tetina witaj :-) u nas z religia tez porazka jakby to najwazniejszy przedmiot byl
madzik to cora tez prezent zrobila spaniem
tiffi wspolczuje tego niespania
vanilka zdrowka dla chlopakow
jasia b czytam twoej posty i dochodze do wniosku ze albo twoje dziecie z innej planety jest albo ty jestes na baterie
stawiam na to drugie ;-)
ewelad dolaczam sie do tych co cwiczenia do religii maja, ale to nie kwestia czasow tylko pazernosci kleru i wydawnictw np dzis ogladalam DDTVN i tam bylo obucikach dla dzieci ze ktos wypuscil na rynek buciki do raczkowania a to kompletna bzdura bo tylko przeszkadzac beda i ze diecko powinno jak najmniej w butach poki samo nie biega a wtedy to miekkie miec
ewcik knedliki ale mnie rozmazylas
mysza no to witaj w klubie, ja nie wiem w czym prezes pojdzie bo jakos w ogole mnie ten temat nie interesuje, tylko tacie zapowiedzialam ze jak chce chrzcic to niech sie zajmie i pewnie sobie zapomnial jak zwykle ;-)
moje dziecie wreszcie zasnelo ale drugie wrocilo ze szkoly i dalej kolowrotek , od plynow dostalam uczulenia na rekach i mam strasznie sucha skore na dloniach i piecze :-( wyglada jakbym rece poodmrazala :-(
Pije kawe z kozim mlekiem i wiecie co ?? wali i zalatuje mi plesniawymi serkami kozimi :-(