reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

lousie no pewno, wezmę mamuśkę ze sobą:tak: niech się już teraz tworzą więzi babcino-wnuczkowe:-D

co do zaparć, to mi się pojawiły tylko, jak bylismy u teściów-czy to nie dziwne?:-D

reklama
ewcik no moze to zmiany w menu byly odpowiedzialne, albo pory jedzenia, no i oczywiscie inna woda-to wszystko ma wplyw. u mnie zawsze kazdy wyjazd poza dom byl pod tym wzgledem loteria :dry: i czasem byly z tym naprawde problemy. a moze po prostu nerwowo na tesciow reagowalas :-D:-D:-D

magdzia no nic-moze w pon sie dowiesz wreszcie. jakby co to nalegaj i niech robi usg dotad az zobaczy...:-) najwyzszy czas :tak:

ide pod pryche i zmienic szlafrok na cos normalnego :tak:

Hej z rana, czy u was tez wrocila zima???? Bo u nas jest tak zimno ze az strach wychodzic na zewnatrz. magdzia my tez w pn idziemy na to ostatnie USG pomiarowe.

magdzia - jestem pelna podziwu, ze Ty nadal nieswiadoma plci, ja bym zwariowala chyba! Popadlabym w szalentwo, zamknela w sobie albo nie wiem co!!
louise- jakbys potrzebowala jakiesj kadrowej porady to daj znac, postaram sie pomoc. Zazdroszcze porannej kupy! ;)
ewcik - zabiegancze Ty! mi sie czesto zaparcia robia na wyjazdach!!

reklama
louise ale marudny też Twój M, udziela mu się chyba od Ciebie tak jak mojemu odemnie,czasem myśle kto tu jest w ciąży,ja czy on?
to moja kolezanka zaś dużo suszyła w ciąży włosy suszarka,no i jak synek płakał czy nie chciał spać to potem musiała suszarke mu załączać :))

dzamena no tak jakoś wyszło że od konca marca do wczoraj tylko 5 urodzinek,teraz nas zczęście rpzerwa,dopiero pod koniec sierpnia się zacznie i we wrześniu co weekend to urodzinki rodzinki
oj to spanie na siedząco jest straszne,dwie nocki takie miałam więc wiem jak to się "śpi" siedząc, oby Ci szybko przeszlo i lżej się oddychało

miluszka niestety prasuje ręczniki, pościel, firany...chyba wszystko prasuje, ręczniki nawet jak po praniu się płuczą w płynie to i tak są dla mnie szorstkie,jak wyprasuje to bardziej mięciutkie, pościel to nawet z kory prasuje(wariatka ze mnie wiem)no bo jak wiruje np na 800 bo chce zeby szybko wyschły to jest podnieciona,ale lubię prasować,chociaż teraz w ciąży to meczące sie zrobiło

oczekiwanie nooooo u mnie też ziiiiimno,ledwie 7 stopni

lece też do sklepu,obiecałam juz dawno M spagetti,zreszta sama mam smaka,ale mi sie nie chce szykowac i wychodzić na ten zimny dwór,brrrr

Do góry