reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

I ja się witam :))
Też nawet dobrze spałam-dzisiaj jadę z M do makro bo jutro jedziemy na ten weekend ze znjomymi i cos trzeba by było kupić ;)
Z tą pogodą to masakra ,ale od jutra ma być cieplej , a w weekend 15-16 stopni i słoneczko
Zjem cos i was poczytam , co tam dzisiaj naskrobałyście :))))

reklama
dzień dobry!!!

Wstałam jakieś 40 min temu, ale jadłam śniadanie i nadrabiałam inne wątki.
Oczywiście jedzenie mnie bardziej interesowało, dlatego nie pamiętam o czym pisałyście :-)
Życzę tylko udanych wizyt tym co idą, tym co muszą leżeć, każę plaszczyć poopska.
Ja idę po magnez do apteki, bo mi oko lata :-) świadczy to u mnie o niedoborze.
Muszę też wziąć wapno rozpuszczalne, bo mi jakieś fleki znowu przy łokciach powyłaziły.
Ogólnie czuję się jak emeryt - ihaaaa:cool2:
Pogoda do bani... No, ale tak to w kwietniu bywa. M śpi, bo w nocy ciosał w gry i jestem zdana sama na siebie. ;-)

emih co? ja gryzłam?wcale że nie ,tylko nie lubie jak sie ktoś wtąca nie pytany.
gardło mnie boli ,katar z nosa cieknie ale do lekarza nie ide bo najprawdopodobniej to wirus zapalenia krtani,chyba mnie dziecior zaraził.
u nas tez zimno ,ponuro i wogóle do d...py
M podlizuje bo chce zgody ale ja za uparta jestem ,zeby tak łatwo odpuscic ,wczoraj przyszła jego siostra i dała mu prezent na urodziny -dzbanek briita z filtrm do wody,troche był w szoku a ja miałam ubaw bo wczesniej u niej ogladałam i chciałam taki kupic zeby dzieciory miały zdrowa wode,wczoraj stwierdziłam ze jeszcze pare imprez to mi kuchnie juz urzadza,bo na rocznice dostalismy od nie cały komplet robota kuchennego z blenderem i wszystkimi dodatkami ,teraz dzbanek z filtrem,no ale jak jej powiedziałam ze za pare dni mam imieniny to juz jej mina zbladła,oczywiscie zartowałam

Witam z pracy z rana!!
Powiem Wam ze mam dość, do 15:30 praca, a w domu remont pokoju i wieczorewm ledwo ze żyje!
Dziś meble będą tata z M przenosić, na szczęscie juz mam pomyte tylko je trzeba zagospodarowac i zacząć wszytko ukłądać.
Rozeznam się co tzrebaby jeszcze kupić i tyle!!
Powiedzcie Wam tez tak ten czas szybko leci??? bo mi tak zasuwa dzien za dzien i coraz blizej rozwiązania!!

Widzę ze piszecie o foszeniu sie mężów!! Hmmm u mnie to tragedia czasami to nie wiem kto w ciązy ja czy on! Taki sie upierdliwy zrobił ostatnio ze życc sie z nim nie da!! To zle tamto niedobrze,a to nie tak, a to sie nie podoba. Normalnie koszmar!!
Pogoda faktycznie koszmar, rano jak wychodziłam 3 stopnie były! A jak pod firmę podjechaąłm to śnieg zaczął lekko padać!! Jakieś to powalone, jeszcze bedziemy w kombinezonach nasze maleństwa ze szpitala wywozić, jak tak dalej pójdzie!

Kurcze dziewczyny a co z mammi i aishika!! macie jakies info!! Bo ostatnio jak z mammi pisąłm to miałą ten laptop zepsuty ale tak długo??
Bo Perła to chyba od neta odcieta!! po tej przeprowadzce!

oczekiwanie no u nas 11 stopni wiec cieplo nie jest ale kaloryfery juz nie grzeja (bo skrecilam ;-)). gdzie ta wiosna?????

miluszka no narazie jestem wiraszka a pewnie z czasem i ja zaczne narzekac na zaparcia (tfu!). oby nie...

anetka ja juz mu wlasnie powiedzialam ze ma wszystkie moej symptomy ciazowe :-D lacznie z tyciem (juz ma 10 in plus) a twoj tez tyje? no my marudzimy bo hormony ale u nich????:szok::-D:-D:-D dobre z ta suszarka...to chyba Stasiek bedzie lubil cisze (drazni mnie tv w ciazy i muzyka nawet cicha) lody truskawki i winogrona :tak::-)

dzamena mam nadzieje ze jajówka smakowala?:-):evil: hihi. no ja o mojej wczorajszej to do wieczora pamietalam z racji odbijania:-p

ewelad rozbawilas mnie trzepaniem i naciaganiem jako technikami prasowania :-D:-D:-D no jakbym siebie widziala-tez tego unikam jak diabel swieconej wody. latem jest gorzej bo M ma spodenki gniotace i 2 koszule z krotkim sportowe a jeszcze na dodatek zaczal sie domagac zebym mu t-shirty prasowala :wściekła/y: swoich tez nie prasuje rzeczy

