dzamena
Fanka BB :)
no to ja tez juz po spacerku,młody moze padnie bo go przegoniłam i bylismy na placu zabaw wiec troche sie wymeczył ,moze bede miec chwile spokoju,widze ze cały czas temat włosów.u mnie to jest tak ze ogólnie nosiłam albo długie wycieniowane albo krótkie pazurki i nie skłame jesli powiem ze i w jednych i drugich jest mi poprostu dobrze .mimo tego ze człowiek dba o siebie to uwarzam ze nawet dla odswierzenia w zwiazku potrzebna jest czasem jakas odmiana ,moje włosy teraz w tej ciazy zrobiły sie jakies takie przetłuszczajace i matowate a czesto było tak ze nie chciało mi sie ich prostowac i wiazałam w kitke.bez sensu miec długie włosy i chodzic w zwiazanych włosach bo nie dosc ze nie wygladałam najlepiej to jeszcze mecza sie włosy od tych gumek ,mój M wczoraj stwierdził ze odmłodniałam i wogóle jakos tak bardziej zadbanie wygladam a nie wiecznie ulizana .jest mi teraz bardzo wygodnie a jak mi sie znudza to zapuszcze przeciez to tylko włosy w razie w odrosna .najgorsza jest monotonia nawet we wryzurze