reklama
magdzia a Ty dalej nie wiesz jaka plec malenstwa???przeciez to juz 30 tydzien u Ciebie...nie przesadza ten Twoj gin przypadkiem?
No niestety nadal nie wiem co noszę pod serduszkiem
Magdzia, cierpliwości. Jeszcze niedawno też czekałam na recenzje pracy a dziś już miesiąc po obronie :-) Bylebyś zdążyła przed porodem :-) trzymam kciuki :-)
Dziękuję :-) chciałabym się obronić w maju i mieć z głowy ale to już teraz nie zależy ode mnie
_louise_
Fanka BB :)
ewcik no moze to zmiany w menu byly odpowiedzialne, albo pory jedzenia, no i oczywiscie inna woda-to wszystko ma wplyw. u mnie zawsze kazdy wyjazd poza dom byl pod tym wzgledem loteria i czasem byly z tym naprawde problemy. a moze po prostu nerwowo na tesciow reagowalas
magdzia no nic-moze w pon sie dowiesz wreszcie. jakby co to nalegaj i niech robi usg dotad az zobaczy...:-) najwyzszy czas
ide pod pryche i zmienic szlafrok na cos normalnego
magdzia no nic-moze w pon sie dowiesz wreszcie. jakby co to nalegaj i niech robi usg dotad az zobaczy...:-) najwyzszy czas
ide pod pryche i zmienic szlafrok na cos normalnego
zanim wyjdę to wtrącę, że w poniedziałek będę miała robione i tak USG, to ostatnie rozwojowe więc trzymajcie kciuki
oczekiwanie
Hej z rana, czy u was tez wrocila zima???? Bo u nas jest tak zimno ze az strach wychodzic na zewnatrz. magdzia my tez w pn idziemy na to ostatnie USG pomiarowe.
magdzia - jestem pelna podziwu, ze Ty nadal nieswiadoma plci, ja bym zwariowala chyba! Popadlabym w szalentwo, zamknela w sobie albo nie wiem co!!
louise- jakbys potrzebowala jakiesj kadrowej porady to daj znac, postaram sie pomoc. Zazdroszcze porannej kupy!
ewcik - zabiegancze Ty! mi sie czesto zaparcia robia na wyjazdach!!
louise- jakbys potrzebowala jakiesj kadrowej porady to daj znac, postaram sie pomoc. Zazdroszcze porannej kupy!
ewcik - zabiegancze Ty! mi sie czesto zaparcia robia na wyjazdach!!
_Ewcik_
ewcik - zabiegancze Ty! !
no nic na to nie poradzę, że codziennie coś do załatwienia, jakieś spotkania, joga itd itp.. pewnie dlatego ten czas tak leci bo jak wychodzę rano to wracam wieczorem;-)
reklama
louise ale marudny też Twój M, udziela mu się chyba od Ciebie tak jak mojemu odemnie,czasem myśle kto tu jest w ciąży,ja czy on?
to moja kolezanka zaś dużo suszyła w ciąży włosy suszarka,no i jak synek płakał czy nie chciał spać to potem musiała suszarke mu załączać )
dzamena no tak jakoś wyszło że od konca marca do wczoraj tylko 5 urodzinek,teraz nas zczęście rpzerwa,dopiero pod koniec sierpnia się zacznie i we wrześniu co weekend to urodzinki rodzinki
oj to spanie na siedząco jest straszne,dwie nocki takie miałam więc wiem jak to się "śpi" siedząc, oby Ci szybko przeszlo i lżej się oddychało
miluszka niestety prasuje ręczniki, pościel, firany...chyba wszystko prasuje, ręczniki nawet jak po praniu się płuczą w płynie to i tak są dla mnie szorstkie,jak wyprasuje to bardziej mięciutkie, pościel to nawet z kory prasuje(wariatka ze mnie wiem)no bo jak wiruje np na 800 bo chce zeby szybko wyschły to jest podnieciona,ale lubię prasować,chociaż teraz w ciąży to meczące sie zrobiło
oczekiwanie nooooo u mnie też ziiiiimno,ledwie 7 stopni
lece też do sklepu,obiecałam juz dawno M spagetti,zreszta sama mam smaka,ale mi sie nie chce szykowac i wychodzić na ten zimny dwór,brrrr
to moja kolezanka zaś dużo suszyła w ciąży włosy suszarka,no i jak synek płakał czy nie chciał spać to potem musiała suszarke mu załączać )
dzamena no tak jakoś wyszło że od konca marca do wczoraj tylko 5 urodzinek,teraz nas zczęście rpzerwa,dopiero pod koniec sierpnia się zacznie i we wrześniu co weekend to urodzinki rodzinki
oj to spanie na siedząco jest straszne,dwie nocki takie miałam więc wiem jak to się "śpi" siedząc, oby Ci szybko przeszlo i lżej się oddychało
miluszka niestety prasuje ręczniki, pościel, firany...chyba wszystko prasuje, ręczniki nawet jak po praniu się płuczą w płynie to i tak są dla mnie szorstkie,jak wyprasuje to bardziej mięciutkie, pościel to nawet z kory prasuje(wariatka ze mnie wiem)no bo jak wiruje np na 800 bo chce zeby szybko wyschły to jest podnieciona,ale lubię prasować,chociaż teraz w ciąży to meczące sie zrobiło
oczekiwanie nooooo u mnie też ziiiiimno,ledwie 7 stopni
lece też do sklepu,obiecałam juz dawno M spagetti,zreszta sama mam smaka,ale mi sie nie chce szykowac i wychodzić na ten zimny dwór,brrrr