Witam. Ja szybko bo Emi zaraz wraca z rozpoczęcia i mi kompa zabierze
justaa przesadziła pediatra, kto to wysyła po jednokrotnym badaniu do szpitala, tylko stres dla was niepotrzebny
dobrze że bakterii nie ma i oby bilirubina spadła i byście nie musiały po szpitalach krążyć. Cicia biedna, ale czytam że na razie nie jest źle, to dobrze
nadia moja płaczliwa i śpiąca ale bez gorączki , pediatra powiedziała że gorączka rzadko się pojawia po pierwszej dawce, po kolejnych się pojawia czasem
no i budziła się w nocy co 2h bidulka. Dziś na razie spokojna i się uśmiecha, apetyt dopisuje więc może już po bólu. A jak u was dziś?
tiffi myślałam że M ją dam ale koniec końców nie mogłam jej opuścić jakoś
ja jem te chińskie z kurczaczkiem i ryżem , to warzywka same przecie tylko nie przyprawiam ostro. Są tam niby jakieś grzybki mun czy cuś ale ich jak na lekarstwo;-) Łał 3 pokoje, fajowo
ewcik ja mam baby-ono i dałam do reklamacji bo na rtęciowym miałam 38,5 a na tym kolejno 36,8 po kilku minutach 37,2 a za chwilę 36,9
jednym słowem do bani. Za drugim razem jak miałam gorączke 38 było to samo.
ewelad ja jak kocham moje autko tak mało go ostatnio nie skopałam tylko byłam w klapkach
przegrzewa się zołza i muszę do warsztatu z nią a chciałam vichy pod gały sobie kupić
wiem jak z tymi objawami i netem, moja szła wczoraj z grzybicą poopy, pleśniawkami (jak pisałam na pilęgnacyjnym) i wygięciem w c a wyszła zdrowa jak rydz
Macie akwarium? super, zawsze prawie miałam, dopiera zlikwidowałam z 5 lat temu jak przejęłam kwiaciarnie od byłej teściowej bo czasa mi brakowało i eksowi też. Ale marzy mi się jak będę miała kiedyś miejsce
justaa no patrz a mnie wpisali że Nadia miała a nie miała
pewnie po wyglądzie nam jakaś wpisała a po badaniu nie skorygowały a badanie było i to przy mnie, co za jełopy w tej służbie zdrowia
jasia super że z malutkiej główką oki:-)
tiffi a Nadii lekarka powiedziała że do 3 miesięcy nie zbija się samemu gorączki lekami tylko jak się pojawi to do lekarza
taaaa im się jakoś dziwnie ta moc szybko kończy wieczorami
mój wczoraj się pomylił w zamówieniu i dawaj jechać na siebie i że on rezygnuje z firmy, on nie darady itd., taka gałązka z niego krucha a ja nie mogłam mieć i nie mogę takich chwil słabości, ja zawsze "przesadzam" i "wymyślam sobie"
tylko że ja zawsze ale to zawsze go wspieram i pocieszam a on ignoruje moje słabości. Wypomne mu wczorajsze zachowanie następnym razem jak się mnie doczepi
perla to będzie piwnooka widać, moja też takie ma
ewcik Emi miała takie i ma teraz piękne niebieskie
rusia moja lubi mielone ale bez czosnku
tweenie mogłaś jej powiedzieć że może kocykiem a może na solarim za długo z nią byłaś, bo na taki kretynizm tylko chyba tak można odpowiedzieć
masakra ta lekarka
zrób małej odpłatnie może ieg takie ogólne jak będziesz robiła badania krwi. Każdy pisze co innego. Ja nie jem cebuli surowej i czosnku oraz "mocnego" nabiału na razie czyli mleka (ciutke do kawy czy naleśników tylko) i serów topionych oraz żółtych. A pomidorka surowego co jakiś czas jadam. Zupy za to warzywne, także z kalafiorem czy brukselką jadam od początku i jest oki. Bigosu bym jeszcze nie zjadła. Spróbuj kefir albo actimel jak malutkiej przejdzie trochę. I mleko bym dała dla alergików, nie zaszkodzi a może pomóc myślę, kurcze lekarka powinna Cię poprowadzić a nie żebyś musiała szukać na forum co robić
Wdodatku sama jej podsuwasz co może zrobić/zmienić a ta jak wół z tą kawą i czekoladą
A mój eks zabrał o 9ej Emi do szkoły a tu się okazało że na 11tą
nie wiem co mi się tak uroiło, zawsze na 9tą było, Emi też nie wiedziała i na nią zgoniłam że 4ta klasa a nie wie