emih no ja niedomiennie powtorze: ZDROWIEJ! widze ze dzis wszystkie jakies takie jestesmy...:-D ale agresorek mi juz przeszedl jak mu liste rzeczy do zrobienia uczynilam ;-):-D:-D:-D dobilas mnie ta pogoda...u nas przed chwila wyszlo slonko nawet...ale na wszelki wypadek nie wychodze dzis z domu-juz 2 dzien:-p:-)

vanilka i tak trzymaj z przespanymi nockami. u mnie tez nawet nawet-nie narzekam. tylko wstawanie na siku 5 razy mnie dobija-ale o dziwo sikam b duzo i gdzies zniknela moja opuchlizna :confused:

anetka ja tez jutro spagetti. ja mam gotowy sos w sloikach robiony latem w ramach przetworow. tylko miesko dodaje i przyprawiam i juz gotowe :-p

wiecie co powiedzcie mi czy wy tez nie mozecie sie rano przeciagac? no ja juz ktorys raz zauwazylam-jak probuje (a uwielbiam to robic) to tak mnie brzuch zaczyna bolec ze masakra...:-(

emih co? ja gryzłam?wcale że nie ,tylko nie lubie jak sie ktoś wtąca nie pytany.
gardło mnie boli ,katar z nosa cieknie ale do lekarza nie ide bo najprawdopodobniej to wirus zapalenia krtani,chyba mnie dziecior zaraził.
u nas tez zimno ,ponuro i wogóle do d...py
M podlizuje bo chce zgody ale ja za uparta jestem ,zeby tak łatwo odpuscic ,wczoraj przyszła jego siostra i dała mu prezent na urodziny -dzbanek briita z filtrm do wody,troche był w szoku a ja miałam ubaw bo wczesniej u niej ogladałam i chciałam taki kupic zeby dzieciory miały zdrowa wode,wczoraj stwierdziłam ze jeszcze pare imprez to mi kuchnie juz urzadza,bo na rocznice dostalismy od nie cały komplet robota kuchennego z blenderem i wszystkimi dodatkami ,teraz dzbanek z filtrem,no ale jak jej powiedziałam ze za pare dni mam imieniny to juz jej mina zbladła,oczywiscie zartowałam

Dobre sa te dzbanki ??Bo moj syn to tylko by wode pil i ciagle musze mu zaopatrzenie robic ..a jak zapomne kupic to mi ryczy ,ze on chce wode nie jakie napoj ..i tak myslalam zeby kupic ten dzban :tak:

ogólnie czuję się jak emeryt - ihaaaa:cool2:
Ty to młoda jeszcze, ale ja to powtarzam, ze m w takim wieku że jak wstanę i nic nie boli to strach ze umarłam ;-)

Dzamenka- jeszcze dorzuć, że niedługo dzień matki to by Ci się sokowirówka przydała, a potem dzień dziecka- dzieci frytki lubią i frytkownica by się przydała :-D Ale nie ma co... niexle się urządziłaś :tak: Ps. To jak wirus Cię złapała za gardło to pewnie bez antybiotyku się nie obędzie? :baffled: Bidulka... Być chorym i leczyć własne dziecko: najgorsze co może być (uważam)

Aisim- pisałyśmy. Z mammi chyba niedobrze bo odcięła się od wszystkich i sms nie odpowiada. Perla- przeprowadzka. Ashika- kurcze, tez niedobrze, ale się nie odzywa...

Ostatnia edycja:
hej:-)
u mnie też zimno strasznie...aż się nie chce nigdzie wychodzić!
emih louisie dzięki za nazwy leków może akurat pomogą na te nieszczęsne zylaki!
jade na weekend do mamki- najem się, odpoczne od tej samotności, mam nadzieję, ze poprawi mi humor ten wyjazd. A dzis nad ranem moja mikrofala oszalała:szok: normalnie śpimy sobie w najlepsze, a ta sama zaczęła piszczeć, wstałam idę patrzeć co się dzieje, a tam zegar sam się przestawił na chyba 1 jak była 5...nie wiem o co chodzi

Dobre sa te dzbanki ??Bo moj syn to tylko by wode pil i ciagle musze mu zaopatrzenie robic ..a jak zapomne kupic to mi ryczy ,ze on chce wode nie jakie napoj ..i tak myslalam zeby kupic ten dzban :tak:
u nas idzie tyle wody ze zaproponowalam M-kowi ostatnio coby dystrybutor z kranikiem kupic bo i tak wszystko wyzlopiemy i by sie oplacalo...a miejsce w sumie jest :-)

mysza
ja powiedzialam M zeby mi laske kupil bo nie umiem wstac z lozka ostatnio o wlasnych silach przez kregoslup. powiedzial ze pozyczy mi swojego kijka do nordic walking ale obawiam sie ze z moja waga obecna to mnie nie utrzyma

atabe nie ma za co. odpocznij u mamusie i najedz sie. zwlaszcza to ostatnie b poprawia humor-wiem to po sobie ;-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry