reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Tez sie ciesze dziwczyny ,ze dali mi na tego 17 :tak:
bo juz sie obawialam ,ze moga dac 2-3 dni przed terminem ...a tu prosze 8 dni przed he he :happy2:Wogle to lekarz macala malego przez brzuch i mowi do mnie ,ze moge spodziewac sie ,ze i tym razem maly nie bedzie nalezal do tych malutkich :-D
Mowi nooo do 4 kg to napewno jeszcze dobije bo juz teraz nie jest maly :-D
Kurde ,dlaczego ja takie duze dzieci rodze :confused:
Mysle,ze do mojej cc bedziemy mialy juz kilka dzieciaczkow :tak:

emih jak pojechalas do mamy zaczelam w tym czasie kupowanie dla malego .
Dzisiaj kupilam kosmetyki ,mleko bo kij go wie czy bedzie pokarm ,no i pampki -matko jakieo one male :-D dla siebie tez kupilam kosmetyki i mam wsio :tak:Ale i tak do tego 17 -tego pewnie jeszcze cos kupie;-)
mysle ,ze jak juz tato przyleci 5tego czerwca to zleci mi szybko:tak::confused:

atabe jak mi ladnie wyliczylas :happy2:

reklama
mnie też stresowało, ale niestety nikt mnie nie wyręczy, więc trzeba działać...
Ale nie ma tego złego.. ja mam w domu specjalistę. M zawsze da radę naprawić to co mi nie wyjdzie ;-)
Największe problemy mam właśnie z przygotowaniem mięsa,,,
Ale... kotlety z kurczaka to moja specjalność :-D

Vanilka - zmieniałaś suwaczek po wizycie w szpitalu, czy sam przeskoczył na ostatni poziom wtajemniczenia ?
Ale malutko Ci już zostało ;-) Z drugiej strony ja dłużej spokojnie pośpię :-D
nic nie zmienialam ... i nie bede zmieniac bo po co :)

zapomnialam Wam napisac ..dowartosciowalam sie dzisiaj:tak:
w poczekalni gdzie czekalam na izyte bylo pelno bab w ciazy ...biale,czarne ,zolte :-D
jak widzialam te coniektore torby wielkie to szoku doznalam :eek::eek:
takie lochy wielkie sapiace brzuchy praktycznie malo widoczne bo zatluszczone :shocked2: i do tego jakies koszulki swoich mezow wielkie bleeee

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Byłam na chwilę w pracy, musiałam dowieść akt małżeństwa, bo PZU nie chce mi wypłacić pieniędzy, za to że leżałam w szpitalu powyżej 3 dni. Stwierdzili, że nazwisko w NIP nie zgadza się z obecnym, a to 100 zł za dzień, więc nie odpuszczę.
Potem z M poszliśmy na kulki chlebowe mniam i na pizze z szynką parmeńską i ruccolą

ewalad
podziwiam, 3 godz snu i wyspana :)

cynamonka witaj opowiadaj jak było na weselichu

mystique dobry tekst o ziemniakach i kiju

vanilka udanej wizyty

kasiamaj ja byłam raz na basenie, ale podczas pływania brzuch mnie rwał i skończyło się na siedzeniu w jacuzzi i innych przyjemnościach.
Dziewczyny w pracy jak powiedziałam im, że byłam na basenie zareagowały następująco "z takim brzuchem poszłaś na basen :szok::shocked2:"
mysza, louise ale podstawowe badania możecie robić za darmo w przychodni rejonowej. Są to badania refundowane. Tylko lekarz rodzinny musi je przepisać na odpowiedni papierek, który obowiązuje w przychodni. Mi o tym powiedział mój lekarz rodzinny.

justaa współczuje

emih dziękuje

misslena dobrze, że się odwróciła, może mój też się odwróci.

aneta staram się walczyć ze sobą, ale słodycze górą :tak: a w szczególności ptasie mleczko.

magdzia powodzenia :-)

atabe roztargnienie :-) to przez pogodę

Vanilka to Ty będziesz następna, której będziemy gratulować :-)

precelek witamy

emih dobry ten tekst o mózgu

tweenie podbij trochę moich rzeczy :-D

ania pestka wyglądasz na faktycznie bardzo złą oj znam to, ostatnio mi takie samopoczucie nieobce niestety :-( ale zawsze sobie poprawiam humorek klachając z wami lipcóweczkami:-D powaga, nie wiem co by to było gdyby nie to forum, trudno zagnębiać kumpele niemal co dnia dolegliwościami, humorami i smakami :-D więc życzę i tobie poprawy humoru a Mów trzeba by kiedys zebrać i wysłac w kosmos :-D

magdzia
to kciuki za pomyślne zdanie trzymam ;-)

atabe ja cuda wianki czasem wygotuje/przypale ale bez wody jeszcze nic nie wstawiłam :-D no ale jeszcze do porodu 2 miechy więc wszystko przedemną :-D a poważnie to mam nadzieję że nie nawąchałaś się smrodu i nic Ci nie jest?

