reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
Kurde a mi sie przypomnialo ze do zebologa mialm sie zarejestrowac:-( musze jutro pamietac. Trzeba dbac o te zebiska bo kto wie ile dzidzia wapna zabiera nei.
atabe
Kurde a mi sie przypomnialo ze do zebologa mialm sie zarejestrowac:-( musze jutro pamietac. Trzeba dbac o te zebiska bo kto wie ile dzidzia wapna zabiera nei.
no ja ide 4 lutego a wapnia to napewno za mało jem:-( nawet mi się śniło, ze mi zęby wypadły
szarl
Zaciekawiona BB
Ja jeszcze nie kupuję ale do końca ciąży to też nie będę czekać. A co do suwaczka to wejdź na wątek testy i tam będzie szczegółowa instrukcja. Ale robi się to jakoś tak, że wchodzisz w edytuj profil, edytuj sygnaturę i tam wklejasz ten kod HTMLHej przyszle Mamuski!
Ja mam termin na 2 lipca 2010.Dziewczyny kupujecie juz jakies rzeczy dla Dzidziusia czy wierzycie w przesady i czekacie do konca ciazy?
Mozecie mi powiedziec jak moge dolaczyc suwaczek.
oczekiwanie
Jak zeby sie snia to mowia ze na chorobe, moze jakis katar zalapiesz, nie wkrecaj sobie ze ci zeby od ciazy powypadaja, ja w sumie tez jem malo nabialu, tyle ze minimum dwie szkalnki mleka wypijam.
Ja jak pomysle ze ma mi cos wiercic w tych zebach to dzien wczensiej mi juz slabo:-( Nie wiem czy moje wizyty u stomatologa dzidzi nei zaszkodza:-(
Ja jak pomysle ze ma mi cos wiercic w tych zebach to dzien wczensiej mi juz slabo:-( Nie wiem czy moje wizyty u stomatologa dzidzi nei zaszkodza:-(
atabe
Jak zeby sie snia to mowia ze na chorobe, moze jakis katar zalapiesz, nie wkrecaj sobie ze ci zeby od ciazy powypadaja, ja w sumie tez jem malo nabialu, tyle ze minimum dwie szkalnki mleka wypijam.
nie strasz mnie tu żadnymi chorobami chyba wole nie pamiętać co mi się śni...
ja też nie lubie dentystów, no ale...to dla dobra mojego i dzidzi
reklama