reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

beatka to odpoczywaj i sie wyluzuj i odstresuj :tak:

dzamenka łał!!!! nie ma to jak zmiany wiosenne :-) wklejaj fote koniecznie niech i my popodziwiamy :-):tak:

patipaula no trudno...albo bedzie tak jak tweenie mowi albo jakos im podaj...przeciez jeszcze beda mialy jakies zajecia...sa rekolekcje chyba...pogadaj z ksiedzem i wytlumacz jaka jest sytuacja i na pewno sie zgodzi zeby dzieciakom rozdac.

tweenie mruczka ja tez nie sadfze zeby mi to smakowalo..slodycze jem rzadko, herbaty nie slodze a soki rozcienczam woda bo sa za slodkie dla mnie-wiec glukoza mi raczej nie posmakuje:crazy:

ok ja spadam na spacerek i lodziura :-) milego dnia laseczki i rozkoszujcie sie sloneczkiem

reklama
vanilka no błagam cie a co ty chcesz układac,ja wczoraj stwierdziłam albo teraz albo nigdy i poprostu poszłam ,a co do układania to myslałam podobnie tym bardziej ze normalnie mam włosy krecone i musze je prostowac prostownica ,teraz co prawda tez troche musze ale nie tyle czasu co wtedy a jak mi sie nie chce to poprostu biore za uszy

muszepoczekac az to moje dziecie wróci ze szkoły i odda mi kabel usb bo oczywiscie juz mi zawinoł a ja teraz znalezc nie moge w tych jego gratach ,wrzuce pózniej na zamkniety

vanilka no błagam cie a co ty chcesz układac,ja wczoraj stwierdziłam albo teraz albo nigdy i poprostu poszłam ,a co do układania to myslałam podobnie tym bardziej ze normalnie mam włosy krecone i musze je prostowac prostownica ,teraz co prawda tez troche musze ale nie tyle czasu co wtedy a jak mi sie nie chce to poprostu biore za uszy
ja mam geste i tez musze wlasnie prostowac zeb y jakos wygladaly ;/
czekam na foto !!

Louise- wysłałam ci wszystkie książeczki tak na wszelki wypadek :) A położenie główkowe to takie jak do porodu- głową w dół, ale na tym atapie dziecko może zmienić pozycję jeszcze kilka razy jak nie kilkanaście, ale taką ma "ulubioną" zapewne :) A glukoza?- ja muszę iść, ale z tego co pamiętam ostanio bez czkawki, wymiotów i cytryny się obeszło :tak:

Dzamenka- wklejaj zdjęcia :tak:

Do mammi napisałam, jak si odezwie- dam znać :tak:

PAtipaula- przykro mi że tak wyszło, też diabelnie źle bym się czuła z takim "obciązeniem" i nie pomogły by teksty że ciężarna byle by głowy nie zgubiła ;) Ale może faktycznie kościół? Rekolecje?

Ostatnia edycja:
właśnie wróciłam z miasta.. M się urwał na chwilę z pracy i byliśmy w banku papiery donieść:dry: kawałek musiałam wracać na pieszo, gorąco bardzo, a dziś znowu dzień na pełnych obrotach się zapowiada... teraz szybko muszę zrobić obiad, potem lecę odebrać synka mojej kuzynki z przedszkola i idę do nich właśnie pobawić się z dzieciakami i pogadać z kuzynką.. niby jestem na L4, a cały czas gdzieś ganiam.. ale może to i dobrze, przynajmniej trochę ruchu mam;-)

tweenie to kiedy będzie wynik glukozy? daj znać koniecznie:-)

ja też mam krótkie, chociaż chciałabym troszkę zapuścić z tego samego względu. Chociaż właśnie w tych krótkich czuję się dobrze, więc nie wiem, jak to będzie z tym zapuszczaniem;-)

Ja wróciłam ze spacerku-gorąco na maksa jest -całą sie zgrzałam, teraz wcinam loda :))
Dzamenka ja też czekam na zdjecie nowej fryzurki hihi
No właśnie mi glukoza smakowała-ale ja bardzo lubię słodycze :)

reklama
Mruczka, Ewcik, właśnie dłuższe włoski są wygodniejsze przy małym dziecku, bo nie wiedzieć czemu takie maluszki koniecznie chą się wczepić w mamy głowę (już nie wspomnę o ciągłym nachylaniu się i włosach w oczach- ale tu akurat pomogą spineczki). Z tego powodu też musiałam zrezygnoważ z ubóstwianych przeze mnie długich kolczyków... A potem jakoś na nowo przyzwyczaić się nie mogłam....

Do góry