Vanilka ale super że już wiesz i w dodatku już tak niedługo to nastąpi:-) ja też bym juz chciała jak najszybciej malutka tulić ale wolę żeby poczekała z drugiej strony do terminu bo mam w domu burdello :-p

emih a nie da się zrobić krótkich spodenek :-D ale ja wredota jestem, co ktos zmaluje to ja się śmieje, dajcie mi po łapach:-:)sorry:

tweenie możesz to mięsko zmielić wymieszać z jakimś sosem spagetti i włala :-D gdybyś lubiła kucharzyć zaproponowałabym zmielenie na farsz do pierogów np. z mięskiem i kapustą ale czytam że Cię to stresuje więc nie ma co ryzykować nerwami :-D

Fachmeni poszli ale zobaczymy rano czy nie trzeba jeszcze 3ciej warstwy nałozyć bo na razie przebija ale może mokre i dlatego choć u Emi juz suche i tak se jest :dry: ale ja zauważyłam że oni maja złą technikę malowania:-D:-p reasumując nikt nie pomaluje tak ja ja sama :-D:-p teść przyjechał trawke skosić:tak: ja jutro przywioze panele i wieczorem będzie M z teściem kładł, na piątek mebelki planujemy i już będę sobie układała:tak:

jedyneczka póki co wrzuciałam grzyby. Ładnie pachnie, ale zobaczymy co dalej. najwyżej będzie kebab na obiad. albo sama kasza...

agatka_natalia - nawet nie wiedziałam, ale w sumie jak mam jeszcze do rodzinnego iść i odczekać w kolejce, to już przeżałuję te parę groszy... Chociaż za te dzisiejsze 47 - miałabym paczkę pampersów... :wściekła/y: Ja muszę iść pozmieniać w mojej polisie nazwiska i takie tam bajery, bo obawiam się, że też mogę mieć przez to problemy. Zgadza mi się tylko NIP i Pesel. Tylko nie wiem, czy mogę to zrobić w dowolnym urzędzie PZU ?? Jutro pójdę tu do oddziału najwyżej mnie gdzieś wyślą...

i jeszcze spaliłam ryż :sorry: matko ja już się do niczego nie nadaje, wstawiłam ryż, poszłam myć głowę, wychodzę z łazienki i szaro wszędzie...okazało się, ze zapomniałam go zalać wodą...
hahaah usmialam sie:)

ja mam lenia na maxa...mala ma ferie 2 tyg...zmulamy obie...w niedziele robilam jej ur i mezowi...a teraz sprzatanie i konca nie widac...
pojechalam tez z mala za proszkiem do prania dla dzidizusia...2 sklepy -nie ma..super!
do tego jak wyszlam na swiatlo dzienne zobaczylam jak peinie na rekach rozsmarowalam moj brazujacy balsam..jakbym sie z zoltym przytulala...;/..rece mylam wec sa biale reszta ...no comment!

Vanilko- zawsze wykonuja cc (ksiazkowo(7-8 dni przed planowanym -terminowym) ja z Klaudia mialam termin na 15 czerwca..a cc zrobili mi 7..
GRATULUJE i zazdroszcze...odliczam poki co do hmmm chyba wizyte mam 9 ?...no i tez klamka zapadnie co i jak
a powiedz mi- cc masz na zadanie, czy wskazanie jest?

Vanilka, ale super że znasz juz dokałdny termin i to rzeczywiście niedługo ,ale tak jak mówisz -wcale nie jest powiedziane,że nikt Cie nie wyprzedzi :)))
Ewelad to jednak Ci mocno dokucza ta rwa skoro nigdzie nie byłas dzisiaj-mi tez dokucza,ale do tego parku się jakoś doturlałam :)
Emih to niezle z tymi spodniami spalonymi-mój M teraz sobie sam prasuje bo ja już nie mam sily stać przy żelazku......
Magdzia powodzonka na obronie-będzie dobrze!!
Tweenie ja też nie lubię gotować i tak jak Ty lubię zakupy , a tez juz wszystko mam więc teraz zostaje mi oglądanie allegro hihi
A ja spałam z godzinę teraz i jestem nieprzytomna..............ale jak siedzę wiecej w domu to jakoś lepiej się czuję ,tylko nudzi mi się!!!

reklama
Do góry