Mysza1984
lalllalalala ;-)
faktycznie zostaje tylko bb, i może sobie na kurniku pourzęduję albo na grach wp... ewentualnie opcję spania biorę pod uwagę, ale... eshhh
rano czytałam z nudów lipcówki 2009
rano czytałam z nudów lipcówki 2009

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja cię znów o tą szczawiową dopytam, jak ją robisz tzn. czy coś dodajesz oprócz szczawiu, bo moja bratowa dolewa trochę takiego żurku i tak pytam?A ja wciagnelam dwie miski szczawiowej i teraz ledwo zipie
Lakomstwo wychodzi ..
jedyneczka no dokladnie ,walace serducho ,w klacie jak by dusilo ,nadpobudliwy czlowiek ...kurde dawno tak nie mialam -moze to jakas nerwica
No ale najwazniejsze ,ze przeszlo .
louise a ja myslalam,ze Ty na basenie sie moczysz
aisim odpoczywaj sobie bo znowu kolejny tydzien pracy przed toba .
Moj m tez dzisiaj w pracy ..zreszta jak w kazda niedziele ;/
atabe co Ty tak m sie opiekujesz ??
HA!- to chyba jakies zaraźliwe ;-) poprzytulajmy się wirtualnie w tej naszej niedoliMysza moj tez w pracy ..swira juz dostaje bo w tv wielkie gowno ,w necie tez (dobrze,ze bb jest)moj syn ma jakis beznadziejny dzien i mnie denerwuje swoimi fochami ;/ masakra
![]()