Witam,
Ale u mnie byla noc ohh!! mały szalał do 24.00 jak nigdy zawsze o 21 ladnie spi, po prostu nie mial ochoty na sen, a potem wstał mi o 5 i tez był już taki rześki i wyspany,
o 9 jakims cudem udalo mi sie go uspac i poszlam spac razem z nim ale spal jakies 40 min, wiec teraz znowu go klade, bo marudzi jak...
Asia i Iza
witamy spowrotem - piszcie z nami jak najwiecej i może by tak wyszła reszta dziewczyn z cienia?? bierzcie przyklad
Iwona - ponoc dobry jest oklad z podgrzanej soli tak na patelni i do n.p pieluchy tetrowej i trzeba przykladac takie cieple, zamiast soli moze byc siemie lniane.
Moja mama sobie takie robi i jej pomaga
Beata- ja tez przylanczam sie do pytania po co są tesciowie...
szkoda ze trafiliscie na takiego lekarza, ja lekarzy szukam przez strony typu ranikg lekarzy, czytam komentarze i wtedy wybieram, tak znalazlam laryngolog dzieki ktorej kacper juz tak od pukac nie choruje.
Willsonka- z tym weekendem masz racje, co do "powrotu do żywych" to masz racje, ja jeszcze z dzieciaczkami sie troche na siedze ale gdy tylko urodzi sie drugi malec to zapoisuje ich do złobka dzidzia skonczy 6 miesiecy a kacperek bedzie mial juz troche ponad 2 lata, bo tez chce wyjsc do ludzi, co innego gdy ma sie blisko siebie kogos kto tez ma male dziecko, ja mam jedną taką kolezanke,tyle ze mieszkamy dosc daleko iczesto sie nie widujemy, a inne kolezanki to wiadomo "brak czasu".
3-miesięczne niemowlę wpadło do rzeki- Onet.pl - Wiadomości
to chodzi o dziewczyne która mieszka obok mnie ja ją znam to jest taka patologia, powinni jej to dziecko zabrac, w domu nie ma na nic pieniedzy tylko na alkohol, a ona z tym swoim facetem spotyka się potajemnie, bo on nie moze przychodzic do niej do domu, tymbardziej ze mieszka tam jeszcze siedem osob,
najlepsze jest to,że to nie pierwszy raz jak takie cos sie jej stalo tzn, wczesniej jej dziecko jak poszla do sklepu i zostawila dziecko z piajaną bandą zaczeło się krztusic, ktos trzeżwiejszy zadzwonil na pogotowie,a ta matka wrócila sobie do odmu poznym wieczorem,