reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi spij dobrze ,i reszta dziewczyn tez -kolorowych snów
a co do kosmetyków to kupie nivea bo tak jak pisałam to one nie uczulały a naprawde nieraz miałam duzy problem jak zastosowałam inne u małego ,a tak bede uzywac dla dwójki to samo

reklama
hejka mamusi rozpakowane i jeszcze nie rozpakowane.
Ja dzisiaj mialam pogodny dzionek sloneczko swiecilo na niebie wiec zabralam malego i poszlismy sobie rowerkiem na dzialeczke troszku poplewic i maly w piaskownicy sie bawil a ja robilam.
Moj brzuszek juz lepiej bol na miesziaczke zniknal narazie ale glowa mi peka :no:
Vanilka ciesze sie za palera masz nadal bez brzuszka lezej to juz tydzien czasu minelo ale ten czas leci strasznie szybko:-). Moj Kacperek tez byl aniolkiem spal i jadl tak do 3-4 miesiecy malo co aktuwny byl wolal spac ale lekarz ani polozna nic nie mowili wiec mysle ze to normalne u dzieci poprostu aniolek ci sie trafil powinnas sie cieszyc a nie martwic:-D
Jesli chodzi o ta lewatywe bo to temat tabu to ja jak szlam rodzic synka to nikt mi nie robil ani nie pytal czy chce a pamietam ze mialam ja ze soba i na szczescie nic nie zrobilam ale powiem ze przez te skurcze i bole jakie mialam nie w glowie mi to bylo ani sikanie uwiezcie.
Perla ciesze sie ze juz rodzinka w komplecie jest:-)to juz miesiac ma masakra czas leci strasnie szybko :-)jak pierwsza noc minela????
Ashika to wpadnj do mnie i mi poprasuj co??mam sterte i nie ma komu tego zrobic:sorry2:
No to i ja sie moge do tych rozjechanych prostytutek zaliczyc niestety tez mam tak jak anetka:-).
Kropa powodzenia. Czyzby sie zaczelo bo u nas jest tak jak sie jedna rozpakuje to zaraz kolejna poleci i tak wkolko no zobaczymy prosze nas informowac co i ja u Kropy:-)
A ja tez uciekam glowa mnie boli wzieam apap ae nic nie pomaga i wogole cos mi slabo aj. dobranoc

jestem pierwsza :-D

wstałam, bo wezwały mnie świeże bułeczki:-) w planach prasowanie ostatnich rzeczy dla bejbiaka-rożki, tetry i pojedyncze ciuszki, więc niewiele, a na obiad coś szybkiego-rozważam placki ziemniaczane albo jakieś warzywka na parze?

oczekiwanie ściskam kciuki!!! czekamy na Kacperka:-)

Witajcie :)
U nas brzydko i pada ,więc ze spaceru nici-może jutro bo ma byc lepsza pogoda
Oczekiwanie trzymam kciuki!!i czekamy tutaj na wieści :)
Kropa trzymaj się-będzie wszystko dobrze!!
Mała w nocy troche pomarudziła ,ale nie jest źle -a mi sie nic nie chce dzisiaj ,to chyba przez tą pogodę do niczego.
Robię dzisiaj segregazje ubrań ciązowych i wystawiam na allegro-tyle tego mam że trzeba coś z tym zrobić :)
Miłego dnia dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
Trzymam kciuki za krope i oczekiwanie no i oczywiście czekamy na wieści...teraz może juz się posypie???
U nas wczoraj wielkie sprzątanie było, klejenie tapety, przywieszanie karnisza...w sumie pokój już praktycznie gotowy więc teraz trzeba przemeblowanie zrobić...no ale to dopiero po weekendzie, bo M przez 3 dni nie będzie tylko na noc będzie do domu zjeżdżał...tak więc nie mogę teraz zbytnio się forsować żeby nie urodzić w przeciągu najbliższych 3 dni...a później córa niech już wychodzi:tak:
Miłego dnia Wam życzę ja zmykam na śniadanko:tak:

Hello :happy2:

oczekiwanie,kropa czekam na wiesci :tak::-)

kacperek o matko spal do 3-4 miesiacy :szok:
szczesciara :happy2:

madzik Podziwiam Cie ze tak dobrze wszystko ogarniasz nie maja doswiadczenia :happy2:
M juz zostal z takim malym bobasem sam :szok:podziwiam Was naprawde :tak:

Vanilka mała jest grzeczna--w nicy się budzi 2-3 razy a w dzien jeśli jest najedzona to ładnie śpi sobie :)Więc pewnei dlatego nie mam jakiś problemów, bo jakbym cały dzien płakała to nie miałabym na nic czasu ..... A mój M wszystko robi przy małej-kąpie,przewija ,nakarmi z butli z odciągnietym mlekiem,więc ja mogę na chwilę zawsze gdzieś skoczyc,nawet dzisija w nocy do niej wstał i pzrewinął :)))A niech też się zajmuje hihi
Ale nie powiem dzisiaj sie nie wyspałam, więc napewno pośpię w dzień
A dzisiaj Julka ma tydzień :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja się witam młode mamusie i w większości dwupaczki jeszcze :tak:
Na wybrzeżu pierwszy pochmurny poranek od tygodnia, ale podobno po południu ma się to zmienić, więc... znów będzie chciało się żyć :-D A jest nieźle, bo... K przespała mi nockę, tylko jedno budzenie i z kocykiem dopiero nad ranem przyleciała się poprzytulać do maminego łózka :-):-):-)

Oczekiwanie- coś się rozkręciło? CHyba na innych wątkach musze posprawdzać... Jesli tak trzymam kciuki i za Kropę również!

Vanilka, Madzik- nasze piękne młode mamy tak rano na nogach i tryskające energią- fiu fiu- też tak chcę :tak::-D Miłego dnia z pociechami Wam życzę. Kasik też :tak: choć ona z Bartusiem może i nie miała przespanej nocki jeśli taki rozbójniczek...

Tiffi- powodzenia na wizycie!

A gdzie Atabe i KAma? czyżby już po szpitalach, kto tam jeszcze w kolejce Jedyneczka? (Louise- ty czekaj grzecznie kochanieńka! :tak:) Teraz jak się sypnie dziewczyny, to ja z listą rozpakowanych lipcóweczek nie nadążę! ;-)

Malewa- udanego wypoczynku! U mnie uspokoiło po tygodniu "byczenia" czego i Tobie życzę!

Do góry