reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć lipcowe mamuśki :-)

Łoj ale się zmachałam, okno umyłam i balkon a czuję się jakbym całe mieszkanie wysprzątała z 3 razy :szok:. Jeszcze po południu czeka mnie w drugim mieszkaniu tapetowanie kuchni, ach te remonty.

dzamena
zmiany są dobre na wiosnę :tak: do krótkich włosów szybko się przyzwyczaisz

Kurcze narobiłyście mi smaka na lody, chyba tez dziś wyskocze na kubełek sorbetu truskawkowego od grycana :-)

reklama
no ja nie zdążę zapuścić super długich włosów, do lipca to może ze 3 cm mi podrosną, więc szału nie będzie;-) ale może jakąś mikro-kitkę będzie się dało zrobić;-)

ja właśnie pichcę obiadek- dziś będzie rybka w cieście, frytki i surówka z białej kapusty z kukurydzą :)

Ostatnia edycja:
to ja też się wypowiem, że włosy mam długie i kręcone dość mocno, ale nie ścinam-raz zrobiłam ten błąd i potem przy zapuszczaniu mało kota nie dostałam-masakra:-D poza tym D uwielbia długie włosy, więc jak mnie wkurzy, to mówię-a może bym się ścięła tak na półmęsko-zielony się robi zawsze, bo nie wie, czy powąznie, czy żartuje:-)

wyniki krwi, moczu i glukozy dzisiaj jadę odebrać-tak się tylko pocieszam, że jakby było coś nie tak, to zadzwoniliby do mnie, ale stresa mam, zwłascza z tym cukrem:-(

Dzamena i Vanillka, nie wiem czy to jest kwestia obcięcia czy nie, ale ja totalnie nic a nic nie układam. I sama w to nie wierzę, ale zawsze musiałam przy różnych fryzurach układać ( a miałam juz BARDZO różne) a tu tylko piankę daję i suszę, no i rekoma przy suszeniu sobie wichruję. Żadnych szczotek itd.

Ja generalnie mam proste włosy, więc nie wiem jak to będzie przy takich co się kręcą, ale ta fryzura jest najwygodniejsza z wszystkich co miałam.

cześć Dziewczyny!
kurcze jak czytam że u was słoneczko i ciepło to mnie trafia bo u mnie znowu deszcz:( a do tego mi się dziecie przeziębiło i w nocy nie chciała spać. ledwo na nogach stoję kurcze.

Ewelad ja też mam kręcone włosy ale niestety poddałam się modzie na proste i krótkie i obcięłam. teraz znowu zapuszczam bo mi się już znudziło prostowanie. ale jakoś kiepsko mi rosna a po porodzie pewnie znowu będą w fatalnej kondycji.. obym tylko wytrzymała i znowu nie obcięła heh
Ewcik narobiłaś mi smaka na rybkę... hmmm

a może ktoś chętny do mycia okien?? mam takie wyrąbiste na całą ściane w salonie i brudne że świata nie widać:( ciągle to odkładam i się łudze że deszcz mi to zmyje ale za każdym razem jest tylko gorzej cholewa! potrzebuję motywacji...

wróciłam ze spacerku,ale cieplutko, fajnie:-) kupiłam rzeżuchę więc zaraz sobie zasieję

co do włosów to mi najwygodniej w półdługich, bo zawsze mozna włąśnie spiąć, długich nie mogę miec bo mam cienkie to potem zwisają taki kłaki a w bardzo krótkich się nie lubie,więć półdługie wycieniowane sa dla mnie oki

rano zrobiłam dwa prania i już wyschły na balkonie,chyba przebiorę pościel i tą starą wypiorę jak tak ładnie schnie

ja chcę kręcone, ale boję się iść do fryzjera, bo różnie to bywa z takimi fryzami. Wolę nie ryzykować. Kupiłam papiloty, ale skręt mi się nie podoba. Jak za krótko trzymam to takie fiuty wiszą a jak za długo to wyglądam jak pudel :-D I jak tu dogodzić kobiecie :happy2:

Moje drogie okazało się, ze wybywam na działkę dzisiaj i zostaję na ile pogoda pozwoli- do jutra lub niedzieli, musze sezon rozpocząć, a poza tym mój D to fotograf, więc się nie może doczekać lezenia w trawie i fotografowania różnych robaczków i kwiatuszków:-) jak ma skwaszony siedzieć, to niech tam-pojadę już dzisiaj, bo go nosi:-) po drodze po wyniki jadę, mam nadzieję, że mi humoru nie popsują:-( życzę miłego weekendu wszystkim:-)

reklama
Ewelad nawzajem!!! baw się dobrze na działce:)

Mysza ja żyłam 19 lat z długimi włosami nieświadoma faktu że się mogą kręcić, po czym obcięłam je na żołnierza bo chodziłam na basen i tak było mi wygodniej. jak odrosły troche pewnego dnia umyłam głowę i nie rozczesałam ich tylko siadłam przed tv. po 3 godzinach moja głowa nie mieściła sie w lustrze, włosy skręciły mi się w sprężynki. do tego czasu nie wiem jak to możliwe ale bardzo mi się takie spodobały. i teraz znowu zapuszczam żeby mieć kręcone, na razie prostuję bo są jeszcze za krótkie i wyglądam jak pudel jak im pozwolę się skręcić

Do góry