reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

lousie no pewno, wezmę mamuśkę ze sobą:tak: niech się już teraz tworzą więzi babcino-wnuczkowe:-D

co do zaparć, to mi się pojawiły tylko, jak bylismy u teściów-czy to nie dziwne?:-D

reklama
ewcik no moze to zmiany w menu byly odpowiedzialne, albo pory jedzenia, no i oczywiscie inna woda-to wszystko ma wplyw. u mnie zawsze kazdy wyjazd poza dom byl pod tym wzgledem loteria :dry: i czasem byly z tym naprawde problemy. a moze po prostu nerwowo na tesciow reagowalas :-D:-D:-D

magdzia no nic-moze w pon sie dowiesz wreszcie. jakby co to nalegaj i niech robi usg dotad az zobaczy...:-) najwyzszy czas :tak:

ide pod pryche i zmienic szlafrok na cos normalnego :tak:

Hej z rana, czy u was tez wrocila zima???? Bo u nas jest tak zimno ze az strach wychodzic na zewnatrz. magdzia my tez w pn idziemy na to ostatnie USG pomiarowe.

magdzia - jestem pelna podziwu, ze Ty nadal nieswiadoma plci, ja bym zwariowala chyba! Popadlabym w szalentwo, zamknela w sobie albo nie wiem co!!
louise- jakbys potrzebowala jakiesj kadrowej porady to daj znac, postaram sie pomoc. Zazdroszcze porannej kupy! ;)
ewcik - zabiegancze Ty! mi sie czesto zaparcia robia na wyjazdach!!

reklama
louise ale marudny też Twój M, udziela mu się chyba od Ciebie tak jak mojemu odemnie,czasem myśle kto tu jest w ciąży,ja czy on?
to moja kolezanka zaś dużo suszyła w ciąży włosy suszarka,no i jak synek płakał czy nie chciał spać to potem musiała suszarke mu załączać :))

dzamena no tak jakoś wyszło że od konca marca do wczoraj tylko 5 urodzinek,teraz nas zczęście rpzerwa,dopiero pod koniec sierpnia się zacznie i we wrześniu co weekend to urodzinki rodzinki
oj to spanie na siedząco jest straszne,dwie nocki takie miałam więc wiem jak to się "śpi" siedząc, oby Ci szybko przeszlo i lżej się oddychało

miluszka niestety prasuje ręczniki, pościel, firany...chyba wszystko prasuje, ręczniki nawet jak po praniu się płuczą w płynie to i tak są dla mnie szorstkie,jak wyprasuje to bardziej mięciutkie, pościel to nawet z kory prasuje(wariatka ze mnie wiem)no bo jak wiruje np na 800 bo chce zeby szybko wyschły to jest podnieciona,ale lubię prasować,chociaż teraz w ciąży to meczące sie zrobiło

oczekiwanie nooooo u mnie też ziiiiimno,ledwie 7 stopni

lece też do sklepu,obiecałam juz dawno M spagetti,zreszta sama mam smaka,ale mi sie nie chce szykowac i wychodzić na ten zimny dwór,brrrr

Do góry