reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
DZIEWCZYNY MACIE POZDROWIENIA OD NESZEJ KOLEZANKI LIPCOWECZKI asijan:::pamietacie ja?? dlugo z nami pisala na forum ..... zmusmy ja tak milo zeby do nas wrocila bo chyba nie ma odwagi :);)

Wieczornie mówię Witam!:-)

Poczułam się zjechana!!!:-:)zawstydzona/y:
Przepraszam za moje słowa, ostatni raz takie zachowanie z mojej strony:zawstydzona/y::-:)sorry:.

Dziewczyny macie może jakieś "domowe" sposoby na bolące plecy. Prawie 2 tygodnie temu mnie przewiało.... i niby popuściło ale lewy bok pleców boli jeszcze jak cholera. Farmakologia nie przyniosła żadnych pozytywnych skutków:no:
A do tego jeszcze spacery z Dominikiem nadwyrężają moje mięśnie. :eek:
Chyba się starzeję:-D:szok:

Asia do raportu!!!!!!!!!

Iwonko polecam okłady z młodego, męskiego ciała.... ;-):-)

Asiajan ja Ciebie pamiętam z czasów kiedy nie pisałam i baaadzo lubiłam Twoje posty, więc melduj się tutaj u nas :)

Iwonko a próbowałaś jakieś okłady? Zimny (lód w woreczku i w ręczniku) na stan zapalny, ciepły (termofor) przy bólu mięśni. Sa w aptekach też jakieś plastry rozgrzewające. A może jakis masaż załagodzi ból? No nic innego mi nie przychodzi do głowy :sorry:

AsiaJan wiemy że tam jesteś!!!!

No dobra jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na prawdę ciężko mi pisać, bo długo się nie odzywałam choć przyznam, że często czytam ale też nie zawsze na wszystko jest czas, chęci itd.
I tak expresowo z tego co pamiętam a jest już nieaktualne.

Malyah ja wybrałam projekt domu z tego samego studia co ty jestem mega zadowolona. Domek już stoi. Czeka na dach. Tanio dałaś za działkę.

Dmuchawiec robisz prześliczne rzeczy. Beata i Kamlota również.

Adaaa gratuluje drugiej dzidzi.

Alusia Tobie również. Synuś słodki.

BeataZ fajnie, ze wracasz do polski. Nie będzie tak źle.

Beata nie gniewaj się ale miałam bekę z tej akcji kryminalistycznej o kryptonimie Wózek. Nie wiem jak sie skończyła ale uśmiałam się równo

Tory robicie świetne. No i na tym zakończyłam. Nie wie co dalej. Nie obiecuję, że sie poprawie, bo często to pisałam i dupa chińska.
Napisze w skrócie co u nas.
Hanula chodzi, bije wszystkich i gryzie. Ogólnie Omen w domu. Dawid jej opitolił włoski maszynka i w domu mam wokalistę Roxette. Gada jak radio którego nie da rady wyłączyć i tak sobie powoli żyjemy.

Kurcze Laski wiem że to jest najlepsze ale musiałabym sobie poszukać takiego ciała!!! ;-):tak: Bo to które mam w domu już nie młode i jakoś bez emocji do niego podchodzę.:-(

Co do ciał... wczoraj widziałam jednego takiego z mojej przeszłości, eh gorące czasy....:-D:baffled::-D Fajny był, uśmiechnęłam się potajemnie do niego.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry