reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Louise ja właśnei dlatego nei kupuje cisnieniomierza bo wiem co będzie się działo.A jeszcze te elektroniczne lubią więcej pokazywać.
Więc będe co drugi dzień mierzyć u taty w gabinecie i tyle a jak wyjdzie lekkie nadciśnienei to będe coś brała-tak o sobie tłumaczę,żeby nie wpadać w panikę jakby co.
Dziewczyny już mi troszkę lepiej :)
Louise a ta wanienka z Auchan?czekam na zdjęcia zakupów :)

reklama
Louise ja właśnei dlatego nei kupuje cisnieniomierza bo wiem co będzie się działo.A jeszcze te elektroniczne lubią więcej pokazywać.
Więc będe co drugi dzień mierzyć u taty w gabinecie i tyle a jak wyjdzie lekkie nadciśnienei to będe coś brała-tak o sobie tłumaczę,żeby nie wpadać w panikę jakby co.
Dziewczyny już mi troszkę lepiej :)
Louise a ta wanienka z Auchan?czekam na zdjęcia zakupów :)
madzik tak dokladnie :tak::-) przy okazji zakupow cotygodniowych pognalam miska zeby wreszcie dzieciowi cos zakupic. patrzylam ceny na allegro tych wanienek i nocniczkow to sie calkiem oplacalo kupic :tak: szkoda tylko ze sobie taka zwykla bezodplywowa kupilam. bo teraz ogladam takie z odplywem wody-niewiel drozsze a chyba wygodniejsze niz rozpryskujaca sie dookola woda z przechylanej wanienki :-( no ale trudno-trzeba bylo wczesniej popatrzec

Vanilka zapomniałam Ci napisać,że kiedyś czytałam ze mięta zwieksza wydzielanie kwasów w żołądku i wzmaga zgagę-tylko gdzies się utarło ,że pomaga.Podobno dużo lepsza jest herbata rumiankowa.Oo znalazłam artykuł o tym:

Ziołowe sposoby na zgagę - zioła i ich znaczenie dla życia człowieka
wlasnie to samo mialam napisac. rowniez wyczytalam te informacje o miecie :tak::tak::tak: ogolnie najbardziej chwala laski mleko (ale wiem ze vanilka nie moze) i migdaly w calosci

o masakra to ja juz nie wiem jak to z ta zgaga :baffled:
wiec odstawiam miete :baffled:

madzik masz bardzo dobre cisnienie nie panikuj ..sama odczujesz jak bedzie za wysokie..serce wali szybko ,taka nadpobudliwa jestes, puchnie sie tez ...
wiec wrzuc na luz :happy2:

Ashika jak samopoczucie ?nerwy odpuscily na troche ?

Ale mnie kręgosłup boli.....Chyba koniec z dłuższymi wyjściami.:-(Po godzinie chodzenia po sklepach tak mnie rozbolał,że myslałam,że popłaczę się z bólu.

Ashika jestem pełna podziwu co do tego grzebania przy samochodzie:tak:.Mój M,który pracował kiedyś jako mechanik zawozi teraz samochód do warsztatu bo niechce mu się dłubać.:wściekła/y:

VAnilka u mnie też dzisiaj gotowiec:-p Tyle,że gołabki,ale naleśniczki z serkiem też chętnie bym zakąsiła;-)

madzik z całym szacunkiem dla Twojego gina,ale co go do cho.... napadło,żeby tak Cię straszyć nadcisnieniem?:wściekła/y: Przecież masz prawie książkowe ciśnienie, a stresujesz sie teraz przez niego.Zresztą skoro Twój tato jest lekarzem, to napewno najlepiej Ci to wytłumaczył.

Ja tam nie wiem,czy mieta rozluznia jakieś mięśnie, mi w każdym bądz razie pomagała.Nie chciałam nikomu zrobić nią krzywdy;-) To po prostu mój sposób i ja tam będę go stosować bo rumianek nie pomagał mi wcale:confused: Dzieci też piją herbatkę z dodatkiem mięty i jak narazie żyją;-)

ja brzucha jeszcze nie mam dużego, ale w sklepach też mi się robi słabo. Od ginki mam 3 h max, ale dla mnie to stanowczo za dużo. Robi mi się potem ciemno przed oczami i ciężko. Na większe zakupy chodzę tylko z M, bo czuję się pewniej.

reklama
Ja tam nie wiem,czy mieta rozluznia jakieś mięśnie, mi w każdym bądz brazie pomagała.Nie chciałam nikomu zrobić nią krzywdy;-) To po prostu mój sposób i ja tam będę go stosować bo rumianek nie pomagał mi wcale:confused: Dzieci też piją herbatkę z dodatkiem mięty i jak narazie żyją;-)
Moj Gabi uwielbial swego czasu herbatke mietowa :tak:Ja tam sie nie boje jej pic bo zdrowa bardzo jest tylko jak ma powodowac wieksza zgage :confused:juz sama nie wiem kazdy mowi co innego ..

Do góry