reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

I ja się witam :))
Też nawet dobrze spałam-dzisiaj jadę z M do makro bo jutro jedziemy na ten weekend ze znjomymi i cos trzeba by było kupić ;)
Z tą pogodą to masakra ,ale od jutra ma być cieplej , a w weekend 15-16 stopni i słoneczko
Zjem cos i was poczytam , co tam dzisiaj naskrobałyście :))))

reklama
dzień dobry!!!

Wstałam jakieś 40 min temu, ale jadłam śniadanie i nadrabiałam inne wątki.
Oczywiście jedzenie mnie bardziej interesowało, dlatego nie pamiętam o czym pisałyście :-)
Życzę tylko udanych wizyt tym co idą, tym co muszą leżeć, każę plaszczyć poopska.
Ja idę po magnez do apteki, bo mi oko lata :-) świadczy to u mnie o niedoborze.
Muszę też wziąć wapno rozpuszczalne, bo mi jakieś fleki znowu przy łokciach powyłaziły.
Ogólnie czuję się jak emeryt - ihaaaa:cool2:
Pogoda do bani... No, ale tak to w kwietniu bywa. M śpi, bo w nocy ciosał w gry i jestem zdana sama na siebie. ;-)

emih co? ja gryzłam?wcale że nie ,tylko nie lubie jak sie ktoś wtąca nie pytany.
gardło mnie boli ,katar z nosa cieknie ale do lekarza nie ide bo najprawdopodobniej to wirus zapalenia krtani,chyba mnie dziecior zaraził.
u nas tez zimno ,ponuro i wogóle do d...py
M podlizuje bo chce zgody ale ja za uparta jestem ,zeby tak łatwo odpuscic ,wczoraj przyszła jego siostra i dała mu prezent na urodziny -dzbanek briita z filtrm do wody,troche był w szoku a ja miałam ubaw bo wczesniej u niej ogladałam i chciałam taki kupic zeby dzieciory miały zdrowa wode,wczoraj stwierdziłam ze jeszcze pare imprez to mi kuchnie juz urzadza,bo na rocznice dostalismy od nie cały komplet robota kuchennego z blenderem i wszystkimi dodatkami ,teraz dzbanek z filtrem,no ale jak jej powiedziałam ze za pare dni mam imieniny to juz jej mina zbladła,oczywiscie zartowałam

Witam z pracy z rana!!
Powiem Wam ze mam dość, do 15:30 praca, a w domu remont pokoju i wieczorewm ledwo ze żyje!
Dziś meble będą tata z M przenosić, na szczęscie juz mam pomyte tylko je trzeba zagospodarowac i zacząć wszytko ukłądać.
Rozeznam się co tzrebaby jeszcze kupić i tyle!!
Powiedzcie Wam tez tak ten czas szybko leci??? bo mi tak zasuwa dzien za dzien i coraz blizej rozwiązania!!

Widzę ze piszecie o foszeniu sie mężów!! Hmmm u mnie to tragedia czasami to nie wiem kto w ciązy ja czy on! Taki sie upierdliwy zrobił ostatnio ze życc sie z nim nie da!! To zle tamto niedobrze,a to nie tak, a to sie nie podoba. Normalnie koszmar!!
Pogoda faktycznie koszmar, rano jak wychodziłam 3 stopnie były! A jak pod firmę podjechaąłm to śnieg zaczął lekko padać!! Jakieś to powalone, jeszcze bedziemy w kombinezonach nasze maleństwa ze szpitala wywozić, jak tak dalej pójdzie!

Kurcze dziewczyny a co z mammi i aishika!! macie jakies info!! Bo ostatnio jak z mammi pisąłm to miałą ten laptop zepsuty ale tak długo??
Bo Perła to chyba od neta odcieta!! po tej przeprowadzce!

oczekiwanie no u nas 11 stopni wiec cieplo nie jest ale kaloryfery juz nie grzeja (bo skrecilam ;-)). gdzie ta wiosna?????

miluszka no narazie jestem wiraszka a pewnie z czasem i ja zaczne narzekac na zaparcia (tfu!). oby nie...

anetka ja juz mu wlasnie powiedzialam ze ma wszystkie moej symptomy ciazowe :-D lacznie z tyciem (juz ma 10 in plus) a twoj tez tyje? no my marudzimy bo hormony ale u nich????:szok::-D:-D:-D dobre z ta suszarka...to chyba Stasiek bedzie lubil cisze (drazni mnie tv w ciazy i muzyka nawet cicha) lody truskawki i winogrona :tak::-)

dzamena mam nadzieje ze jajówka smakowala?:-):evil: hihi. no ja o mojej wczorajszej to do wieczora pamietalam z racji odbijania:-p

ewelad rozbawilas mnie trzepaniem i naciaganiem jako technikami prasowania :-D:-D:-D no jakbym siebie widziala-tez tego unikam jak diabel swieconej wody. latem jest gorzej bo M ma spodenki gniotace i 2 koszule z krotkim sportowe a jeszcze na dodatek zaczal sie domagac zebym mu t-shirty prasowala :wściekła/y: swoich tez nie prasuje rzeczy

