reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

To Kropeczka w szpitalu... trzymajny kciuki..

Tiffi- dzięki za newsy kosmetyków. właśnie miałam kupować oilatum, ale się wstrzymam jakby co, ale nivea- zrezygbuję- starszą uczulał...

Jedyneczka, właśnie muszę zrobić zdjęcia mojej wielorybiości, co by na pamiątkę było i... pomogło w walce z pozbywaniem sie tej MASY kilosów za kilka tygodni :tak:

Ashika- M wraca dopiero w sobotę i to na dzień tylko, więc wyrychtować się zdążę, choć tyle pola wygolić i to po omacku- będą niezłe sianokosy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
No ciekawe czy Nastepna nie bedzie kropa.
Dziewczyny czy na te bóle i pojedyncze skurcze na tym etapie ciąży mozna zwiasc apap albo nospe tak rozkurczowo?

Tetina- można :tak: choć nie wiadomo czy pomoże :cool2: mi nie pomagają :sorry:

Zmykam spać dziewczyny modląc się aby i dziś óra nocki nie zarwała, a przez to i ja :szok:

Tiffi-ser bardzo prosty w wykonaniu :tak: jak chcesz to Ci podam przepis to sobie zrobisz.
dzieki za wieści kosmetykowe

co do magnezu -to ja biorę ASMAG FORTE po 1 tabl.rano i wieczorem.

zmykam laseczki
do jutra.

spokojnej nocy.
Mozesz podac ten przepis juz mi ślinka cieknie o jedzeniu sie nie pisze na wieczór bo wtedy mam najwiekszy apetyt:-D
Ja co do kosmetykow to mam bambino oliwka do główki kremik do buźki i mydełko do kąpieli a w razie wypadku oilatum lezy w szufladzie jak małej nic nie bedzie po bambino to ja zuzyje oilatum ;)

dziewczyny nie wiem jak tam wasi lekarze ale jak ja byłam w poprzedniej ciązy to poprosiłam mojego na ostatniej wizycie żeby mi recepte na spirytus 70% wypisal i nie bylo problemu teraz mam zamiar zrobić tak samo.

perla super że córcia już w domu i że zdrowa i silina. Ciężko to napewno troche będzIe ale nie jesteś sama :tak:

emih fajnie że już masz przeprowadzke za sobą. Teraz tylko możesz spokojnie czekać na swoją kruszynke.

louise dzisiaj chyba dobry dzień bo u mnie też się troche uspokoiło :tak:

kasiamaja no wlaśnie leże jak struś i nic nie robie tylko w klawiature pukam.

kropa trzymam kciuki żeby było wszystko oki

A ja dzisiaj niby leniuchowałam no ale to tak z małą nie do końca się da. Dlatego od jutra wyjeżdżam jakby na maly urlopik nad jeziorko z mamą. Ja będe leżeć w cieniu i opalać sie ciepłym wiatrem a córcią mama się zajmie. Mam nadzieje że po takim tygodniu uspokoi mi się wszystko.
Wracam dopiero w czwartek za tydzień, niestety na bb mnie nie będzie bo tam zasięgu żadne internety nie mają.

Dziewczyny życze wam udanego weekendu, tym co mogą szybkich rozpakunków, tym co nie mogą uspokojenia akcji, udanych wizyt, mamuśkom zdrówka dla nich i ich maleństw. :happy2:

Tetina lepiej nie bierz, moja szwagierka co wczoraj urodziła tydzień temu też miała skurcze bolące i wzięła nospe i lekarz jak mu powiedziała na wizycie to ją wyzwał, że już teraz to się nie bierze ale czemu nie wiem...
Tiffi dzieki za zbiór wniosków ja właśnie kupiłam płyn i oliwkę z hippa, sudokrem w razie awarii i linomag maść na co dzień czyli utwierdziłaś mnie że ok.

Ja właśnie skończyłam pomagać M w malowaniu piwnicy nawet mi się to podoba :)

hejka:-)
obejrzeliśmy film, obżarłam się i leżę:-)

iwusia ja biorę magnez cały czas asmag forte 3x
kropa trzymamy kciuki!!!
malewa miłego wypoczynku:-)

kropa powodzenia,bedzie dobrze
kasiamaj ale mi smaka narobiłas tym serkiem
ewelad a ty to nie masz za dobrze?:-)
tetina ja ostatnio wziełam
malewa zazdroszcze ci a jeszcze tak to zobrazowałas ze normalnie ten ciepły wiatr poczułam,mnie niestety pozostanie czekac w stresie bo termin mam w niedziele za tydz,pogody wam zycze

reklama
kasiamaj jestem ciekawa jak robi się taki ser, napisz
dzamena czy to oznacza że teraz zakupujesz też serię nivea??? Ja właśnie się łamię czy brać ziajkę czy tą nivea. Co do gości to się cieszę, choć trochę ciasno będzie
kropa trzymaj się dzielnie
emih ja byłam mocno nastawiona na oilatum bo bardzo mi się spodobała opcja że tylko tego będę używała, a tu czytam sporo opinii, że szkoda aplikowac dziecku kosmetyki do skóry z "problemami" najpierw warto wypróbować "zwykłe". Znalazłam też opinię jednej osoby, że zawierają parafinę i pochodne ropy i zatykają pory (ale to jedna opinia). Na SR też mówili żeby te emolienty używać dopiero jak się okaże że trzeba
tetina chyba lepiej wziąć nospę
niunia o bambino czytałam wiele dobrego
malewa udanego wypoczynku
ewa ja rozważałam kosmetyki z hipp, bardzo pdobał mi się ten płyn do kąpieli nawilżający, jedyny znak zapytania mam na temat tego olejku migdałowego który dodają, czy nie będzie uczulał, ale jakoś nie natknęłam się w opiniach żeby uczulał

Ja tak jak pisałam jutro mam dzień w terenie, więc będę pewnie później. Mam jutro wizytę u gin zobaczymy co powie. A dzisiaj już się zbieram, dobrej nocy

Do góry