reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam się wieczorową porą.
Przyjechaliśmy do rodziców na weekend, więc mogę mieć weekendowe zaległości.
cześć dziewczynki ;-)
wstałam dopiero o 10:50, a co będzie jak mi w week czas przestawią :-D
śniadanie to bułki z dżemem i mleko. O mało się nie poryczałam, bo słoika nie umiałam odkręcić.
Mysza - ja niedawno poryczałam się naprawdę, jak nie mogłam słoika z miodem odkręcić (dobrze, że zadzwoniłam do M i poradził mi pod ciepłą wodę słoik włożyć i się udało :))
Dobanocka, dużo zdrówka Wam życzę!

reklama
kama he he ja się wyleczyłam z ciemych kolorów na wysoki połysk po tym jak miałam taki gres na podłodze:-pmój gin też o cukrowej milczy ale idę we wtorek i jak nie zagada to zapytam.

gregorka ja odwracam słoik i wciskam nóż tępy żeby rozszczelnić nakrętke, robi pssss i jedzonko jest moje:-D

Najlepiej poszliśmy w końcu z M do miejsca gdzie były najwypasiejsze okna i M miał negocjować, sama mówiłam babce że przyjdę z M ale trudno będzie go przekonać bo on ceną patrzy a on mówi że jak mi sie podobają i takie chce to dobrze niech będą:szok:a laska "ale ma pani zgodnego męża":-Dnie no, fajnie że taki kochany ale po co jeździłam 3 dni po chyba 30tu salonach:-p

tweenie to dobry obiadek, dlaczego piszesz, że brrrr
mysza no te macice na wiosnę jakieś stawiające się, no ale jak lekarz karze wypoczywać, to wypoczywać
louise podstawa to dobry grunt, u nas w mieszkaniu wylazło po jakimś czasie. ja uwielbiam kompot do obiadu i mam ich trochę, głownie z wiśni, bo moja babcia mnie nimi obdarza - bardzo lubię. Czy ja dobrze zrozumiałam, że kupiliście M gitarę??? Mój ma klasyczną i elektryczną, czasem coś podgrywa.
A co do wiosny to echhhh moja kochana pora roku (mieliśmy ślub w maju bo bardzo chciałam wiosną)
jedyneczka ja myślę, że rozsądek to podstawa, ja czasem sięgam po nospę jak czuję ból brzucha. Wiadomo, że nie chodzi o t by brać non stop, ale jak trzeba to trzeba
kama nie tylko ty nie miałaś glukozy ja i louise też i tak jak pisała louise wszystko zależy od lekarza, jak będziesz na kolejnej wizycie zapytaj

Chyba się dzisiaj zmęczyłam tymi zakupami i teraz staram się odpoczywać,a jeszcze po południu z M zrobiłam zakupy spożywcze to znaczy on dźwigał a ja tylko mówiłam co. Fajnie że weekend przed nami. Jutro pewnie kontynuację poszukiwań różnych rzeczy do domu zrobimy, w niedzielę umówienie jesteśmy na lody z kuzynem M i jego żoną (nie przepadam za nim, no ale cóż, raz na rok się poświęcę)

czesc dziewczynki widze ze dzis pierwsza sie witam,ja juz od 6 na nogach ,spac nie mogłam bo strasznie mnie nogi bolały i rwały ,i chyba sie zaraziłam od małego bo mam gardło zawalone i leje mi sie z nosa od razu widac ze wiosna .
kochane zycze Wam miłego dnia i duzo słonka którego chwilowo u mnie brak bo pada ale jestem dobrej mysli

cześć kochane:-)

ja wczoraj wróciłam od kuzynki o 20.30:dry: brzuch mnie bolał, bo tak mnie dzieciaki wymęczyły,M był zły na mnie, że się nie oszczędzam, bo znowu brzuch miałam jak kamień.. dziś pół nocy nie spałam, tak lał deszcz i wichura okropna-rozpraszało mnie to.. podziwiam osoby, którym w zaśnięciu nic nie przeszkadza-bo ja nie zasnę nawet wtedy, gdy mam źle prześcieradło położone albo poduszkę:-D

tweenie kiedy masz wynik glukozy?
agatha nie martw się Słońce, Twój gin na pewno wie, co robi i dzięki temu spokojnie donosisz dzidzię:tak:
kama ja bym się upomniała o tą krzywą cukrową, w końcu to bardzo ważne badanie..

nie wiem, jakie mamy plany na dziś.. pogoda pod psem, więc raczej dzień spędzimy w domowych pieleszach, M idzie na noc do pracy, a jutro z rana idę na uczelnie-strrrasznie mi się nie chce:no:

miłego dnia dziewczynki:-)

dzamena kuruj się kochana, a co do pogody to u mnie też słońca nie ma, ale taki ma być weekend

Wiecie co tak asem was czytam, że na uczelnię jeździcie i ten świat chyba tak właśnie jest skonstruowany, by człowiek się uczył (regularnie) jak jest młodszy. Chyba teraz już nie miałabym siły/weny studiować tak dzień w dzień, albo pracować i weekend się uczyć. Ja właśnie czekam o M robi jajecznicę na śniadanie. Chyba dziś dalej pojeździmy załatwiać jakieś rzeczy do domu (wkład o kominka, drzwi itp.), wypadało by posprzątać trochę w mieszkaniu.

witam sie i ja sobotnio!
zaraz jade na jakies zakupy spozywcze bo w lodowce tylko swiatelko juz swieci:)
u nas tez sloneczka brak:(

reklama
cześć dziewczynki!
u mnie wczoraj tak wiało ze myślalam że zaraz będę miała okno w łóżku

idę na śniadanko, potem małe porzadki i odpoczynek
miłej soboty :))

Do góry