reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hahaah usmialam sie:)

ja mam lenia na maxa...mala ma ferie 2 tyg...zmulamy obie...w niedziele robilam jej ur i mezowi...a teraz sprzatanie i konca nie widac...
pojechalam tez z mala za proszkiem do prania dla dzidizusia...2 sklepy -nie ma..super!
do tego jak wyszlam na swiatlo dzienne zobaczylam jak peinie na rekach rozsmarowalam moj brazujacy balsam..jakbym sie z zoltym przytulala...;/..rece mylam wec sa biale reszta ...no comment!

Vanilko- zawsze wykonuja cc (ksiazkowo(7-8 dni przed planowanym -terminowym) ja z Klaudia mialam termin na 15 czerwca..a cc zrobili mi 7..
GRATULUJE i zazdroszcze...odliczam poki co do hmmm chyba wizyte mam 9 ?...no i tez klamka zapadnie co i jak
a powiedz mi- cc masz na zadanie, czy wskazanie jest?

tak,tak wiem bo na poprzedniej konsulatacji lekarz mowila ,ze w 39 tc wykonuja ciecie ..ale tez mowila,ze czasem tak bywa ,ze nie ma terminow i wychodzi kilka dni przed.Wiec obawialam sie zeby terminy byly wolne bo oni tutaj gora 4 cc dziennie i styka..no i te emergency jedynie .
Wiec ciesze sie ,ze jest jak jest:)

Nie mam szans Was nadrobic. Opowiem krotko jak bylo na weselu. No wiec najpierw zarlam, bylo pysznie i podane pod nos a potem tanczylam i mialam wrazenie, ze wszyscy gapia sie na mnie jak na jakies zjawisko ( wieloryb w sukience skaczacy na parkiecie ). O 11 cala banda ( ja, syn imaz ) poszlismy spac. No i to byl moj ostatni podryg, bo teraz mam lezec...

Kazal i zabronil prawie wszystko: zakupy nie, pranie nie, mycie okien i wieszanie firan nie, remont nie ( ha ha wczoraj wynosilismy wszystko z kuchni, chyba ze 20 kursow po schodach do piwnicy zaliczylam z towarem pod pacha ), juz niemowie o rolkach:-D, ruch intymny wstrzymany ( jak sie wyrazil lekarz ) itd itp...

eh...znowu cisnienie mi skacze dzis poza tym obrzeki mam takie ogromne ze nie wyrabiam... jade do szpitala i pewnie mnie przyjma bo mam kartke ze ostatnio mnie nie wzieli bo nie bylo miejsc... pozdrawiam wszystkie, trzymajcie sie :)

cynamonka a co szyjka sie skraca ?jak Ty wyrobisz z lezeniem jak ciagle w ruchu jestes ...

nadia powodzenia !!!

Macie pozdrowienia i buziaczki od Perly :tak:
najprawdopodobniej wychodzi w czwartek i nadal czeka na mleko w cycorkach :tak:

Ja to was podziwiam z ta aktywnoscia ja juz dzisiaj przeszlam sama siebie dopiero za obiad sie wzielam krece sie i nie wiem co ze soba zrobic plecy bola brzuch dziwnie tez juz sama nie moge wyczaic ulozenia malej wydaje mi sie ze kopie wszedzie nie wiem jak ona to robi . Na nic nie mam sil mimo ze chlodno ja dalej nie do zycia jestem wizyta u poloznej w piatek moze mi cos wiecej powie bo jak narazie wszystko w normie jak zwykle :)
Podniecona faktem wygrania aukcji na ebay z wozkiem sprawia ze apetyt rosnie na wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
nadiaa trzymajcie się tam dziewczyny:-)
Vanilka fajnie tak wiedzieć, kiedy nadejdzie 'godzina 0':-) ja się obawiam, że moge nie zjarzyć, że to już:-)
madzik no rwa dziś masakra, a tak się to skumulowało, że oto stało się i tamy puściły-po raz pierwszy odkąd jestm w ciąży popłakałam się- z żalu i bezsilności, że zawsze wszystko sama i w szybkim tempie, a teraz zejście po schodach stało się problemem:-( to głupota, wiem, ale po prostu dzisiaj nie wytrzymałam- D się przejął (u mnie łzy to prawdziwa rzadkość), utulił, powiedział, że gdyby tylko mógł, to by za mnie ponosił dzidzię, co rozrzewniło mnie jeszcze bardziej i tak sobie wyłam;-) ojojoj co się porobiło z człowiekiem

Do góry