reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Jedynczeka palmiszon - to palma. Wypadałoby coś jutro poświęcić. :cool2: W końcu M ma wolne to pójdziemy się polansować do kościoła :-) O ile w ogóle wstaniemy o jakiejś normalnej porze.
Ja musiałam biec do biedronki, bo dzisiaj to już mnie taka ochota na słodycze wzięła. Kupiłam żelki, rogalika croissant i sezamki :-)
Jak ja Wam zazdroszczę tych imprez. Ja siedzę w domu. Szczerze to nawet nie ma tu w Wawie gdzie i z kim wyjść. Moja frend mieszka gdzieś w Mińsku a to kawał drogi...
Jesteśmy z M zdani sami na siebie.... On w pracy, więc ja się nudzę... :crazy:

reklama
dzieńdoberek:>-)
wróciłam już z działki, bo troszkę się ochłodziło, ale wczoraj było super- grillek, kiełbaska-rewelka:-) co do moich przechwałek, jak to świetnie sypiam, to właśnie zaliczyłam przerwę w spaniu od 3 do 6 rano-mam nadzieję, że to jednorazowy incydent ( do tej pory na działce spałam jak zabita), bo o 5 D się przebudził, pyta, dlaczego nie śpię, a ja na to: a za ile wstaniesz, bo mi się nudzi:-D wynikim odebrałam i w miarę ok-najważniejsze, że glukoza ok, ale miałam nadzieję, że po prawie miesiącu łykania tardyferonu hemoglobina i hematokryt lepsze wyjdą, a tu żadna rewelacja:-(

kusska ja w podobny sposób odkryłam, ze mam kręcone włosy-byłam w szoku, a prostowałam chyba z 10 lat, po czym stwierdziłąm, ze już mi się nie chce i szkoda tyrać włosy, zwłaszcza,, że wszyscy się zachwycali, jakie piękne- ja też je polubiłam- z lenistwa troszkę:-)
agatha ważne, że podjęte działanie-będzie dobrze:-)
tiffi ja też byłam legginsową dziewicą, ale zakupiłam 2 pary i sobie chwalę-tanio, modnie i wygodnie:-)
Mysza no jak mus to mus-pozostaje leżeć i pachnieć:-)
louise kompocik mniam-ostatnio zrobiłam-poczułam się jak Marta Stewart:-) a Twój widzę ma podobne zajawki jak mój D- on na klawiszach śmiga- mam nadzieję, że dzidzia odziedziczy po nim jego liczne talenty:-)
jedyneczka, kama ja mam meble błyszczące właśnie czerwone, i nie narzekam- może to się zmieni, jak pojawią się małe łapki:-) ale takie mi się marzyły:-)

Kobietki pisałam kiedyś posta a takich moich plamach pod "siedziskiem", mam je od dłuższego czasu, wygląda to jakby mi ktoś farbą "nachlapał" pod pośladkami, to wogóle nie swędzi ani nie szczypie, ma taki ciemno fioletowy kolor, miała któraś z Was kiedyś coś podobnego? Zapytam gina jak będę na wizycie w pon ale chciałam zapytać, może któraś z Was też miała podobny problem

ale tu spokojniutko, zresztą jak co weekend:tak:
posprzątaliśmy z M, zjedliśmy obiadek, teraz chyba zrobie popcorn maślany i obejrzymy jakiś filmek:-)

my po zakupach,po odwiedzinach u brata i zaraz do wanny sie wykapac a pozniej wieczorek przed tv.
cos za mna placki ziemniaczane chodza,takie z cukrem i smietana hmmm

tweenie - jak się zrobi cieplutko to z miłą chęcią wypiję z Tobą soczek gdzieś na Starówce i pobujam się po mieście:-D Póki co leżę do następnej wizyty tj. 16 kwietnia. Bo zdrowie malutkiej dla mnie najważniejsze. Niuńka kopie jak szalona. Chyba jej to twardnienie nie przeszkadza :tak: Zaraz zrobię sobie herbatkę i też załączę tv. Gadałam teraz chyba z 40 min z teściową przez fona. A już myślałam, że się obraziła i nie dzwoni:-D Powiem szczerze, że nawet lepiej się poczułam, że się do kogoś odezwałam. :zawstydzona/y: Ale to by było na tyle :-)

agatha pokaż tapety. ja będę miała na jednej ścianie u dzidzi i w kuchni na jednej ścianie
ewcik kobieta zawsze daje radę jak ma "musa". Ja po skończonych studiach poszłam na roczne podyplomowe, pracowałam i studiowałam. Potem jeszcze robiłam taką roczną szkołę . teraz już chyba nie dałabym rady pracować i studiować
jedyneczka ja tak skrótowo napisałam że drzwi poszliśmy zamówić kasetę do drzwi przesuwanych, bp będziemy mieć przejście z sypialni do garderoby. Zamówiliśmy kasetę do tych drzwi przesuwanych (a drzwi będziemy zamawiać dużo później). Zamówiliśmy wkład do kominka arysto.
Mnie na podłogę podoba się bambus, dąb olejowany (ale my chcemy parkiet, drewno)
tweenie u mnie dziś na deser truskawki
ewelad nooo mam leginsy, ale jeszcze w nich nigdzie nie wybyłam, czekam na ładną pogodę i jakiś napływ chęci
magdzia niestety nie wiem co to mogą być za plamy
mysza tak jak pisałam wcześniej, nie wiem czy u mnie te twardnienia to twardnienia, czy to dzidzia, ale też powinnam bardziej odpoczywać

My po śniadaniu pojechaliśmy zamówić wkład do kominka, potem pojechaliśmy zamówić kasetę do drzwi przesuwanych. Potem miałam chęć na pizzę i lemoniadę, ale niestety była kolejka , więc pojechaliśmy do innego miejsca ale i tak z pizza nić nie wyszło, więc pożarłam KFC.
M pojechał do domu, a ja postanowiłam zrobić babkę cytrynową (generalnie ja robię wypieków, bo nie ma ich kto jeść, poza muffinami, które uwielbiam).

ja żałuję, że nic nie upiekłam. Mogłam chociaż babkę zrobić. U mnie problemu nie ma, bo M w tej ciąży pożera wszystko. Ostatnio wyciągnęłam z rosołu skrzydełka, których on rzekomo nie lubi... Patrzył na nie takim wzrokiem, że musiałam się podzielić. Poczułam się jakbym co najmniej go głodziła.

Jutro upiekę top będzie na wieczór do kawusi ;-)

reklama
Do góry