reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

hejka

mały dziś jakiś wyjątkowo grzeczny, wszystko go interesuje,najbardziej lampy jak sie go nosi na rączkac,jak przewija to się patrzy na tapete w kwiatki,,a jak marudził i go dałam do łóżeczka i puściłam karuzele to mnie szokło,bite 50 min się na nią patrzał,śmial do niej,gaworzył, a przewaznie tylko zerknął i nic wiecej

ewelad jestem jestem :) ale louise,emih,atabe,dzameny,magdzi to juz chyba dawno nie było?
tweenie co za babsztyl,człowiek sie martwi o zdrowie dzieciaczka a ci lekarze to szkoda gadac,musiałabyś iśćdo kogoś innego

reklama
Ashika dała mi w końcu receptę na bebilon pepti.

Zjadłam własnie płatki z mlekiem ryżowym - paskudztwo. Chyba z moim mlekiem byłoby lepsze:-D

ewelad M właśnie dzwonił że księgowa mu powiedziała spoko majonez , tylko innymi słowami:-p nie mogłam sobie odmówić i odrzekłam " a nie mówiłam":-p:-D No 250 to już coś, musi być piękne;-)

ashika elektrony, dobre, ale musieli mieć miny:-D

justaa ja z Emi od urodzenia chodziłam a właściwie przyjeżdżał lekarz Krzypkowski Tomasz, z Będzina jest, super lekarz wg. mnie i jak coś to znów do niego uderzę. Ma b. dobre opinie, ponoć 70 zł teraz bierze.

Ja porządkuje w kuchennych szafkach przed chrzcinami już bo muszę sporo dokupić a miejsca brak:baffled: i obiad, ziemniaki i kotlety z indyka w cieście naleśnikowym:tak: a jak M wróci jadę do auchan po krem pod oczy (ewelad pie....e auto:-D) i żarcie bo niiiiiic do jedzenia w lodówce i o głodzie jestem:dry:

ja tez jestem :))Ewelad dzięki za troskę kochana.
Mała nam dała wczoraj popalić-nie sapała do 2 nad ranem-poprostu w dzien się wyspała i od 19 zaczęła marudzenie
Ja dzisiaj ledwo żyje-ta pogoda mnie dobija i jeszcze niewyspanie.
Zaraz biorę się za prasowanie bo już tego tyle,że nie ma gdzie trzymać.
Moja napewno będzie miała niebieskie oczy ,bo obydwoje z M mamy niebieskie-więc kolor oczu ma Julka pewny.
Tweenie no co za lekarka-masakra-ale ważne ,że Oleńka jednak przybiera na wadze!!
Ashika hehe-ale się usmiałam z synka,dobre ma chłopak podejście,chce się konkretów dowiedziec!
Jedyneczka no to super obiad planujesz mniam mniam-my dzisiaj KFC :))a jakiś konkretny krem z Vichy kupujesz?działa??Bo tez by mi się przydał.

Z ta skaza bialkowa to czeski film, u mojej najstarszej corki tez stwierdzili 10 lat temu skaze bialkowa a rok temu robilismy testy na allergir i co wyszlo - ze nie ma alergii na mleko tylko na kurz. No i ma AZS :-(

ja chcę na spaceeeeeeerrrrrr

coś mam nerwa dzisiaj, więc posprzątałam, przytępiłam trochę zmysły śmierdzielem do mycia kibla, zrobiłąm obiad z 2 dań-szaleństwo czyli:-)

Ashika Twój natychmiastowy oddzew odznaczam jako wzorowy!!! akwarium dzisiaj kolejny raz zdało egzamin-tzn mała maruda ścięła przy nim eleganckiego komara, a słonowodne też nam się marzy-piękna rzecz, ale niestety ze wzgl na koszty w sferze marzeń póki co, a co do sprzętu, to bardzo chętnie-w wolnej chwili (tak, wiem, poniosło mnie z tą wolną chwilą:-D) zalukaj co tam masz za skarby i napisz,dogadamy się i moze sprawię prezent mojemu D-jak zasłuży ofkors, pytanie Twojego starszaka mnie powaliło na cycki-nauczycielkę zresztą pewnie też-rzeczowy gość z Niego:-D
justaa kupę kasy słone akwaryjko-to fakt, jak urodzę jeszcze z 5 dzieciaków i mi Paśtwo nawali becikowego, to sobie sprawię też:-D a mieszkanko też mam malutkie, ale akwarium musiało być:-) masakra, co piszezs z tymi wynikami i lekarzami- człowieka traktują jak głupa, a sami nie lepsi, skoro dla jednego ok, dla innego nie bardzo, to jakieś dziwne, bo to kaurat nie jest kwestia uznaniowa, ale może tylko mi się wydaje:no:
anetka moja też dopiero teraz zaczyna 'korzystać' z karuzelki i huśtawki w pełni-chichra się i wpatruje
jedyneczka decyzja jak najbardziej słuszna-wóz sobie nowy sprawisz, ale oczęta Twe-bezcenne i niepowtarzalne:-)
madzik też się znalazła-pięnie, prawie wszystkie zguby się znałazły:-)

A moj m wlasnie wrocil z lasu z pelnym koszem i reklamowka grzybow, takze czeka mnie operacja grzyb:-D. Musze je pomrozic , bo jak narazie to moge zapomniec o ich zjedzeniu :sorry2:

Mam takie szybkie pytanko do dziewczyn, które dostają macierzyński z zusu- ile było obsuwy?? Kurcze nie dostałam kasy i nie wiem, ile będę czekać:-(

my po dzisiejszych bioderkach musimy się zgłosić za miesiąc do kontroli, bo za mało odwodzą się te bioderka, coś tam stawia opór:baffled: mam na noc go szeroko pielchować i kłaść za dnia na brzuszku-ale on nie lubi, więc pozostaje nam wiązanie w chuście, bo tam dziecko ma nóżki jak żabka i o to chodzi..

tweenie strasznie drogie u Was szczepienia:szok:ja za rota płaciłam wczoraj 280 zł, a pneumokoki 190zł

jedyneczka no to mam nadzieję, że Marcepanowi też się takie niebieskie zrobią-bo my z m też niebiesko-oczni;-)

ewelad kochana, dzięki za troskę-byliśmy dziś na bioderkach, wczoraj szczepienia, weekend u rodziców, także nie bardzo miałam czas wpadać, ale starałam się być:tak:poza tym m ma teraz wolne, więc ciągle mi wypomina, że non stop na kompie siedzę:-D

mruczka ja dostałam macierzyński za lipiec gdzieś na początku sierpnia, więc w sumie bez poślizgu

a nasz Marcello normalnie chyba zaczyna gaworzyć, niesamowite dźwięki z siebie wydaje:-D jak jest podekscytowany to normalnie "gada" z nami:-D

reklama
ewelad tylko nie mysl ze ja tez sie ciebie slucham ;-) jak bede miala chwile zerkne :-) fajnie by bylo jakby sie komus przydalo a i ja bym miala troche mniej gratow na strychu :-)

mruczka nie pomoge niestety

Maksiu dzis ulal albo raczej zwymiotowal bo chlusnal ostro i w tym melku byly takie jasniutko zolte slady czy to mozliwe ze to zolc?? :szok: i czemu tak :baffled:

Do góry