reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Dwóch kleintów miałam i już tyle postów powstało, uffff, nie nadążam:-)

Dzamena to skąd Ty jestes????? Ja przecież też do Manu na zakupy latam zawsze, ale gdzie Ty tam Rossmanna widziałaś to nie wiem:-( Ja już kilka razy szukałam...

Atabe, witamy po zabiegu, na pewno wszystko będzie ok.

Ziaję bardzo lubie i ten płyn mice... ma właśnie z Ziajki.

A rewelacyjna jest (tylko ostatnio rzadko ją widzę) Maść pośladkowa dla niemowląt, do pupci, taniuchna w porównaniu z innymi i nigdy mojej Majci sie pupka nie odparzyła, jak ją spotkam to zaopatrzę się w kilka słoiczków od razu na zapas dla dzidzi. REWELACJA, polecam.

reklama
mammi podobno w UK perfumy o wiele tansze-kolega, ktory tam mieszka mi mowil :tak::tak::tak:
atabe na pewno bedzie wszystko ok :-):tak: ciesze sie ze z Twoim tata lepiej. a Ty sie juz nie stresuj
dzamena ja chyba tez jednak sie na lewatywe zdecyduje. nie bede ryzykowac bo w tym konkretnym momencie nie chce sie rozpraszac innymi rzeczami. ale tez slyszalam,ze juz teraz lewatywa tylko na zyczenie a nie jak dawniej standardowo.ale to naprawde trzeba swoja? w sumie to chyba nawet lepiej i bardziej higieniecznie tak na zdrowy rozum
emih a czemu ashiki nie bedzie?o ile mozna oczywiscie zapytac...

Dwóch kleintów miałam i już tyle postów powstało, uffff, nie nadążam:-)

Dzamena to skąd Ty jestes????? Ja przecież też do Manu na zakupy latam zawsze, ale gdzie Ty tam Rossmanna widziałaś to nie wiem:-( Ja już kilka razy szukałam...

Atabe, witamy po zabiegu, na pewno wszystko będzie ok.

Ziaję bardzo lubie i ten płyn mice... ma właśnie z Ziajki.

A rewelacyjna jest (tylko ostatnio rzadko ją widzę) Maść pośladkowa dla niemowląt, do pupci, taniuchna w porównaniu z innymi i nigdy mojej Majci sie pupka nie odparzyła, jak ją spotkam to zaopatrzę się w kilka słoiczków od razu na zapas dla dzidzi. REWELACJA, polecam.
no błagam cie przeciez rossman jest przy samym wejsciu tylko nie od rynku głównego tylko z boku od drewnoskiej a ja własnie mieszkam koło na bałutach .a ty konkretnie z jakiej miejscowosci?

mammi podobno w UK perfumy o wiele tansze-kolega, ktory tam mieszka mi mowil :tak::tak::tak:
atabe na pewno bedzie wszystko ok :-):tak: ciesze sie ze z Twoim tata lepiej. a Ty sie juz nie stresuj
dzamena ja chyba tez jednak sie na lewatywe zdecyduje. nie bede ryzykowac bo w tym konkretnym momencie nie chce sie rozpraszac innymi rzeczami. ale tez slyszalam,ze juz teraz lewatywa tylko na zyczenie a nie jak dawniej standardowo.ale to naprawde trzeba swoja? w sumie to chyba nawet lepiej i bardziej higieniecznie tak na zdrowy rozum
emih a czemu ashiki nie bedzie?o ile mozna oczywiscie zapytac...
perfumy 100ml mozna dostac juz za 20£ (niecale 100zl) i nie tylko perfumy zreszta sa duzo tansze! mnostwo kosmetykow jest po 1£ (niecale 5zl) za tyle sobie kupilam ostatnio zel pod prysznic "Olay" 300ml...
moja swiadkowa przyjezdza do nas 2 razy w roku z narzeczonym na zakupy: ciuchy, kosmetyki, perfumy, drobny sprzet elektroniczny...
niewiem czemu w tej Polsce tak nas okradaja!!!

Ja z Ksawerowa
Jezu, to ja zawsze tak tego Rossmanna szukałam w manufakturze:rofl2::rofl2: i kupowałam w SuperPharm bo wydawało mi się, ze nic z kosmetykami oprócz Sephory i Douglasa nie ma:-(

To muszę poszukać jak będę na stępnym razem, z reguły jeżdżę tam jak jestem u gina bo mam blisko.

