reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
my właśnie wróciliśmy z zakupów spożywczych... kupiliśmy prawie 2 kg winogron i już połowy nie ma, takiego miałam smaka,M też:-) teraz M robi w kuchni obiad- dziś będzie tortilla:-)
no ja niestety studia mam jeszcze do czerwca przyszłego roku, robię studia II stopnia.. nie wiem, jak ja dam radę w przyszłym roku z dzidzią przy cycu pisać pracę
przeraża mnie to.. ale zobaczymy, jak to będzie ;-)
u nas dziś pogoda w kratkę, raz leje deszcz, raz przez chmury przedziera się słońce... ale to dobrze, bo jakby było niebo bezchmurne i słońce, to jutro bym nie wysiedziała na uczelni, a tak to nie będę niczego żałować;-)
no ja niestety studia mam jeszcze do czerwca przyszłego roku, robię studia II stopnia.. nie wiem, jak ja dam radę w przyszłym roku z dzidzią przy cycu pisać pracę

u nas dziś pogoda w kratkę, raz leje deszcz, raz przez chmury przedziera się słońce... ale to dobrze, bo jakby było niebo bezchmurne i słońce, to jutro bym nie wysiedziała na uczelni, a tak to nie będę niczego żałować;-)
jedyneczka
Fan(ka)
Cześć laseczki
Ja dopiero się dopchałam do komputera
dzamena wapno witaminki i wyrko Ci niniejszym przepisuje;-)
ewcik to ty taka księżniczka na ziarnku grochu:-)
tiffi pochwal się co wybraliście, odnośnie drzwi bo na wkładach się nie znam:-)
tweenie oby zapiski się nie przydały;-)
rusia udanego grilla, mniam mniam
patipaula nie przejmuj się tymi paczkami, najlepszym się zdarza;-)ja właśnie przez lęki przed czymś takim zrezygnowałam po roku z bycia przewodnicząca rady, bo ja jestem strasznie roztrzepana
mysza co to palmiszon?
magdzia też się nie przemęczaj, ja myślę że przez tą naszą aktywność te brzuchale bolą chociaż ja taka aktywna że pożal się boże więc moja teoria chyba weźmie w łeb
agatha bardzo ciekawa jestem tapet
Niezłą miałaś jazde z Mają w ciąży, skąd brałaś energie ?
Ja robię na obiadek placki po węgiersku. A wieczorkiem idziemy do znajomych. Wczoraj wpadł kolega M i nas zaprosił, powiedziałam mu że pójdę jak będzie dużo dobrego jedzenia
Rano byłam jeszcze panele pooglądać bo moje upatrzone które przyniosłam z pracy w naszym wnętrzu wyglądają fatalnie
ale nic mi się nie podoba do mojej wizji no oprucz jesionu barlinka
nawet 2 klasy ale M mówi że szkoda jak za 2-3 lata cały dół będzie robiony, łączone pomieszczenia i nowa jednolita podłoga na całość, niby wiem że ma racje ale....... Dałabym radę go przekonać co prawda(he he
)ale chyba mądrze mysli
więc dalej szukam

Ja dopiero się dopchałam do komputera

dzamena wapno witaminki i wyrko Ci niniejszym przepisuje;-)
tiffi pochwal się co wybraliście, odnośnie drzwi bo na wkładach się nie znam:-)

tweenie oby zapiski się nie przydały;-)
rusia udanego grilla, mniam mniam

patipaula nie przejmuj się tymi paczkami, najlepszym się zdarza;-)ja właśnie przez lęki przed czymś takim zrezygnowałam po roku z bycia przewodnicząca rady, bo ja jestem strasznie roztrzepana

mysza co to palmiszon?

magdzia też się nie przemęczaj, ja myślę że przez tą naszą aktywność te brzuchale bolą chociaż ja taka aktywna że pożal się boże więc moja teoria chyba weźmie w łeb

agatha bardzo ciekawa jestem tapet

Ja robię na obiadek placki po węgiersku. A wieczorkiem idziemy do znajomych. Wczoraj wpadł kolega M i nas zaprosił, powiedziałam mu że pójdę jak będzie dużo dobrego jedzenia

Rano byłam jeszcze panele pooglądać bo moje upatrzone które przyniosłam z pracy w naszym wnętrzu wyglądają fatalnie

nawet 2 klasy ale M mówi że szkoda jak za 2-3 lata cały dół będzie robiony, łączone pomieszczenia i nowa jednolita podłoga na całość, niby wiem że ma racje ale....... Dałabym radę go przekonać co prawda(he he

_Ewcik_
Fanka BB :)
no jeśli chodzi o spanie, to tak

chociaż mam nadzieję, że już niedługo będę mogła porzucić ten rytuał

Ostatnia edycja:
jedyneczka
Fan(ka)
ewcik nie martw się, jak dzidzi da popalić to i prawie na stojąco idzie usnąć

u mnie miały być te truskawki dziś, a że nie ma w sklepie na dole, to nie będę nigdzie dalej jechać po pół kilo truskawek. Tym bardziej, że M i tak się po mieście rozbija. Ale stwierdził, że mu się nie chce z samochodu wysiadać i po sklepach biegać
Tak więc kuchnia zarządza strajk i M obiadu nie dostanie. wrr. Kto to widział tak własną żonę, w dodatku ciężarną wkurzać...

M
madzik1980
Gość
Ja uciekam , bo idziemy z M na imprezkę do knajpy-ja biorę auto więc najwyzej wrócę wczesniej 
Bylismy na pizzy i ledwo się ruszam hihi
Miłej soboty laseczki i do jutra!!
Bylismy na pizzy i ledwo się ruszam hihi
Miłej soboty laseczki i do jutra!!
jedyneczka co racja, to racja
tweenie to czym się w takim razie zadowolisz na obiadek? bo głodna ciężarówka to zła ciężarówka![]()
to już problem mojego M. Nie chciało mu się tyła ruszyć z auta, to niech teraz się martwi
reklama