reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Jestem. Pieprzyk wycięty i wysłany na badania histopatologiczne, szwy założone, pozostaje mi czekać na wynik badania. Mam nadzieje, zę z dzidzią ok i nic jej nie zaszkodziło, na szczęscie w przyszłym tygodniu mam usg. Z tatą jest lepiej, co podniosło mnie na duchu...wie, ze musi się pozbierać, bo wnuczek/wnuczka w drodze...ale mamy wysyp chłopaków:tak: super, ja już nie moge się doczekać wizyty, bo też chce już poznać płeć! ide was troszke nadrobić, potem jade do szpitala do taty. dzięki za miłe słowa:happy2:

reklama
wiecie ja to moje dziecko to kiedys za nie powiem co powiesze siedzi i oglada bajki i oto mój dialog
to ja do 3 latka.
-Filipku chodz do mnie na chwile
na co mój syn-ja?-
-tak ty
a on-ty?
-nie ty!
znów on -ja?
-tak mówie ze ty

-a on -nie ty,.NORMALNIE TERAZ SIE DOGADAJ

Ja używałam jeszcze pierre cardin,ale to bardziej męski zapach i średnio się z nim czułam.Półora roku temu byłam w Niemczech w Rossmanie i tak kupiłam sobie sporo perfum na zapas;-)Były tańsze niż w PL.
A ciekawe jak to jest z perfumami w UK tansze niż PL????

Vanilka Gdzieś Ty?;-)

dzamena lewatywę miałam robioną przed porodem na moją wyrazną prośbę.W tej chwili nie robią jej standardowo i musisz mieć własną.Także do torby dodatkowo lewatywka
jak ja rodziłam ostatnio czyli ponad 3 lata temu to sie pytali czy chce lewatywke

dziewczyny nie jestem ostatnio na bieżąco ale czy wiecie co z Ashiką? bo jakoś nie widze postów od niej, a nie jestem w stanie teraz wszystkiego przeczytać.

tiffi imie Nikodem bylo pierwsze, a moja torbiel to prawdopodobnie endometrioza, jakos nie daje mi spokoju to gowno za przeproszenie:nerd: bo zawsze mi to wpisuje na USG. No i to ze co miesiac o centrymetr wiekszy:-( w sumie to lekarz powiedzial, ze torbiela bedziemy sie martwili pod koniec ciazy a narazie mam o niej nei myslec, ale wiesz jak to jest i tak sie mysli i tak. Chociaz teraz M jest ze mna do poniedzialku to jakos tak milo i szczesliwie czas leci i brak czarnych mysli;-) Musze w koncu zrobic zdjecie mojego malego siusiorka i wam pokazac, troszke niewyrazne ale lekarz strzalka zanzaczyl:-p

Ja używałam jeszcze pierre cardin,ale to bardziej męski zapach i średnio się z nim czułam.Półora roku temu byłam w Niemczech w Rossmanie i tak kupiłam sobie sporo perfum na zapas;-)Były tańsze niż w PL.
A ciekawe jak to jest z perfumami w UK tansze niż PL????

Vanilka Gdzieś Ty?;-)

dzamena lewatywę miałam robioną przed porodem na moją wyrazną prośbę.W tej chwili nie robią jej standardowo i musisz mieć własną.Także do torby dodatkowo lewatywka
Mammi oczywiscie ze sa duzo tansze... tak jak na strefie bezclowej!

MNie się nie pytali, tylko odrazu dawaj na stół bo jak poród rodzinny (miał być tylko tatus nie zdażył) to wypadałoby... Nic w tym strasznego własciwie, choć oczywiście przyjemne nie jest ;-)
A co do nocnych porodów... Trochę z pierwszym to trwa, więc chyba należałoby zacząć rodzić po południu ;-) Mi o 3 w nocy wody odeszły, o 7 dopiero w taxi wsiadłam, a urodziłam ok 14... :baffled: i to po okscytocynie :baffled:

Atabe, super że już po zabiegu!!! Aishiki narazie nie będzie...

reklama
To tylko u nas ceny perfum za przeproszeniem z du....A zwłaszcza w perfumeriach typu Douglas,czy Sephora.Zdzierają z nas i tyle, a na Allegro boję się kupować.Raz kupiłam niby Channel,koło Channel to nawet ten badziew nie leżał:baffled::no:

Co do lewatywy.To lepsza lewatywka niż potem wpadkę zaliczyć;-)Przy pierwszym porodzie nie miałam lewatywki bo na początku dostałam biegunki i mnie samo wyczyściło;-)więc nie bylo przykrych niespodzianek.Często na początku porodu pojawia się lekka biegunka i wtedy lewatywa jest niepotrzebna.

Do góry