reklama
M
mammi
Gość
zgadzam się z wami że domowe sposoby są na lekkie przeziębienie :-). Ale chyba bez sensu brać antybiotyki tylko na katar i ból głowy ;-) U nas też jest straszna ta epidemia grypy, nawet szpital zamknięty tzn. nie ma odwiedzin Trzymajcie się dziewczynki i wracajcie szybko do zdrówka :-)
Ano racja.Przesadzac z antybiotykami nie wolno.Pozniej wcale nie dzialaja.A juz na pewno nie wolno ich naduzywac w ciazy.
Nie wiem dziewczyny co sie ze mna dzieje.Wczoraj klulo mnie w podbrzuszu, a dzis na odmiane od ponad 3 godz. kluje mnie serducho.Nigdy nie mialam z nim zadnych problemow.Cisnienie mam w normie 117na85.Puls tez ok.Co to moze byc???????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesto łapią takie nerwobole ...moze to to ??Ano racja.Przesadzac z antybiotykami nie wolno.Pozniej wcale nie dzialaja.A juz na pewno nie wolno ich naduzywac w ciazy.
Nie wiem dziewczyny co sie ze mna dzieje.Wczoraj klulo mnie w podbrzuszu, a dzis na odmiane od ponad 3 godz. kluje mnie serducho.Nigdy nie mialam z nim zadnych problemow.Cisnienie mam w normie 117na85.Puls tez ok.Co to moze byc???????
Dziewczyny ,a jak u Was z sexem ??
Bo ja uciekam przed Mzero ochoty ...
M
mammi
Gość
Ja to tylko na przytulanki mam ochote i nic wiecej.Nawet myslalam mojemu lubemu na mikolaja dmuchana laleczke kupic
Mam nadzieje,ze nikogo nie urazilam tym zartem
Tez chyba powinnam mojemu taka kupic moze byl by bardziej wyrozumialyJa to tylko na przytulanki mam ochote i nic wiecej.Nawet myslalam mojemu lubemu na mikolaja dmuchana laleczke kupic
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
U Nas też kiepściutko,ale to dopiero początek, na razie kilka dni posuchy, ciekawe kiedy małżon się upomni .
Z tego co wiem (tak bynajmniej w pierwszej ciąży praktykowałam) kwas foliowy przez I trymestr, a od 12 tygodnia witaminki , zresztą morfologia "powie" czy jest wszystko OK czy jakieś niedobory.
A mam jeszcze ciekawe zestawienie preparatów witaminowych dla ciężarnych, tam jest skład i dzienne zapotrzebowanie, zaraz poszukam i postaram się wkleić .
Z tego co wiem (tak bynajmniej w pierwszej ciąży praktykowałam) kwas foliowy przez I trymestr, a od 12 tygodnia witaminki , zresztą morfologia "powie" czy jest wszystko OK czy jakieś niedobory.
A mam jeszcze ciekawe zestawienie preparatów witaminowych dla ciężarnych, tam jest skład i dzienne zapotrzebowanie, zaraz poszukam i postaram się wkleić .
Hej Lpicóweczki
nie odzywałam się przez pare dni, bo jakoś humoru zabrakło, ale wasze posty czytam na bierzaco. Dzis odebrałam swoje wyniki: morfologia, mocz, toksoplazmoza - wszystko ok. wizytę u gina mam za tydzień i mam nadzieję, że zobaczę wtedy bijące serduszko. Moja 4 letnia córka nie może doczekac się dzidziusia, chce, żeby Mikołaj przyniósł go pod choinkę. Narazie nie mówiłam jej o fasolce, chyba nie chcę zapeszać. Z rodzinki to wiedzą o tym nieliczni: ja wygadałam się siostrze i mamie, a pój mąż po kilku piwkach bratu. Reszta nie wie.
Dziewczyny kto z Was jest z Podlasia???Ja jestem z Sokółki.
nie odzywałam się przez pare dni, bo jakoś humoru zabrakło, ale wasze posty czytam na bierzaco. Dzis odebrałam swoje wyniki: morfologia, mocz, toksoplazmoza - wszystko ok. wizytę u gina mam za tydzień i mam nadzieję, że zobaczę wtedy bijące serduszko. Moja 4 letnia córka nie może doczekac się dzidziusia, chce, żeby Mikołaj przyniósł go pod choinkę. Narazie nie mówiłam jej o fasolce, chyba nie chcę zapeszać. Z rodzinki to wiedzą o tym nieliczni: ja wygadałam się siostrze i mamie, a pój mąż po kilku piwkach bratu. Reszta nie wie.
Dziewczyny kto z Was jest z Podlasia???Ja jestem z Sokółki.
rybkabial
Dumna Mamusia
Białystok
reklama
emih
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-)
Jeden dzien mnie nie było, a czytania was na pół godziny, ale taką lekturę zdecydowanie wole od kiepskiego repertuaru w TV
Mi wywaliło brzuch na maxa (dla mojej skóry). Już co prawda chyba trzeci dzień, ale mam wrażenie że skóra mówi "nieee: choc podejrzewam najwyklejsze problemy dróg pokarmowych to i tak wyglądam a conajmiej 4 miesiąc Mdłości troszke przeszły, okazuje się że kawałek zalanego wrzątkiem korzenia imbiru (+ew, herbatka) naprawdę pomaga
Witam nowe lipcóweczki!!!
Jeden dzien mnie nie było, a czytania was na pół godziny, ale taką lekturę zdecydowanie wole od kiepskiego repertuaru w TV
Mi wywaliło brzuch na maxa (dla mojej skóry). Już co prawda chyba trzeci dzień, ale mam wrażenie że skóra mówi "nieee: choc podejrzewam najwyklejsze problemy dróg pokarmowych to i tak wyglądam a conajmiej 4 miesiąc Mdłości troszke przeszły, okazuje się że kawałek zalanego wrzątkiem korzenia imbiru (+ew, herbatka) naprawdę pomaga
Witam nowe lipcóweczki!!!
Angeelika, ja równiż stracilam aniołka we wrześniu, ale na złość przeciwnościom próbuję mysleć wyłącznie pozytywnieMoja ciąża jest dla nas wielką niespodzianką, bo 2,5 miesiąca temu poroniłam ale mamy nadzieję że tym razem się uda :-) narazie wszystko jest ok
Mammi, Aisim, ja też kręce się przed lustrem chcąc zmieniać kolor bądź z dlugich zrobić krótkie a M tylko puka się w czolo ;-) Ale podobno kobieta ma ochotę na zmiane fryzury gdy zaczyna się jakis nowy etap w jej życiu A co do wyprysków, pieknej cey itp, jest przesąd że dziewzynki odbierają mamom urode a na chlopca wygląda sie kwitnąco... Ja narazie widze tylko u sibie zmiany w postaci worów pod oczami po nieprzespanych nockachOj przydalby mi sie tez fryzjer.Chocby farba, ale korci mnie zeby cos wiecej zmienic. (....)
Mowi sie przeciez, ze kobiety w ciazy wygladaja kwitnaca:-)Oby jak najdluzej.
Tylko te ch....wypryski, ktore od tygodnia wyskakuja jak grzyby po deszczu psuja cudowny efekt zafasolkowania