A na Bałutach mieszkałam kopę lat, obok Rynku, na Stefana

emih, kasik i aisim ja rowniez jestem milosniczka slodkich zapachow.aktualnie moj slodziak to balsam do ciala z AA maslo kakaowe :-):tak: pachnie cudnie (juz 3 butla idzie)
kasik a wlasnie z tej niebieskiej serii ziaji spa mam ten plyn micelarny. fajowy.a jak te inne kosmetyki z tej serii? bo sie wlasnie zastanawiam od jakiegos czasu i mnie korci zeby wyprobowac :-)

Jak pisałam mam mydło pod prysznic, bardzo fajne i krem pod oczy - pierwszy raz kupiłam, bo poleciła mi koleżanka, ale niczym nie ustepuje tym droższym, które wcześniej używałam:-)

perfumy 100ml mozna dostac juz za 20£ (niecale 100zl) i nie tylko perfumy zreszta sa duzo tansze! mnostwo kosmetykow jest po 1£ (niecale 5zl) za tyle sobie kupilam ostatnio zel pod prysznic "Olay" 300ml...
moja swiadkowa przyjezdza do nas 2 razy w roku z narzeczonym na zakupy: ciuchy, kosmetyki, perfumy, drobny sprzet elektroniczny...
niewiem czemu w tej Polsce tak nas okradaja!!!
:szok::szok::szok: no to nie wiedzialam ze AZ tak tanio to faktycznie sie oplaca po jakies wieksze zakupy jechac. boze a u nas dosc ze za 100 porzadnych perfum trzeba zaplacic minimum 250-300 zl to jeszcze i tak nie ma pewnosci czy do konca jest to oryginalny zapach. bez obrazy ale Polaczki robiac duzo (o ile nie wszystkie) rzeczy na licencjio zawsze cos podmienia, zastapia, zamienia, polepsza-tak zeby produkcja byla tansza a cena koncowa jak za oryginal. koniec koncow czesto sie dostaje pod znana nazwa cos zupelnie jej nie odpowiadajacego.takjest na pewno z proszkami do prania i z kawa a jezeli chodzi o perfumy to tez slyszalam pare negatywnych opinii na ten temat

Jak pisałam mam mydło pod prysznic, bardzo fajne i krem pod oczy - pierwszy raz kupiłam, bo poleciła mi koleżanka, ale niczym nie ustepuje tym droższym, które wcześniej używałam:-)
kasik to ja sie najpierw na ten kremik skusze jak tylko mi ten co mam z AA, ze tak powiem, wyjdzie :-):tak: mydlo w sumie tez moge sprobowac.kiedys kupilam takie jakies blubel chyba wlasnie ziaji( cos kolo 6 zl za 500 ml, albo 1000 nie pamietam ale duze bylo) o zapachu poziomki bodajze....mniam....:-):-):-)

Dzień dobry :happy2:

Wstyd się przyznać, ale ja dopiero jem śniadanie :-D Małż w pracy to ja się tak obijam. W sumie poszłam spać przed 3, bo sobie ściągam Plotkarę i tak mnie wciągnęło i siedzę i oglądam.
Plany na dziś niespecjalne. Idę później do tesco.
Jeśli chodzi o perfumy, to mnie też rodzice przysyłają, bo niestety mój ulubiony zapach - dior2 addict, jest cholernie drogi, a dowiedziałam się od babeczki w perfumerii, że nie wszystkim opłaca się go sprowadzać, bo musieliby niezłą marże narzucić żeby go sprzedać . A kto to później kupi...

reklama
Jak nie chcecie przepłacać w sephorze czy daglasie, a znacie zapach to polecam stronkę z perfumami- zawsze tam kupuje i jestem w 100% zadowlona i pewna ze nie są podrobione- raz, a drugie- ze taniej już oryginalnych raczej nie dostanę...
Perfumy, Kosmetyki, Markowe perfumy, Perfumeria internetowa Perfumeria.pl

U Aishiki dużo zamieszania, ma sporo na głowie, jak będzie mogłą to się odezwie :tak: Ale z dzieciatkiem wszystko ok :tak:

Do góry