reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

oczekiwanie nigdy bym tyle kasy nie dala za ta bujawke :no::no:
Jest dobra bo mozesz na troszke polozyc dzidzie i miec chwile spokoju ale dzidzia zaraz z tego wyrosnie .

reklama
Emih fajnie kochana ze jestes!!! lece jutro, ale niewiem czy jeszcze dzis znajde czas zeby popisac bo musze jeszcze popakowac i porobic pare rzeczy przed wyjazdem...
ja poczulam ruchy w 1 ciazy w 19-20 tygodniu...
Oczekiwanie my mielismy hustawke Graco Lovin Hug (jedyna az do 13kg), o taka:
GRACO LOVIN'HUG --- HUŚTAWKA KARUZELA ---- GRETA (885918496) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy uzywana za jakies 100zl i jak dla mnie to byl strzal w 10! bardzo nam sie przydala i teraz tez napewno kupimy...

oczekiwanie Przepraszam myslalam,ze to Ty chcesz kupic :zawstydzona/y:
Ja sie zaopatrze chyba w kilka bujawek ,lezaczkow i inne cuda co by miec na troszke wolne rece :happy2::-D

:-D:-D:-D
ja znowu pamietam jak mi moj gin robil cc (trafilam ,ze akurat on mial dyzur) troche za duzo mnie znieczulili i nie czulam rak ...no i ciagle mi spadala prawa reka i smyralam tego gina po jajkach :-D:-D:-Di mi docinal co ja robie mu reka ,a ja poprostu nie mialam w niej czucia :happy2:

Oczekiwanie- a co do porodu na wesoło... po krótce opowiem Wam mój...
Pomijając ból, goddziny samotnej- z nim -walki, tony oksytocyny itp itd na koniec przy odpowiednim rozwarciu pojawiła się ekipa: 2 lekarzy i 2 położne (bo córą twarzą postanowiła się urodzić :baffled:) no i drze się na mnie ten jeden lekarz że przeć nie umiem, brzuch mi naciska, w końcu podchodzi pod nogi, każe oprzeć o swoje ramię i przeć... JAk go popchnęłam dziewczyny, to na stół za sobą wpadł nakrywając się swoimi nogami ;-), jakieś narzędzia "rzeźnickie" narobiły rumoru przy wtórze mego ostatniego parcia i krzyku, a na koniec... zmieszany podskoczył po łożysko z reklamówką, bo rękawic zmienić nie zdążył, a te mu- chlust na ręce, z rąk ślizgiem pod moje łóżko porodowe... Położne na kolana, rzuciły się w poszukiwaniach a ono... ślizgiem w kołurzy krwi w kierunku drzwi... Ktoś wchodził... Nie wiem co się dalej stało- tylko rumor usłyszałam :-D:-D:-D

Dziewczyny ale się nasmiałam:-)Tak to mozna wspominać poród

atabe - gratuluję pierwszych ruchów

kolorowych snow;-) Ja chyba dzisiaj tez szybko padne bo juz mi sie oczy kleja, ale jak sie teraz poloze to wstane o 4 a tak nei chce. co wcinacie wieczorkiem??

reklama
ja chciałam pospać, ale jakoś tak głupie myślenie mi się załącza... jakieś zmartwienia chodzą mi po głowie, więc wolałam wstać i coś porobić... poczytać Was i takie tam...
wcinam pomarańczki :happy2:

Do góry