reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hej

trzymam kciuki za oczekiwanie i za krope

Ashika tak to juz jest z tymi ubrankami. Niby wciskają nam scieme , ze to super bawełenka a w gruncie rzeczy wychodzi co innego.

madzik caluski dla tygodniowej Julci

atabe no wlasnie kiedy? HIII Bo to juz ponad 39 tydzien

Vanilka napisz jak to bylo u ciebie to czekanie. Ja wiem, ze cc bede miala za tydzien i jest to najdluzszy tydzien w moim życiu. Chyba ze cos sie szybciej zacznie

atabe a ty kiedy? chyba juz czas najwyzszy,daj no klapsa Jagodziance co by zachciało sie jej wyjsc

ehhhhhh nic nie mów- wczoraj pomyłam wszystkie okna wieczorem, poprałam i poprasowałam firanki i co i co .......i dupa :eek: dziś zawalcze znowu z podłogami...i chyba zrobię te dzemy z przepisu tiffi bo są banalnie proste :tak:
jedyneczka to pytanie o rozmiary to odnośnie staników było?? bo jeśli tak to ja się mierzyłam i według tych tabel brałam rozmiar i pasują :tak:
kama rodzisz:-p ???

atabe nie mecz sie tak moja kolezanka szalala od 38 tyg okna dzemy soki cala rodzine obrobila a cora "wyszla" w 42 dopiero, wyglada ze miala jej wysilki w nosie, ale jest piekna dziewczyna

arlecia duzo spokoju i wytrwalosci przynajmniej wiesz kiedy, mnie zaczyna coraz bardziej denerwowac fakt ze nie wiem nic nt momentu porodu kiedy sie zacznie M juz nawet nie probuje pytac bo sie robie purpurowa wtedy juz lubie miec wszystko poukladane

Ostatnia edycja:
atabe nie mecz sie tak moja kolezanka szalala od 38 tyg okna dzemy soki cala rodzine obrobila a cora "wyszla" w 42 dopiero, wyglada ze miala jej wysilki w nosie, ale jest piekna dziewczyna

arlecia duzo spokoju i wytrwalosci przynajmniej wiesz kiedy, mnie zaczyna coraz bardziej denerwowac fakt ze nie wiem nic nt momentu porodu kiedy sie zacznie M juz nawet nie probuje pytac bo sie robie purpurowa wtedy juz lubie miec wszystko poukladane

ehhhhhhhhhhhhhhh to mnie pocieszyłaś:-(

atabe zejdz mi prosze z oczu :-p:-pnie chce Cie tu widziec :-D
marsz na porodowke !!!!!!!!!!!ciocia da Jagodce klapsa jak sie nie pospieszy |!!!!!!!
to samo kama :tak::tak::tak:

ehhh czekamy na wiesci o oczekiwanie :-):-)

ehhhhhhhhhhhhhhh to mnie pocieszyłaś:-(

ano przepraszam ale tak to jest ze jak ci strasznie na czyms zalezy to musisz dluzej czekac taka jakas zlosliwosc
Mam nadzieje jednak ze za chwile polecisz pierdziutko i po weekendzie bedzie po sprawie, ale na prawde odpocznij kobito troche potem juz nie bedzie czasu na odpoczywanie

reklama
cześć dziewczyny,

Ja dzisiaj w nocy co się obudziłam to czułam takie kłucie i szczypanie w szyjce, czy to znaczy, że coś tam się rozwiera???
Wczoraj bardzo się przeforsowałam, od 6 do 22 na nogach i strasznie byłam na wieczór popuchnięta, dzisiaj tylko do spożywczaka, poza tym odpoczywam
Jutro idę na powtórkę KTG to zapytam gina...

Oczekiwanie i Kropa trzymam kciuki:-)

Madzik, to super, że tak się sprawdzacie jako rodzice:-)

Ashika, racja, jak się tak bardzo wyczekuje to z reguły bywa odwrotnie.

Vanillka, spokojnie z tym cycaniem, w ciągu 2-3 tyg wszystko się ureguluje i docenisz tą wygodę, mały na początku tak chce cycać ciągle, żeby jak najbliżej mamy być, zaraz się przyzwyczai, że jest po drugiej stronie brzucha już:-)

Do góry