Hejka,
Ja tak na koniec weekendu na bb zajrzałam. Fajnie z Mkiem w domu. Spacerek dziś zaliczyliśmy, ja wyskoczyłam na mini zakupki (spożywcze) a wczoraj byliśmy w odwiedzinach u dwóch znajomych (u jednych rano, a drugich po południu), więc weekendzik bardzo udany.
atabe - fajna zabawka, ale kurcze, ja mojej na allegro wyczaiłam coś podobnego z chicco (nie mogę znaleźć linka) i ona się tego boi... normalnie płacze jak to się kołysze..... jesteśmy z M w szoku jak ona reaguje na taką ładną zabawkę
Dzamena - ale fajnie, że już raczkuje
xKiniek - witaj
agatka - i jak wyprawa do Arkadii, udana? O widzę, że udana
O proszę, teściowa się wysiliła i prezent kupiła....
ewa - u nas też policzki robią się czerwone i szorskie, kurcze, boję się, że to od marchewki... poczytałam trochę w necie i jest niestety możliwe, że marchew może uczulać
. Na razie odstawiłam, podaję jabłko i jest lepiej, ale tak łatwo się nie poddam, za parę dni zacznę znów podawać marchewkę, bo może to jednak ja coś zżarłam i tak ją wysypało (chociaż to mało prawdopodobne, bo trzyma kilka dni, a moja dieta od paru miesięcy jest taka sama).... Od lekarza mamy maść robioną z wit a, E i cholesteroli (jakoś tak) - tłuste toto, ale mam wrażenie, że trochę pomaga, no chyba, że to wina marchewki, którą odstawiałam i dlatego jest lepiej; ale z tego co piszesz, to z nowości u Was są głównie słoiczki (bo nowego mm odstawionego nie liczę)
mysza - co za szef!!! trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy
agatha - u nas noce też były nieciekawe, ale się unormowało odpukać i oby już tak zostało (ale dwie dolne jedynki już pięknie się wyrżnęły, więc to pewnie przez ząbki było niefajnie); a na poczliczki też niektórzy polecają Protpoic (też z tych drogich, ale to nie jest steryd), ale on też na receptę, ja na razie przyczyn zmian skórnych upatruję w jedzeniu, moim, albo marchewce...
kama - jak tam, imprezka udana?
tiffi - powiadasz przeprowadzka tuż tuż, no w końcu się doczekaliście, i mebelki dla Małej już są, super! Współczuję bólu brzucha
MM - straszne, prawie się popłakałam jak to czytałam! A można u takiego malucha stwierdzić alergię, jakie badanie się robi? Kto daje skierowanie - alergolog czy pediatra?
madzik - my też kończymy już 3 i zaczynamy 4 (pampersy), dobrze, że lekarz już obejrzał Julkę, oby zyrtec pomógł!
aneta - ale fajnie, stópki do buzi, już się nie mogę doczekać jak Ola tak będzie robiła; trzymaj się w pracy, myślami będziemy z Tobą!!!
Tweenie - fajnie z basenem i kosmitami
peemka - jak wizyta teściowej?
jedyneczka - "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni..." tak mi się skojarzyło, że dziewczyn nie było
Jutro pewnie będę wieczorkiem, bo w dzień sąsiedzkie wizyty moich kumpel się szykują. Dobrej nocki!