kacperek no to miałaś niezłą noc. Co do spania, też próbowałam by się najadła do syta ( to aż zwymiotowała) a i tak nie usnęła, dokarmianie co chwilę też nie pomogło- sama nie wiem co jeszcze
ewcik na przeziębienie 3 razy po 3 krople cebionu, maść majerankowa pod nos, na katar na noc nasivin, a jak gardło czerwonawe to 3 razy dziennie psiknięcie tantum verde, no i czyszczenie nosa solą morską i fridą -milion razy.
Hmmm dla mnie to za wcześnie podawać dziecku nowe pokarmy, choć pewnie co racja dawniej wcześniej dawali
mysza to ładnie mała pospała, a pewnie, że cycanie to przywiązanie emocjonane nie tylko dla dziecka, tylko dla mamy też
madzik szybko dajesz to jabłko, bo myślałam,że od skończonych 4 m-cy, ale jak mała dobrze toleruje
vanilka moja 2 razy w nocy się budzi
ashika ja już pisałam, że moja robi kupy ze śluzem, nie zawsze, ale często i pytałam mojej neonatolog i powiedziała, nie przejmować się norma, no i czasem mała takie robi, ale jakoś nie tropię co zjadłam. Ja mam problem z małą w dzień bio teraz w ciagu dnia to już nawet chwili nie prześpi, tylko ewentualnie na spacerze, na balonie, w samochodzie w domu ni hu hu. Nie odbieraj tego jakoporażki 0 dzieci są różne, jednym nic nie szkodzi, inne wyją po nocach i dniach, jedne śpią inne w ogóle
a
gatha mojej czasem zdarza się tak ze smokiem, niestety nie mam na to żadnej rady bo moja robi oczy jak 5 zł, jak w nocy nie chce usnąć to przytulam na dłużej do cyca, czasem wieczorem włączam suszarkę. Dzięki za info odnośnie snajpera ;-) Ja też nastawiam się na słoiczki a jak będzie zobaczy ale to bliżej 6 m-ca
ewe
lad to wcześnie chcesz podawać te nowe smaki
maruśka w racie pytań odnośnie remontu służę ;-)no i fajnie w lesie mieszkać, choć nie wiem czy czytałaś o urokach pięknych krajobrazów i jak miło zamieszkać w lesie a jak nie to może uda mi się znaleźć ten tekst -uśmiałam się do łez. Co do akwarium mogę podpytać M, ale póki co zasnął na kanapie
lionne witaj witaj napisz coś więcej o sobie
gregorka katar u takich dzieciaczków trwa 2tyg 0 u nas 2 tyg będzie we wtorek i nadal gluty. Ooo widzę zachłyśnięcie,ale dobrze zrobiłaś głowa w dół to najważniejsze, a zakupy hmmm tak sobie
jedyneczka ja w domu będę na pewno do połowy lutego (macierzyński +urlopy zaległe) co dalej nie wiem, więc napewno w grudniu będę dawać inne smaki, zobaczymy co powie pediatra
agatka czyżbyś była na Marywilskiej??? Jeśli tak to jak tam jest teraz??
U mnie po wczorajszym wieczorze (cyc, modyfikowane, cyc) noc była taka sama jak wcześniej, pobudka o 4.30 potem przed 7 itd. Byliśmy dziś w kościele i mała ładnie spała, a potem pojechaliśmy na obiad i na zaplanowane zakupy. Zestresowana byłam bo zastanawiałam się jak mała będzie się zachowywać ( w planach mieliśmy zakupy) a potem jeszcze do sklepu meblowego. No i nie przewidziałam jednego..... Mała zasnęła, spała ładnie no to ja biegiem, decyzja za decyzją, byle szybko, mała spisała się na medal, ale zakupy do bani bo M markotny był bo go ząb rozbolał
no i co z tego, że mała grzeczniutka jak M z kwaśną miną
więc latałam i w życiu tak szybkich zakupów nie zrobiłam - kupiłam jakieś buty na jesień (na zimę już nie zdążyłam), i kupiłam spodnie dresowe po domu i bluzę i wpadłam do rossmana i supherpharmy.
No i zakupy średnie, ale nie przewidziałam że M nawali, do meblowego nie pojechaliśmy. Małą dopiero w domu karmiłam, bo na zakupach spała.
Wieczorem znów zrobiłam podejście kąpanie, cyc (nie mogła dokończyć jednego), ale podałam modyfikowane i oczywiście łasuch rzucił się i wypiła niecałe 50, ledwo dała radę, a potem zwymiotowała i ulewało jej się i stwierdziłam, że to bez sensu, bo ani po tym lepiej nie śpi, ani się tym dodatkowo najada, a raczej przejada. Mała towarzystwa dotrzymała mi do 24-ej co zakończyło się cycem i śpi a ja nadrabiam bb, M usnął na siedząco na kanapie, ale nie chce mi się biegać do niego, bo już 2 razy go budziłam. Oj jak on mnie wkurza takim przysypianiem, bo potem obudzi się zmarznięty.
No dobra pora iść spać
Info cenowe pieluchy rossman i supherrpharm
Rossman; Pampers premium care 39.99 zł za 72 szt
Supherpharm: Pampersy (80szt) 39.90 lub Premium Care + chusteczki 63szt za 44zł