reklama
ania_pestka
Fanka BB :)
vanilka oj ja też Tobie zazdroszczę...już wiesz kiedy zobaczysz synka i to jest tak niedługo
magdzia trzymam kciuki,powodzenia.
magdzia trzymam kciuki,powodzenia.
emih
Fanka BB :)
Vanilka: świetne wieści! Własnie przysazłam sprawdić czy czasem się nie zameldowałaś?! Ale szybko... teraz to czas jak z bicza trzasnął Ci minie (albo i na odwrót ha ha- bo i tak bywa... ) A masz już wszystko dla syneczka?
Ewelad- i dobrze zrobiłaś: LEŻEĆ!!! ;-)
Kama- fajnie że do nas zaglądasz- mimo wszystko... TRZYMAJ SIĘ Niedługo i ty będziesz tulić maleństwo i reszta świata będzie tak trochę bardziej "przez mgłę"...
Atabe- no łączę się z Tobą w bólu Kobieto: ja właśnie spaliłam M-kowi spodnie bo zostawiłam położone żelazko wychodząc do wc- chyba im większy ten brzuch to mózg bardziej ściśnięty
Ewelad- i dobrze zrobiłaś: LEŻEĆ!!! ;-)
Kama- fajnie że do nas zaglądasz- mimo wszystko... TRZYMAJ SIĘ Niedługo i ty będziesz tulić maleństwo i reszta świata będzie tak trochę bardziej "przez mgłę"...
Atabe- no łączę się z Tobą w bólu Kobieto: ja właśnie spaliłam M-kowi spodnie bo zostawiłam położone żelazko wychodząc do wc- chyba im większy ten brzuch to mózg bardziej ściśnięty
vanilka to jeszcze tylko 3 tygodnie!!
magdzia o obronie zapomnisz szybko Broniłam się w styczniu i mam wrażenie jakby wieki minęły od tego czasu
robię dzis obiadek. W planie był gulasz, ale zapomniałam, że mięsko trzeba najpierw podsmażyć i od razu wrzuciłam do gara, tak więc nie wiem, co z tego będzie. Dobrze, że pizzeria i kebab pod blokiem są...
Kurcze, kupiłam na allegro już chyba wszystko, co trzeba i nudzi mi się. Uzależniłam się już od licytacji... i co ja mam teraz robić całe dnie?
magdzia o obronie zapomnisz szybko Broniłam się w styczniu i mam wrażenie jakby wieki minęły od tego czasu
robię dzis obiadek. W planie był gulasz, ale zapomniałam, że mięsko trzeba najpierw podsmażyć i od razu wrzuciłam do gara, tak więc nie wiem, co z tego będzie. Dobrze, że pizzeria i kebab pod blokiem są...
Kurcze, kupiłam na allegro już chyba wszystko, co trzeba i nudzi mi się. Uzależniłam się już od licytacji... i co ja mam teraz robić całe dnie?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
czytaj wątki kulinarne
Mysza1984
lalllalalala ;-)
mnie też stresowało, ale niestety nikt mnie nie wyręczy, więc trzeba działać...
Ale nie ma tego złego.. ja mam w domu specjalistę. M zawsze da radę naprawić to co mi nie wyjdzie ;-)
Największe problemy mam właśnie z przygotowaniem mięsa,,,
Ale... kotlety z kurczaka to moja specjalność
Vanilka - zmieniałaś suwaczek po wizycie w szpitalu, czy sam przeskoczył na ostatni poziom wtajemniczenia ?
Ale malutko Ci już zostało ;-) Z drugiej strony ja dłużej spokojnie pośpię
Ale nie ma tego złego.. ja mam w domu specjalistę. M zawsze da radę naprawić to co mi nie wyjdzie ;-)
Największe problemy mam właśnie z przygotowaniem mięsa,,,
Ale... kotlety z kurczaka to moja specjalność
Vanilka - zmieniałaś suwaczek po wizycie w szpitalu, czy sam przeskoczył na ostatni poziom wtajemniczenia ?
Ale malutko Ci już zostało ;-) Z drugiej strony ja dłużej spokojnie pośpię
reklama