reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Kurcze napisalam post.Wyslalam go ,a tu go nie widac.Cuda jakies.Moze z jakichs przyczyn zostal usuniety przez moderatora.Albo internet znowu szwankuje.Przenosny mam niestety w Playu :(

Tak,czy siak napisalam wczesniej, ze podobnie jak Irlandia 1981 ciagle jestem rozdrazniona i wszystko mnie denerwuje.:wściekła/y:
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim chorym lipcoweczkom.Wypoczywajcie dziewczyny:tak:

reklama
Domowe sposoby są bardzo dobre przy lekkim przeziębieniu. Normalnie faktycznie jakaś epidemia jest, teraz to wszyscy chorują po kolei :(
Ja leczyłam się dwa dni domowymi sposobami plus occidoccocillum i lipomal. Niestety, te dwa dni spowodowały,że infekcja rozwinęła się na dobre. Byłam strasznie chora, wizyta u lekarza i niestety antybiotyk okazał się konieczny i bardzo skuteczny. Dziś czuję się już naprawdę dobrze. Dziewczynki jak Wam się troszkę przeciągnie to przeziębienie to lepiej idźcie do lekarza, bo naprawdę z tymi infekcjami to teraz nie ma żartów. Życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia i żebyście nie musiały tak cierpieć jak ja :-)
Pozdrawiam!!!

Zgadzam sie w 100% z przedmowczynia:tak:Babcine, domowe sposoby pomagaja tylko przy leciutkim przeziebieniu.Przy grypie moga tylko wspomagac inne leczenie.Jak Szymonek mial 3 mc-e rochorowalam sie.Karmilam go cycem wiec Bralam tylko Oscillococinum i prawie sie wykonczylam.Doszlo do tego,ze mialam 40 st.goraczki.Ostatecznie poszlam do lekarza.Dostalam ochrzan,ze tak dlugo zwlekalam bo Powiklania grypy moga byc powazne.Skonczylo sie na antybityku.Poza tym czytalam ostanio gdzies w necie,ze w zwiaku z z ta nowa grypa i wzrostem zachorowan na stara kobiety w ciazy i niemowleta powinny odrazu zglaszac sie do lekarza.Nawet gdy objawy nie sa duze.

hejka

Przede wszystkim zdrówka wszystkim chorującym życzę. Mrozik by nam się przydał żeby te wszystkie fafoły latające w powietrzu wybić
nutella moja kuzynka właśnie jest w ciąży z bliżniakami. Dwujajowe, 22 tydz. i dwa chopy:-D

irlandia ja też wkurzona chodzę. W I ciąży byłam nie do zniesienia. Mam zapowoiedziane przez męża, że jak się tak będę zachowywać i w tej ciąży to on się wyprowadza :-D Żartuje bo by nie wytrzymał bez nas ale zdaję sobie sprawę, że byłam okropna i teraz staram się by było inaczej z podkreśleniem na staram:-D

vanilka my miałyśmy swój wątek na noworodku od początku naszych ciąż. Jak urodziłyśmy i dzieciaczki miały chyba z 6 msc wlazł nam na wątek troll i musiałyśmy się przenieść. Szkoda nam było wątku ale no cóż tam już atmosfera była kiepska wiec nie miałyśmy wyjścia.

I pytanie łykacie już witaminy czy nadal kwas foliowy. Co lekarz to mówi co innego. W pierwszej ciąży od początku łykałam witaminy, moja siostra natomiast do 12 tyg. kwas foliowy a potem witaminy. A u Was jak?

Ostatnia edycja:
zgadzam się z wami że domowe sposoby są na lekkie przeziębienie :-). Ale chyba bez sensu brać antybiotyki tylko na katar i ból głowy ;-) U nas też jest straszna ta epidemia grypy, nawet szpital zamknięty tzn. nie ma odwiedzin :no: Trzymajcie się dziewczynki i wracajcie szybko do zdrówka :tak: :-)

Beatka25, to nie ja tylko Nutella będzie miała bliźniaki. Mi jeszcze nic na ten temat nie wiadomo... Chociaż nie miałabym nic przeciwko :-D

reklama
Do góry