reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

tiffi spij dobrze ,i reszta dziewczyn tez -kolorowych snów
a co do kosmetyków to kupie nivea bo tak jak pisałam to one nie uczulały a naprawde nieraz miałam duzy problem jak zastosowałam inne u małego ,a tak bede uzywac dla dwójki to samo

reklama
hejka mamusi rozpakowane i jeszcze nie rozpakowane.
Ja dzisiaj mialam pogodny dzionek sloneczko swiecilo na niebie wiec zabralam malego i poszlismy sobie rowerkiem na dzialeczke troszku poplewic i maly w piaskownicy sie bawil a ja robilam.
Moj brzuszek juz lepiej bol na miesziaczke zniknal narazie ale glowa mi peka :no:
Vanilka ciesze sie za palera masz nadal bez brzuszka lezej to juz tydzien czasu minelo ale ten czas leci strasznie szybko:-). Moj Kacperek tez byl aniolkiem spal i jadl tak do 3-4 miesiecy malo co aktuwny byl wolal spac ale lekarz ani polozna nic nie mowili wiec mysle ze to normalne u dzieci poprostu aniolek ci sie trafil powinnas sie cieszyc a nie martwic:-D
Jesli chodzi o ta lewatywe bo to temat tabu to ja jak szlam rodzic synka to nikt mi nie robil ani nie pytal czy chce a pamietam ze mialam ja ze soba i na szczescie nic nie zrobilam ale powiem ze przez te skurcze i bole jakie mialam nie w glowie mi to bylo ani sikanie uwiezcie.
Perla ciesze sie ze juz rodzinka w komplecie jest:-)to juz miesiac ma masakra czas leci strasnie szybko :-)jak pierwsza noc minela????
Ashika to wpadnj do mnie i mi poprasuj co??mam sterte i nie ma komu tego zrobic:sorry2:
No to i ja sie moge do tych rozjechanych prostytutek zaliczyc niestety tez mam tak jak anetka:-).
Kropa powodzenia. Czyzby sie zaczelo bo u nas jest tak jak sie jedna rozpakuje to zaraz kolejna poleci i tak wkolko no zobaczymy prosze nas informowac co i ja u Kropy:-)
A ja tez uciekam glowa mnie boli wzieam apap ae nic nie pomaga i wogole cos mi slabo aj. dobranoc

jestem pierwsza :-D

wstałam, bo wezwały mnie świeże bułeczki:-) w planach prasowanie ostatnich rzeczy dla bejbiaka-rożki, tetry i pojedyncze ciuszki, więc niewiele, a na obiad coś szybkiego-rozważam placki ziemniaczane albo jakieś warzywka na parze?

oczekiwanie ściskam kciuki!!! czekamy na Kacperka:-)

Witajcie :)
U nas brzydko i pada ,więc ze spaceru nici-może jutro bo ma byc lepsza pogoda
Oczekiwanie trzymam kciuki!!i czekamy tutaj na wieści :)
Kropa trzymaj się-będzie wszystko dobrze!!
Mała w nocy troche pomarudziła ,ale nie jest źle -a mi sie nic nie chce dzisiaj ,to chyba przez tą pogodę do niczego.
Robię dzisiaj segregazje ubrań ciązowych i wystawiam na allegro-tyle tego mam że trzeba coś z tym zrobić :)
Miłego dnia dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
Trzymam kciuki za krope i oczekiwanie no i oczywiście czekamy na wieści...teraz może juz się posypie???
U nas wczoraj wielkie sprzątanie było, klejenie tapety, przywieszanie karnisza...w sumie pokój już praktycznie gotowy więc teraz trzeba przemeblowanie zrobić...no ale to dopiero po weekendzie, bo M przez 3 dni nie będzie tylko na noc będzie do domu zjeżdżał...tak więc nie mogę teraz zbytnio się forsować żeby nie urodzić w przeciągu najbliższych 3 dni...a później córa niech już wychodzi:tak:
Miłego dnia Wam życzę ja zmykam na śniadanko:tak:

Hello :happy2:

oczekiwanie,kropa czekam na wiesci :tak::-)

kacperek o matko spal do 3-4 miesiacy :szok:
szczesciara :happy2:

madzik Podziwiam Cie ze tak dobrze wszystko ogarniasz nie maja doswiadczenia :happy2:
M juz zostal z takim malym bobasem sam :szok:podziwiam Was naprawde :tak:

Vanilka mała jest grzeczna--w nicy się budzi 2-3 razy a w dzien jeśli jest najedzona to ładnie śpi sobie :)Więc pewnei dlatego nie mam jakiś problemów, bo jakbym cały dzien płakała to nie miałabym na nic czasu ..... A mój M wszystko robi przy małej-kąpie,przewija ,nakarmi z butli z odciągnietym mlekiem,więc ja mogę na chwilę zawsze gdzieś skoczyc,nawet dzisija w nocy do niej wstał i pzrewinął :)))A niech też się zajmuje hihi
Ale nie powiem dzisiaj sie nie wyspałam, więc napewno pośpię w dzień
A dzisiaj Julka ma tydzień :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja się witam młode mamusie i w większości dwupaczki jeszcze :tak:
Na wybrzeżu pierwszy pochmurny poranek od tygodnia, ale podobno po południu ma się to zmienić, więc... znów będzie chciało się żyć :-D A jest nieźle, bo... K przespała mi nockę, tylko jedno budzenie i z kocykiem dopiero nad ranem przyleciała się poprzytulać do maminego łózka :-):-):-)

Oczekiwanie- coś się rozkręciło? CHyba na innych wątkach musze posprawdzać... Jesli tak trzymam kciuki i za Kropę również!

Vanilka, Madzik- nasze piękne młode mamy tak rano na nogach i tryskające energią- fiu fiu- też tak chcę :tak::-D Miłego dnia z pociechami Wam życzę. Kasik też :tak: choć ona z Bartusiem może i nie miała przespanej nocki jeśli taki rozbójniczek...

Tiffi- powodzenia na wizycie!

A gdzie Atabe i KAma? czyżby już po szpitalach, kto tam jeszcze w kolejce Jedyneczka? (Louise- ty czekaj grzecznie kochanieńka! :tak:) Teraz jak się sypnie dziewczyny, to ja z listą rozpakowanych lipcóweczek nie nadążę! ;-)

Malewa- udanego wypoczynku! U mnie uspokoiło po tygodniu "byczenia" czego i Tobie życzę!

Do góry