reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Louise ja właśnei dlatego nei kupuje cisnieniomierza bo wiem co będzie się działo.A jeszcze te elektroniczne lubią więcej pokazywać.
Więc będe co drugi dzień mierzyć u taty w gabinecie i tyle a jak wyjdzie lekkie nadciśnienei to będe coś brała-tak o sobie tłumaczę,żeby nie wpadać w panikę jakby co.
Dziewczyny już mi troszkę lepiej :)
Louise a ta wanienka z Auchan?czekam na zdjęcia zakupów :)

reklama
Louise ja właśnei dlatego nei kupuje cisnieniomierza bo wiem co będzie się działo.A jeszcze te elektroniczne lubią więcej pokazywać.
Więc będe co drugi dzień mierzyć u taty w gabinecie i tyle a jak wyjdzie lekkie nadciśnienei to będe coś brała-tak o sobie tłumaczę,żeby nie wpadać w panikę jakby co.
Dziewczyny już mi troszkę lepiej :)
Louise a ta wanienka z Auchan?czekam na zdjęcia zakupów :)
madzik tak dokladnie :tak::-) przy okazji zakupow cotygodniowych pognalam miska zeby wreszcie dzieciowi cos zakupic. patrzylam ceny na allegro tych wanienek i nocniczkow to sie calkiem oplacalo kupic :tak: szkoda tylko ze sobie taka zwykla bezodplywowa kupilam. bo teraz ogladam takie z odplywem wody-niewiel drozsze a chyba wygodniejsze niz rozpryskujaca sie dookola woda z przechylanej wanienki :-( no ale trudno-trzeba bylo wczesniej popatrzec

Vanilka zapomniałam Ci napisać,że kiedyś czytałam ze mięta zwieksza wydzielanie kwasów w żołądku i wzmaga zgagę-tylko gdzies się utarło ,że pomaga.Podobno dużo lepsza jest herbata rumiankowa.Oo znalazłam artykuł o tym:

Ziołowe sposoby na zgagę - zioła i ich znaczenie dla życia człowieka
wlasnie to samo mialam napisac. rowniez wyczytalam te informacje o miecie :tak::tak::tak: ogolnie najbardziej chwala laski mleko (ale wiem ze vanilka nie moze) i migdaly w calosci

o masakra to ja juz nie wiem jak to z ta zgaga :baffled:
wiec odstawiam miete :baffled:

madzik masz bardzo dobre cisnienie nie panikuj ..sama odczujesz jak bedzie za wysokie..serce wali szybko ,taka nadpobudliwa jestes, puchnie sie tez ...
wiec wrzuc na luz :happy2:

Ashika jak samopoczucie ?nerwy odpuscily na troche ?

Ale mnie kręgosłup boli.....Chyba koniec z dłuższymi wyjściami.:-(Po godzinie chodzenia po sklepach tak mnie rozbolał,że myslałam,że popłaczę się z bólu.

Ashika jestem pełna podziwu co do tego grzebania przy samochodzie:tak:.Mój M,który pracował kiedyś jako mechanik zawozi teraz samochód do warsztatu bo niechce mu się dłubać.:wściekła/y:

VAnilka u mnie też dzisiaj gotowiec:-p Tyle,że gołabki,ale naleśniczki z serkiem też chętnie bym zakąsiła;-)

madzik z całym szacunkiem dla Twojego gina,ale co go do cho.... napadło,żeby tak Cię straszyć nadcisnieniem?:wściekła/y: Przecież masz prawie książkowe ciśnienie, a stresujesz sie teraz przez niego.Zresztą skoro Twój tato jest lekarzem, to napewno najlepiej Ci to wytłumaczył.

Ja tam nie wiem,czy mieta rozluznia jakieś mięśnie, mi w każdym bądz razie pomagała.Nie chciałam nikomu zrobić nią krzywdy;-) To po prostu mój sposób i ja tam będę go stosować bo rumianek nie pomagał mi wcale:confused: Dzieci też piją herbatkę z dodatkiem mięty i jak narazie żyją;-)

ja brzucha jeszcze nie mam dużego, ale w sklepach też mi się robi słabo. Od ginki mam 3 h max, ale dla mnie to stanowczo za dużo. Robi mi się potem ciemno przed oczami i ciężko. Na większe zakupy chodzę tylko z M, bo czuję się pewniej.

reklama
Ja tam nie wiem,czy mieta rozluznia jakieś mięśnie, mi w każdym bądz brazie pomagała.Nie chciałam nikomu zrobić nią krzywdy;-) To po prostu mój sposób i ja tam będę go stosować bo rumianek nie pomagał mi wcale:confused: Dzieci też piją herbatkę z dodatkiem mięty i jak narazie żyją;-)
Moj Gabi uwielbial swego czasu herbatke mietowa :tak:Ja tam sie nie boje jej pic bo zdrowa bardzo jest tylko jak ma powodowac wieksza zgage :confused:juz sama nie wiem kazdy mowi co innego ..

Do góry