reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Hehehe. Mój M. właśnie zamknął mi lapka :) i patrzy z wyrzutem że jeszcze coś klikam :( No nic, zmykam, aczkolwiek komputera nie wyłączam, bo różnie może być...Tymczasem mówię pa:)

Ps. Ale jeszcze tutaj wrócę ;P

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
napisałam długaśnego posta i sobie jakoś go całego skasowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Napiszę w skrócie, a reszte przy okazji.

Byliśmy z Matim wczoraj u lekarza. Ma brzydkie gardło, ale tak ogólnie to ok. Jeśl jutro dalej będzie miał gorączkę, to będzie antybiotyk:-( Oby nie.

Justyś- ten Twój Kalo to niezły agent, fajne ma maskotki:-D

Tralalala- u mnie wczoraj mój M. rzucał takie spojrzenie:-D

Beatko- moze rzeczywiście to trzydniówka. Zobaczysz jutro albo pojutrze czy będzie wysypka...

A ja tak się właśnie zastanawiam czy trzydniówka występuje tylko raz, czy może kilka razy:confused2: Bo my już mieliśmy jakiś czas temu i nie wiem skąd u nas znowu taka gorączka.

Madzia, a Ty jesteś jeszcze??? Miałam Cię ostatnio zapytać o jedną rzecz. Czy znasz moze jakieś tanie noclegi w Paryżu? Ale nie takie sale dla 10 osób, tylko takie normalne 2 - osobowe, ale w rozsądnej cenie. Marzy mi się kilkudniowy wyjazd do Paryża, żeby sobie pozwiedzać na własną rękę.

Cześć Kochane!

Jestesmy z powrotem:tak:
Mamy sie dobrze.
Za wyjatkiem tego, ze Zosia ma nadal wysypke na buzi, a ja nie wiem od czego:eek:
Byłam juz u lekarza- podobno jak tylko na buzi to nie jest to pokarmowa alergia, a kontaktowa:eek: Sama to wiedziałam, ale od czego ona moze być? Nie uzywałam nowych kosmetyków, ani proszku do prania, swoich kosmetyków tez nie zmieniałam. Mała ma to uczulenie juz od kilku tygodni. Krostki bledna na spacerze- czyli na chłodzie- gdy małej jest ciepło- nasilają sie. Pomaga smarowanie kremem non stop wiec smaruje. Przepisała nam lekarka zyrtec, jeszcze nie wykupiłam, ale dzis to zrobię chyba.

A co poza tym? Nie mam czasu sie udzielac. Zosia zmieniła sie w małego chochlika:-D wszedzie jej pełno, sciąga z półek co sie da, cały dzien za nią chodzę.

U teściów było fajnie. Odpoczęłam, najadłam sie i wyspałam- Zosia przesypiała całe noce:szok:
Steskniłam sie za Wami:tak:

hej dziewczyny a u nas w piatek minelo juz dwa tygodnie odkąd Ada ma wodnisty katar i nadal go ma juz mam dosc mozliwe ze to alergia??? sama juz nie wiem chyba sie wybiore do lekarza ale boje sie ze cos zalapie biegunki czy coś .......... pozdrawiam milego weekenda my jutro zmykamy na imprezke urodzinowa mojej mamusi konczy 50 lat........ straszne :( starzejemy sie :(

reklama
Do góry