emih no ja niedomiennie powtorze: ZDROWIEJ! widze ze dzis wszystkie jakies takie jestesmy...:-D ale agresorek mi juz przeszedl jak mu liste rzeczy do zrobienia uczynilam ;-):-D:-D:-D dobilas mnie ta pogoda...u nas przed chwila wyszlo slonko nawet...ale na wszelki wypadek nie wychodze dzis z domu-juz 2 dzien:-p:-)

vanilka i tak trzymaj z przespanymi nockami. u mnie tez nawet nawet-nie narzekam. tylko wstawanie na siku 5 razy mnie dobija-ale o dziwo sikam b duzo i gdzies zniknela moja opuchlizna :confused:

anetka ja tez jutro spagetti. ja mam gotowy sos w sloikach robiony latem w ramach przetworow. tylko miesko dodaje i przyprawiam i juz gotowe :-p

wiecie co powiedzcie mi czy wy tez nie mozecie sie rano przeciagac? no ja juz ktorys raz zauwazylam-jak probuje (a uwielbiam to robic) to tak mnie brzuch zaczyna bolec ze masakra...:-(

emih co? ja gryzłam?wcale że nie ,tylko nie lubie jak sie ktoś wtąca nie pytany.
gardło mnie boli ,katar z nosa cieknie ale do lekarza nie ide bo najprawdopodobniej to wirus zapalenia krtani,chyba mnie dziecior zaraził.
u nas tez zimno ,ponuro i wogóle do d...py
M podlizuje bo chce zgody ale ja za uparta jestem ,zeby tak łatwo odpuscic ,wczoraj przyszła jego siostra i dała mu prezent na urodziny -dzbanek briita z filtrm do wody,troche był w szoku a ja miałam ubaw bo wczesniej u niej ogladałam i chciałam taki kupic zeby dzieciory miały zdrowa wode,wczoraj stwierdziłam ze jeszcze pare imprez to mi kuchnie juz urzadza,bo na rocznice dostalismy od nie cały komplet robota kuchennego z blenderem i wszystkimi dodatkami ,teraz dzbanek z filtrem,no ale jak jej powiedziałam ze za pare dni mam imieniny to juz jej mina zbladła,oczywiscie zartowałam

Dobre sa te dzbanki ??Bo moj syn to tylko by wode pil i ciagle musze mu zaopatrzenie robic ..a jak zapomne kupic to mi ryczy ,ze on chce wode nie jakie napoj ..i tak myslalam zeby kupic ten dzban :tak:

ogólnie czuję się jak emeryt - ihaaaa:cool2:
Ty to młoda jeszcze, ale ja to powtarzam, ze m w takim wieku że jak wstanę i nic nie boli to strach ze umarłam ;-)

Dzamenka- jeszcze dorzuć, że niedługo dzień matki to by Ci się sokowirówka przydała, a potem dzień dziecka- dzieci frytki lubią i frytkownica by się przydała :-D Ale nie ma co... niexle się urządziłaś :tak: Ps. To jak wirus Cię złapała za gardło to pewnie bez antybiotyku się nie obędzie? :baffled: Bidulka... Być chorym i leczyć własne dziecko: najgorsze co może być (uważam)

Aisim- pisałyśmy. Z mammi chyba niedobrze bo odcięła się od wszystkich i sms nie odpowiada. Perla- przeprowadzka. Ashika- kurcze, tez niedobrze, ale się nie odzywa...

Ostatnia edycja:
hej:-)
u mnie też zimno strasznie...aż się nie chce nigdzie wychodzić!
emih louisie dzięki za nazwy leków może akurat pomogą na te nieszczęsne zylaki!
jade na weekend do mamki- najem się, odpoczne od tej samotności, mam nadzieję, ze poprawi mi humor ten wyjazd. A dzis nad ranem moja mikrofala oszalała:szok: normalnie śpimy sobie w najlepsze, a ta sama zaczęła piszczeć, wstałam idę patrzeć co się dzieje, a tam zegar sam się przestawił na chyba 1 jak była 5...nie wiem o co chodzi

Dobre sa te dzbanki ??Bo moj syn to tylko by wode pil i ciagle musze mu zaopatrzenie robic ..a jak zapomne kupic to mi ryczy ,ze on chce wode nie jakie napoj ..i tak myslalam zeby kupic ten dzban :tak:
u nas idzie tyle wody ze zaproponowalam M-kowi ostatnio coby dystrybutor z kranikiem kupic bo i tak wszystko wyzlopiemy i by sie oplacalo...a miejsce w sumie jest :-)

mysza
ja powiedzialam M zeby mi laske kupil bo nie umiem wstac z lozka ostatnio o wlasnych silach przez kregoslup. powiedzial ze pozyczy mi swojego kijka do nordic walking ale obawiam sie ze z moja waga obecna to mnie nie utrzyma

atabe nie ma za co. odpocznij u mamusie i najedz sie. zwlaszcza to ostatnie b poprawia humor-wiem to po sobie ;-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry