ewelad nie obawiaj się , porodu na pewno nie przegapisz
louise paskudne sny faktycznie, nic dziwnego że tyle pospałaś widać organizm też się nimi umęczył. Daj znać co tak u tej skoligaconej dziewczyny:-)
mruczka kontaktowały się dziewczyny z nią ale się nie odezwała
A o
magdzi coś wiadomo? coś przeoczyłam?
louise nie głupie z tym śpiącym M
dzisiaj bym spróbowała ale się tak obżarłam że ledwo dycham i nie w głowie mi amory
Ja dzis zakupiłam ostatnie rzeczy z wyprawki, po zasłony tez go wyciągnełam i zakupiłam więc jestem zadowolona. Tylko jeszcze pampersiki new born, pościel na allegro, termometr do ucha i to chicco na komary ale to już na spokojnie. A Ma wzięło, pochował swoje ubrania do nowej szafy bo robił selekcje od razu, powynosił stare meble, ciuchy itp., pozmywał, powiesił pranie, zrobił naleśniczki na obiad, uporządkował piwnice no nie poznaję kolegi
zapodałabym mu chętnie nagrodę ale on się tego gwałtu boi
kacperek ja jestem za raf-pol, zawieszenie ma regulowane, dobra sprawa;-)
louise ja też nie mogę dostać tych new born a Nadinka tez będzie drobina, w poniedziałek do rossmana się wybiorę.
tiffi wykorzystałam, zasłony są
tylko pisało na 250cm a są na 245 i muszę firanke [podcinać a już ją dzis podcinałam przed zawieszeniem zasłon bo opadała na podłogę
na szczęście to taka tiulowa z ikea której się nie podwija i nie widać że krzywo cięta
to Ci moi fachmani byli wyjatkowi bo ani zaliczki żadnej a jeszcze dopiero po jakiś 3-4 dniach zadzwonił szef odnośnie rozliczenia ale pytajac wczesniej czy wszystko oki, nic nie powychodziło itp
półspiochów też mam tylko własnie 2 sztuki więc myslę dokupić ze 2 szt. ale chyba na 62 i jakies bodziaki jeszcze i rampersy, tak na wyjście bo po domu to mam pełno kaftaników od szwagierek i szkoda nie wykorzystać choć średnio wygodne takie do wiązania, po Emi tez troche mam ale na zatrzaski chociaż. Ale na noc czy po domku niech będą.
ewcik dobre z tym pluciem
2-3 razy dziennie myslę że oki ta herbatka.;-)
gregorka czasem szyjka długa i nagle bach a czasem skrócona i z rozwarciem a mozna tygodnie chodzić więc ja już się na jakies terminy nie nastawiam, jedynie co to tydzień przed terminem zacznę intensywnie działać żeby na urlop M się wyrobić
tiffi ciekawe czy wszystko tak dobrze zapamiętał jak o tym seksie
ja też widzę że za małą komodę kupiłam bo malm 3 szuflady a chciałm 4 tylko M stwierdził że zagracam pokój i ta wystarczy
mysza miewam takie dni więc rozumiem w pełni, trzeba poryczeć i koniec a wszystko mierzi jak wełniana skarpeta
oby jutro humorek twój sie poprawił
Vanika czuć że jesteś cała happy i nic dziwnego:-) Jak znajdziesz chwilke to napisz jak Dawidek sypia, zajada ,jak braciszek starszy, jak się czujesz fizycznie i wogóle
O czytam że już prezenty od braciszka się posypały
Okładasz kapuchą cycorki?
tweenie cholera to co to za wymiar
a ten co łóżko sprzedał materacy nie sprzedaje?
atabe ja byłam grzeczna i nie urodziłam
mój wczoraj uciekł w sen
a dziś ja sie objadłam jak bąk i nie mam ochoty
tiffi nie kupuje laktatora ani butli czy sterylizatora, jestem pełna nadzieji że cycuś wystarczy
a w razie nawału można odciągnąć ręką.
Vanilka stęsknił się synuś, teraz taka jestes ukochana przez trzech chłopaczków
ewelad pierwsze słyszę żeby nie masować
ja masowałam przed nawałem nawet profilaktycznie od początku aczkolwiek delikatnie i przeszłam nawał bez problemu i bólu, sądze że dzięki masowaniu właśnie. A jak już nawał jest tez z tego co wiem to trzeba mimo bólu masować
dzamena ty M nie rozpraszaj jak pracuje
kasiamaj z moim M nie przejdzie ta metoda, on nie tknąłby sutka bojąc się że choć przypadkiem z kroplą mleka będzie miał kontakt
Nic, bedę przystawiała ile się da małego ssaczka, może mamusi pomoże