reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
ja jadłam płatki z kakao i piłam kakao:-D mleka nie lubie a jakoś mnie tak naszło. Właściwie to dobrze, bo ja ostatnio z nabiałem na bakier:-p
dobranoc śpiochom.

Dobranoc dziewczyny
ja też będe uciekać bo obiecalam sobie dzisiaj zrobić porządek z fotkami młodej i poukładać w albumie.
Miłych snów i spokojnej nocy

Kurde a mi sie przypomnialo ze do zebologa mialm sie zarejestrowac:-( musze jutro pamietac. Trzeba dbac o te zebiska bo kto wie ile dzidzia wapna zabiera nei.

Hej przyszle Mamuski!

Ja mam termin na 2 lipca 2010.Dziewczyny kupujecie juz jakies rzeczy dla Dzidziusia czy wierzycie w przesady i czekacie do konca ciazy?

Mozecie mi powiedziec jak moge dolaczyc suwaczek.

Hej przyszle Mamuski!

Ja mam termin na 2 lipca 2010.Dziewczyny kupujecie juz jakies rzeczy dla Dzidziusia czy wierzycie w przesady i czekacie do konca ciazy?

Mozecie mi powiedziec jak moge dolaczyc suwaczek.
Ja jeszcze nie kupuję ale do końca ciąży to też nie będę czekać. A co do suwaczka to wejdź na wątek testy i tam będzie szczegółowa instrukcja. Ale robi się to jakoś tak, że wchodzisz w edytuj profil, edytuj sygnaturę i tam wklejasz ten kod HTML

Jak zeby sie snia to mowia ze na chorobe, moze jakis katar zalapiesz, nie wkrecaj sobie ze ci zeby od ciazy powypadaja, ja w sumie tez jem malo nabialu, tyle ze minimum dwie szkalnki mleka wypijam.
Ja jak pomysle ze ma mi cos wiercic w tych zebach to dzien wczensiej mi juz slabo:-( Nie wiem czy moje wizyty u stomatologa dzidzi nei zaszkodza:-(

Jak zeby sie snia to mowia ze na chorobe, moze jakis katar zalapiesz, nie wkrecaj sobie ze ci zeby od ciazy powypadaja, ja w sumie tez jem malo nabialu, tyle ze minimum dwie szkalnki mleka wypijam.
Ja jak pomysle ze ma mi cos wiercic w tych zebach to dzien wczensiej mi juz slabo:-( Nie wiem czy moje wizyty u stomatologa dzidzi nei zaszkodza:-(

nie strasz mnie tu żadnymi chorobami:szok: chyba wole nie pamiętać co mi się śni...
ja też nie lubie dentystów, no ale...to dla dobra mojego i dzidzi:tak:

reklama
Do góry