musi mijać z prawdą bo ty mi wyglądasz na taka ognistą kobitke
Ja latem palę na tarasiku a zimą w piwnicy. Jak nie mielismy jeszcze pieca z podajnikiem to M miał labę bo chętnie chodziłam dokładać do pieca
dzamena no to ja tez współczuję z tym centralnym
ewcik może coś zjadłaś ale nie martw się takim jednorazowym incydentem, zobaczysz jakie będą następne.
mysza to super z wyjazdem i że rodzice przyjadą:-)
agatha też oglądam, bardzo lubię ten serial
Wiesz tak się wystraszyłam że mała może w ten ochraniach buźką się wcisnać że ściągnęłam tymczasowo i załozyłam go od zewnątrz żeby nie wiało jakby co
ninia widocznie wam było pisane
Będę się śmiać jak samą mnie to spotka
jasia he he skąd ja to znam, nieraz M Wychodził z Julka w kapciach
ninia ja mam na baterie ale dopiero 3 dni a w dodatku baterie używane więc nie wiem na jak długo starczają. Dobry patent na prąd. My mamy fischera 3w1 uzywaną kupiłam. Myslałam o tej którą pokazałas ale nie znam firmy i obawiałam się trochę
A kolorki nie nam się maja podobać
Ta zielonkawa mi się widzi;-) Moja jest taka niebiesko-zielona , nawet oki ale zabawki też i niestety mała je olewa czemu się się nie dziwię, wyglądają "nudno"
maruska to pieknie rośnie chłopaczek;-)
kacperek nie mozna na celulit czy wyszczuplajacych tych mocnych, pytałam w aptece. Dobrze przeciez twoja niunia waży,ważny jest przyrost ;-) A ile ma wzrostu?
ewcik moja pospała wczoraj 7 i potem jeszcze 3 h, jak nigdy, pewnie dlatego że ze mną w łozu bo M nie było i spałysmy w trójkę z Emi
Ale za to wczoraj u teściowej spała ze 3 razy po 10 minut, nawet na spacerze i padła dopiero 23
I spała jak zwykle czyli 4 i 3h, dopiero teraz ja unynałam
pinowate połozne mówiły w szpitalu że super jest medela elektryczna.
ashika jak to ma bys taka szafa - garderoba przepastna to swiatło dobra rzecz, uprzyj się i tyle
tetina dobrze ze Oliwka taka chetna do szkoły, dobrze to wrózy;-) Ja po macieżyńskim zaległy urlop tylko i do pracy albo rok posiedzę w domu a wówczas poproszę szefa żeby mnie zwolnił coby na zasiłek iść tylko nie wiem jak to zorganizować bo nie może mnie tak od razy po macierzyńskim zwolnic jesli to nie grupowe np. zwolnienia
jasia zdrówka dla Julci
Ponoć jak maluchy teraz się wychoruja to to je uodparnia na póxniejsze lata ale nie wiem czy to prawda. Moja też często łapała przeziębienia i przetrzymywałam ją w domu wówczas kurujac domowymi metodami co zawsze prawie pomagało. Ale Cię wzięło na gotowanie
Ja to bym mogła ale to wszystko zjeść
ewcik ewelad za samo olewanie im się nalezy be komentarz. Wpienia mnie takie podejście gdziekolwiek że kupujesz to traktują Cię jak księżną a potem zlewka a nie sztuka sprzedać i oby klient był zadowolony jak wszystko oki tylko aby był zadowolony mimo ewentualnych problemów
mysza nie da się nie kochać tych obesrołków
Ja miałam nadzieje Nadinke zmieścić w Emi ubranko bo tez nie przepadam za koronkami i miała welurkowe spodnie, taka a'la pelerynke do tego ale z rekawkami i beracic, super wygladała. Ale Nadia jest większa i chyba gatki beda za krótkie, chyba że za rybaczki ujdą
Ja planowałam fotelik uzywany do karmienia ale wolę najzwyklejszy z ikea ale nowy, juz się zraziłam
ashika racja z butami, ja wręcz w domu tylko w skarpety Emi odziewałam antyposlizgowe bo im mniej w butach tym mniejsze ryzyko płaskostopia. Może lepiej swojego więc mleczka dolej, nie wiem czy bym tak nie zrobiła jak juz koniecznie musiałabym z mlekiem
Rękawice kochana ubieraj do szorowania. He he, dobre z tym lego
ewelad ja się skusiłam bo nowa 400 a uzywana do 200zł, wylicytowaliśmy w sumie za 160zł więc róznica spora ale nigdy więcej
aneta szkoda ciuszka no.
jasia uśmiech czyni cuda, to prawda, widzę po mojej;-) Przy Emi byłam kłębkiem nerwów z różnych powodów i teraz wiem że napędzałyśmy się nawzajem:-( Ale teraz jej to starm się wynagrodzić;-)
agatka he he
Mój tak samo kiedy z Małą zostaje, jeden burdel
Bo on nie dałby rady mówi przecie przy dziecku
a ja mu na to ze ja przy małej zamiatam myje podłogi, gotuje prasuje zmywam wieszam pranie
ninia dał czadu twój M z kremem
eh te chłopy
tiffi to miło że was przyjęła babeczka na usg. Moja w dzień tez prawie nie sypia ale w deszczowe dni zauważyłam lepiej więc dzis mam nadzieje na większy luz.
ewelad ja dzis nie gotuję bo nie mam na szczęście z czego
Takie pustki że M musiał mi rano po rogala lecieć na śniadanie i dżem
agatha to też pieknie sypia
moja chyba nie kuma że to jej o co lata wokoło bo ostatnio machała, walnęła się w czoło, chwila zastanowienia i w płacz
ale pozera je czasem to może w końcu skuma że to jej
Z zakupami dałaś he he skąd ja to znam
Ja na zime sie miałam obkupic ostatnio a kupiłam 2 pary rybaczków
My tylko D3 i K mamy zalecone. Moja coraz częściej na spacerach wcale nie śpi no ale juz nie ryczy od razu chociaż tylko wytrzymuje z 10 minut bez smoczka
Czyzbyś miała do M jakieś nieujawnione żale
Mojemu się dziś sniło że poszłam do kina z szefem i się obraził cięzko na co ja że chyba jeszcze zazdrosny o mnie troszke:-)
ewelad fajnie z tymi ubrankami, ja muszę zakupić cieplejsze.
Jak pisałam fachmani dzis nie robia chyba że przestanie padać to pojadę do mamy. Emi tata zabiera ze świetlicy i do ortodonty jadą , ten aparat nas czeka a tym samym wydatek z 1000zł
ale jak mus to mus. Wczoraj byłam u tesciowej cały dzień ale było bardzo miło bo to fajna kobitka jest, taka móda duchem
Była tez córa szwagierki 2 letnia, cudna gadułka, normalnie boki zrywam jak cos palnie
Oczywiscie koszt remontu się zwiększył do 8000
mówię do M jak się dogadał z gościem przez telefon skoro on mówi że z jakimiś tam scianami a tesc na miejscu mówi że to koszt bez tych dodatkowych scian.
Mógł przełozyć o 1 dzień robotę i się dogadać konkretnie a nie tak że znów jego nie ma i na tescia zrzucił bo mnie tez nie ma, eh szkoda gadać
Wczoraj wieczorek ogladalismy top-models , ja wywaliłam uda z celulitem a M brzuszek piwny i komentujemy - ta za chuda, ta za gruba, ta ma boczki a ta celulitis
Żywcem żesmy laski zjedli
Az M w końcu mówi - ale się z nas krytycy znaleźli od siedmiu boleści