reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

kamlotka jak chcesz na tej stronce zamówić musisz się zarejestrować po prawej stronie jest logowanie i mniejszymi literkami rejestracja konta i jak się zarejestrujesz to bez problemu kupisz

reklama
Ehhh skasowalam moje wypociny ale moze i lepiej bo nie powinnam tyle na meza narzekac :angry:

Kamlocia ja ci nie pomoge bo wogole nie wchodzi mi ten link

Willsonka ja mam podobne odczucia dotyczace siedzenia w domu

Pytanie za sto punktow: ile wasi mezowie/ partnerowie spedzaja czasu z dziecmi i co w tym czasie robia?

annie22 heh dobre pytanie wiec tak mój zajmuje się synkiem który ma 6 lat wspólne jeżdżą na ryby chodzę na działkę i zbierają warzywa kosza trawę takie ogrodowe zjecie, jeżdżą ranem na plaże, a z Nikola hmmm po rozmawia po łaskocz i tyle chyba tylko tyle ;-)

Kamlotka
proszę bardzo :-)

Cześć babeczki. Pamiętacie mnie jeszcze????
Sto lat mnie nie było chyba.
U nas ok. Karolina biega, skacze, wspina się gdzie tylko da radę. Towarzyszami jej są dzieci samodzielne takimi na swoim poziomie rozwojowym się niezbyt interesuje. Poł dnia spędza u niani a resztę ze mną.
Ja pracuję- czasami sporo wychodzi, no i czasu brak na cokolwiek. Jeszcze cycujemy ale tylko wieczorem i rano, ale chyba powoli będziemy od tego odchodzić- to zależy od mojej dziewczynki bo w zasadzie mi jest w tym momencie już wszystko jedno.
Jak znajde chwilkę to postaram sie chociaż zajrzec co tam u Was. Ale nie wiem jak to wyjdzie.
Miłej nocki i jutro przyjemnego dnia:-)

izabell chcesz mnie chyba pocieszyc ze dobre czasy to jeszcze przede mna ;-) bo u mnie z zajmowaniem sie malym to podobnie jak u ciebie... pewnie jak podrosnie to bedzie lepiej. Nie tesknisz za 'osobista wolnoscia'?

gabiazku fajnie ze sie odezwalas. Jak zamierzasz odstawiac Karolinke? Ona zasypia przy cycku? Budzi ci sie jeszcze w nocy? Milej nocki udanego dzionka i pisz na ile starczy ci czasu

Ostatnia edycja:
U nas z zajmowaniem się Małą to jest tak, M wraca o różnych porach do domu, więc zajmuje się tyle ile mu każe, bo np coś robię, ale np na spacery nie chodzi, nie kąpie, nie przebiera pampersów. Dzisiaj np wyjmował ją z wanny i mimo że dałam co trzeba do ubrania, to Mała latała z gołą pupcią po łóżku aż ja nie przyszłam i jej nie ubrałam.

Gobiazku pewnie że Cię pamiętamy, składam spóznione życzonka na ten pierwszy roczek

Hehe czyli jednak mezczyzni to wyjatkowe stworzenia. Ciekawe kiedy pojawia sie jakies pozytywne wyjatki? :-) Kamlotka poki co to moj wlasnie bardzo podobny do twojego, dzisiaj probowalam sobie przypomniec kiedy on ostatni raz przebieralam malego, myslalam myslalam i... nie wymyslilam :-D

Poki o zycze milej nocki spijcie slodko lipcoweczki i snijcie slodko lipczatka :tak:

Annie myślę, że nie będzie większego problemu z odstawieniem. Juz teraz czasami wieczorkiem po kaszce zasypia i przypominam jej o cycu. Kilka razy nie dostała i też nie było tragedii ( ja musiałam się lekko zrestartowac) Rano mleczko zrobię i zaspokojona. W nocy zazwyczaj się nie budzi, no moze w te upały i duchoty to dostała wodę i dalej spanie a jak to nie pomaga to smoka lub przytulanie i już jest ok.
Kamlotka dziekujemy i wszystkim dzieciaczkom na roczek sto latek życzymy:-) A pościel rewelacja- chyba na prezent psiapsiule zakupię:-D
Ok kochane zmykam spać, i jeszcze o prysznic zahaczę. Rano koło 7 trzeba gnaty z wyra zwlec i do pracy. Ja chetnie bym się zamieniła tak na miesiąc z dziewczynami niepracującymi. Marzy mi sie wyjście z Karolą na cały dzień na spacer... A jutro mam w planach odstresowac sie na motolotni- trzymajcie kciuki za pogodę po południu:tak:

reklama
Gobiaz no to faktycznie poszalejesz, to sprzyjających wiatrów życzę :tak::tak:

Też mówię DOBRANOC
jUŻ DAWNO NIE BYŁO sTRAŻY nOCNEJ, TO JAK JUTRO POWTÓRKA? ;-);-);-);-) jA ZAWSZE TAK DŁUGO SIEDZĘ, ALE NIGDY NIE BYŁO Z KIM POPISĆ, A TAK SAMA Z SOBĄ TO NIEBARDZO :rofl2:;-);-)

Do góry