reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

faktycznie zostaje tylko bb, i może sobie na kurniku pourzęduję albo na grach wp... ewentualnie opcję spania biorę pod uwagę, ale... eshhh
rano czytałam z nudów lipcówki 2009 :-D

reklama
A ja wciagnelam dwie miski szczawiowej i teraz ledwo zipie :-D
Lakomstwo wychodzi ..

jedyneczka no dokladnie ,walace serducho ,w klacie jak by dusilo ,nadpobudliwy czlowiek ...kurde dawno tak nie mialam -moze to jakas nerwica :confused:
No ale najwazniejsze ,ze przeszlo .

louise a ja myslalam,ze Ty na basenie sie moczysz :happy2:

aisim odpoczywaj sobie bo znowu kolejny tydzien pracy przed toba .
Moj m tez dzisiaj w pracy ..zreszta jak w kazda niedziele ;/
atabe co Ty tak m sie opiekujesz ??
a ja cię znów o tą szczawiową dopytam, jak ją robisz tzn. czy coś dodajesz oprócz szczawiu, bo moja bratowa dolewa trochę takiego żurku i tak pytam?
emih ale ja musze poczekać aż 7 tyg. echhhh

ja dzisiaj też jakoś tak domowo bardziej i znów przeglądam zdjęcia, teraz na tapecie są kuchnie, ale mam mętlik w głowie. I co siądę do komputera i poklikam to pęcherz mnie wzywa. A na deser dziś właśnie pożeram paczkę miśków haribo

Ostatnia edycja:
tiffi ja robie szczawiowa z ziemniaczkami i jajkiem :happy2:
najpierw gotuje warzywka ,ziemniaki -wszystko to samo jak na zwykla zupe .
Potem dodaje szczaw ,powoli zupa sie gotuje na malym ogniu .
zabielam potem maka i smietana (ja daje bardzo malo tego bo nie lubie takich gestych zup :no:) wbijam ze dwa jajka :happy2:no i tak ze 20 min sie powoli pogotuje i juz dobra :happy2:
prosto ,szybko ,smacznie :happy2:

hej jestem żyje;-)
mam nadzieje, ze jutro już będe miała więcej czasu na forum.
przepraszam, ale teraz nie dam rady więcej napisać.

Mysza moj tez w pracy ..swira juz dostaje bo w tv wielkie gowno ,w necie tez (dobrze,ze bb jest:happy2:)moj syn ma jakis beznadziejny dzien i mnie denerwuje swoimi fochami ;/ masakra :baffled:
HA!- to chyba jakies zaraźliwe ;-) poprzytulajmy się wirtualnie w tej naszej niedoli :blink: Moja córa tez od południa płacze ze ona jutro do przedszkola nie pójdzie :baffled: Powtórzę za tobą: jakas masakra :cool2:

Tiffi- a ja szczawiową robię inaczej :cool2: szczaw smażę na masle jakieś 5 minut, w garnku rozpuszczam rosołki (ziemniaczki na soli i jajka na twardo gotuję w dwóch oddzielnych garnkach) i zabielam śmietaną do zup ale za to sporą ilością :cool2:
Ps. I na jaką kuchnię się decydujesz? Wiesz już? Białą czy jakiś kompromis z M?

Ashika, właśnie ja też tak mam z tym brzuchem tzn z tą potrzebą podtrzymywania w trakcie wstawania, tyle że bardziej chwytam za podbrzusze niż krocze, ale ten ciężar- jakbys o mnie pisała :confused: Ciekawe co to za "cholerstwo"?! :confused:

Myszka, to częściej wpadaj teraz na BB :tak:

Witam dziewczyny
Ja niedawno wróciłam miałam dzisiaj egzamin na studiach i niewiem czy zdałam, okaże się w tygodniu.Normalnie padam, dzisiaj pewnie wcześnie pójde spać.

emih wiec nie tylko ja mam dzisiaj taki "super" dzien :happy2:
Wyprisznicowalam sie juz i jakis film trzeba ogladnac .

cześć dziewczyny ja dzis tylko na chwile bo niedawno wróciłam z zakupów,cały dzień na nogach ide kapac małego moze jeszcze pózniej zajze a jesli nie to spokojnej nocki

Misiek się pluska to ja skorzystam i dobrej nocki wam pożyczę;-)Snów miłych i poranku słonecznego, bez bolących brzuszków i żeby dzieciaczki jak najwięcej kopniaczków rozdawały aby się mamy nie zamartwiały:tak:

reklama
Hej!
Ja przeleżałam caly dzień na kanapie, trochę po allegro pobuszowałam i powybierałam kilka fajnych rzeczy: jakąś pościel, łóżeczko itp.
Trochę mi przeszło z tym brzuchem chociaż ciągle jeszcze ciągnie!! W czwartek mam wizyte to jakoś wytrzymam do tego czasu, chociaż trochę się martwię!!
Kurde jak nie urok to sraczka: raz brzuch boli raz krzyż!! No ale co zrobić....

Zmykam już spać, Wam życze udanego wieczorku ;)) rano wczesnie wstaje to się z pracy zamelduje!!:-)

Do góry