reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

oooo juz zaczynasz chodzic jak kaczka :happy2:
Bo Ty drobna wiec moze dlatego :confused:
Kurde ja tez musze isc na basen wkoncu !!
vanilka dokladnie, jak kaczka :-D:-D:-D ja nie zauwazylam ale misiek juz tak :-D a basenik naprawde polecam :tak:
jedyneczka to smacznego i odpoczywaj. ja tez zaraz sie poloze bo tak sie zmachalam na tym spacerze ze glowa boli. misiek to jakis marszobieg mi zaserwowal-ja bym sama szla 5 razy wolniej:baffled:

reklama
Dziewczyny, ja witam się niedzielnie, ale tylko na chwileczkę, bo strasznie mnie rozłożyło.Tchawica mi wysiadła, katar powrócił, kaszle jak... Nie mam siły póki co Was nadrabiać, wczoraj przespałam cały dzień, a od jutro maml4, na tydzień;-).
Odzyskam troszkę sił to na pewno się odezwę:-).
Życzę wszystkim udanej niedzieli:happy2:.

Ale tu dziś leniwie dziewczyny... :tak: Az jakis niedosyt się czuje ;-)

Ja też już sama, bo M wyskoczył , córa rysuje "prezent" to czytam was czytam i się solidaryzuję z resztą zbolałych brzuszkowo- sercowych ;-) A co do ruchów dziecinki, czy ja wiem, chyba jakiegoś piłkarza urodzę!- powinno ciągle spać? Kurcze, ja od wczoaj czuje ciągle! Czasem jakaś godzinka przerwy i... na nowo kilka kopniaków jakby po lewym jajniku :cool2:

Magdzik- czekamy na dobre wieści :tak:

Perla, Vanilka, Tifii- ja też muszę sobie poczekać na połówkowe jeszcze jakieś 4tyg :baffled:

Lousie- z tej kaczki się naśmiałam, ale wies, że ten chód potrafi zostać?! Trzeba się pilnować:sorry2: może nie teraz, ale po porodzie trzeba o tym pomyslec bo ten chód (+codziennie wózek, przy którym noga za noga chodzic się nie da) wchodzi w zwyczaj. Moja siostra- dawniej modelka, a teraz dwójka małych chłopców i chodzi jak chłopek- roztropek i po 5 latach mówi że nie potrafi nad tym zapanowac :baffled:

Jedyneczka, mam nadzieję że u córy M to żadna poważniejsza ginekologiczna sprawa, ale jak przeszło, to może tak jak mówisz, albo...kolka i w tym miejscu się zdarza...

KAsik- powrótu do zdrowia, bidulko! Trzymaj się dzielnie!

A gdzie się faktycznie Atabe podziewa? :dry:

no nie powiem zebyscie nastukaly duzo :tak:
ja w lozeczku caly dzionek ale w pon to chyba do lekarza bo nic lepiej nie jest wrecz odwrotnie :-( bo na pobudke mam juz bol brzucha

Ashika, Mam nadzieję, że to "tylko" jakieś nadwyrężenie... W swoim przypadku też mam taka nadzieję- ale czuję dzidzię, więc może faktycznie przefolgowałam z ciężarem albo to jednak pęcherz...
Daj jutro znać koniecznie co lekarz powie...

A ja dziewczyny taka spiaca jestem ...najchetniej poszla bym spac ..

Cos te bole brzucha nas wszystkie lapia :baffled:

A ja dziewczyny taka spiaca jestem ...najchetniej poszla bym spac ..

Cos te bole brzucha nas wszystkie lapia :baffled:

zazdroszcze wam tego spania, ja nadal robie za zombie :-)

co do bolu brzucha to mam male skurcze ale to ma przejsc gorzej ze jak wstaje to mam wrazenie jakby mi mial brzuch wypasc miedzy nogami taki nacisk i bol jakby mnie ktos ostro skopal miedzy nogami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( wiec leze bo chodzic ciezko jak masz nieodparta chec trzymania sie za krocze :zawstydzona/y:

ja sprawdziłam co dziś w tv leci i jak zwykle wielkie nic :baffled: na kompie też same głupoty... A M wraca dopiero ok. 23:30 więc chyba oszaleję do tego czasu. Jutro mamy wolne, ale zaczynamy remont, więc więcej Go nie będzie jak będzie... Zresztą muszę się jechać zapisać na połówkowe,,,

reklama
Ashika idz do gina bo skorcze a bol brzucha to calkiem inna sprawa .
no i lez,lez :tak:

Mysza moj tez w pracy ..swira juz dostaje bo w tv wielkie gowno ,w necie tez (dobrze,ze bb jest:happy2:)moj syn ma jakis beznadziejny dzien i mnie denerwuje swoimi fochami ;/ masakra :baffled:

Do góry