Cześć dziewczyny...
Ale zimno...
Oczekiwanie- u nas też wróciła zima- odprowadzałam małą do przedszkoal a tu w połowie drogi ze słonecznego dnia zrobiło się szaro, buro, wiatr wyrwał mi parasolke, potem deszcz i ŚNIEG!- mojej K parasolkę połamało- MASAKRA (dobrze ze wogóle parasolki wzięłam, tj że oglądałam prognozę bo nic nie zapowiadało takiej AKCJI!!!!
Keejt, przykro mi że masz pessar, ale jak trza to trza...
Dzamenka nasza miała w poprzedniej, a teraz ma
Agatha...
Louise- te chłoooopy- gorzej niż baby! Ja ze swoim też dziś ucięłam "intelegentną" gatkę tak, że do tej pory nic nie rozumiem

Widzę że agresorka masz od rana, a wczoraj wieczorkiem to
Dzamena gryzła? Dobrze że dalej mieszam to mnie nie chapła ;-) Ps.
Dzamenka, jak ty się czujesz? Też wchodzi Ci na krtań? Czy alergia? Ja niestety nos zapchany od 3 miechów (zatoki) i na noc biorę otrivil- choć niby nie powinnam
KAma- to nie przeciążaj się w tej pracy! A może spotkanie z ludźmi dobrze CI zrobi? :-)
Jedyneczka- MAjka nie ma pajączków- bo źle w kadrze by wyglądała, a poza tym ile trzeba byłoby godzin poświęcić na malowanie tych pajączków
Tweenie, ja też nie lubię zakupó dla siebie. Dla M i cór- uwielbiam- najlepiej przez net- to mnie odstresowuje, ale dla mnie mogłaby robić siora bo M się "boi"
Anetka- faktycznie z tymi imprezkami fajnie- szczególnie nam siedzącym w głowie smutno bo głodnemu chleb na myśli

Wybaw i najedz za nas
Miluszka- co do szczepien, to pewnie zdążymy na ten temat rozmawiać później, jak się nam dzieciaczki urodzą. Ja kupowałam te skojarzone żeby nie kłuć po kilka razy- 4 lata temu był to koszt 200zł za jedno a trzeba zrobić bodajże 3 w ciągu roku. Ale dokładnie już nie pamiętam. Bezpłatne są tak samo skuteczne tym że cześćiej trzeba kłuć dziecko. Lekarze proponują szczepienia przeciw ratawirusowi. Nie robiłam. Przeciw pneumnokokom też- choć trochę żałuję.
POczytaj.
http://www.zdrowie.med.pl/szczepienia/szczep_05.html
Ewelad- ale masz "dowcipnego" mężusia

]
Ewcik- zabiegańcze, ja CI źle nie wróżę ani życzę, ale tak pobiegasz jeszcze trochę i też ci się na dodatkowych lekach i ograniczeniu ruchu skończy, zobaczysz!